Пръскане против бълхи. ДДД фирма за пръскане против бълхи, телефон 0885 873400  Миланови

Пръскане против бълхи, унищожаване и борба.

ДДД фирма за пръскане против бълхи, телефон 0885 873400    ДДД фирма, цени за борба против бълхи Цени   ДДД фирма за борба срещу бълхи, отстъпки и промоции Промоции

Пръскане против бълхи | Пръскане за насекоми | Борба с вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Пръскане против бълхи, унищожаване и борба с яйца на бълхи.

Да се отървем бързо от бълхите в къщи. Професионални услуги по пръскане срещу бълхи от фирма Инсекта Миланови. Цени.

Обработки по пръскане срещу бълхи и фирмени ДДД услуги.

Пръскане против бълхи от ДДД фирма за борба с вредители Инсекта Миланови
Ефективно пръскане против бълхи, фирма Инсекта Миланови

Нашата ДДД фирма за борба с бълхи унищожава бълхи и пръска против вредители в къщи, мазето и двора (дезинсекция) с контрол от РЗИ и МЗ. Ние ще ви отървем от бълхите бързо с професионална борба, ефективни пест препарати и услуги по защита от бълхи на отлични цени.

Фирмата извършва обезпаразитяване на апартаменти, жилища и стаи срещу бълхи и премахване на насекоми.

Бълхите влизат лесно в къщи, двора или мазето с куче, котка или преход в площ отвън. Те се размножават бързо, пренасят болести и не се ли справим веднага са напаст. Спасението от бълхи е бързо с професионална качествена промощ. Обработките ни срещу бълхи убиват жилищните вредни насекоми и отстраняват проблема у дома.

Цена за пръскане против бълхи (единична обработка) е 35 лв. за стая и 45-50 лв. за апартамент. При добавени услуги, третиране на двор, пръскане на входове, мазета, апартамент, обезпаразитяване на жилище, животни, ДДД абонамент и договор за превенция, цените за пръскане срещу бълхи, насекоми и вредители са с големи отстъпки.

Препарати за пръскане против бълхи на стаи, мазета и двор.

Препаратите, с които фирмата пръска против бълхи са пест отрови за професионално унищожаване на насекоми. Това са модерни средства за борба с инсекти, съобразени с привикването на вредителя, дълга гаранция, безвредни и одобрени от МЗ и ЕС.

При пръскането против бълхи в къщи с двор обработваме навън, а после третираме стаи, жилища и мазета. За входове често се искат комбинирани обработки за насекоми с гризачи в общи части, със или без частни мазета или с пръскане срещу хлебарки по апартаменти.

Ветеринарни услуги по обезпаразитяване на животни.

Пръскане против бълхи в стаи и обезпаразитяване на котки, кучета и животни.
Обезпаразитяване за бълхи и кърлежи на кучета, котки и животни от ветеринар.

Важно! За пръскане против бълхи навън или в къщи ви консултира Д-р Миланов: ветеринарен лекар с дълъг опит и фирмен управител. Може да ползвате услуги по външно и вътрешно обезпаразитяване на куче, котка, стопански животни и домашни любимци. Третираме първо тях, а после пръскаме против бълхи двора, мазето, стаите или апартамента.

Унищожаване на яйца на бълхи - пръскане и превенция.

Знаете, че борбата с бълхи е реално борба с яйцата на бълхите. И най-мощния препарат не ги унищожава. Затова препоръчваме второ пръскане до 7-10 дни. Обработката спасява дома от бъдещ проблем.

При места с висок риск от вредители или чести нашествия от бълхи вместо само да ги премахваме, най-полезно е да правим превенция и защита от насекомите през лятото, пролетта и зимата.

Преди обработка направете почистване на дома с прахосмукачка за отстраняване на бълхи и яйца от килим и фуги. Бълхите са аеробни насекоми и умират под вода, изперете или накиснете черги и дрехи.

Как да се справим сами с бълхи (съвети за домашна борба)?

Ако пръскате против бълхи с инсектицидни препарати ползвайте маска, защитно облекло и след карантината проветрете дълго стаите. Инсектицидът при пръскане трови не само насекомите, но и хората.

Репеленти за естествено отблъскване на бълхи
Прогонване на бълхи с естествени репеленти и билки.

За предпазване от бълхи в апартамента ползвайте отблъскващи средства от народната медицина - растения като лайка, чаено дърво, мента и евкалипт. Ароматът на билки има прогонващо бълхите действие.

Бълхите мразят лавандула - саксия или етерично масло гонят и морят насекомите (тествайте за алергия). Домашен репелент за отпъждане на бълхи се прави с 2-3 капки масло лавандула във вода. Пръскайте със спрея дрехи, чаршафи, глезени, обувки или домашни любимци. Прогонващият ефект против насекоми трае няколко часа, пръскайте често.

С добър ефект за борба срещу бълхи и насекоми са диатомичната пръст, боракс и сода за хляб. Сода каустик за унищожаване и пръскане за бълхи не е безопасна, особено близо до животни и деца.

Предимствата на домашните методи за борба с бълхи са тяхната достъпност и безвредност. Те помагат при малко насекоми, но не се справят ефективно с трайното премахване. При напаст от бълхи в дома ни пишете или звъннете сега за да ви спасим от тях напълно. Поръчай пръскане против бълхи сега! »

Съвет от д-р Миланов: Ако котката и кучето са ухапани от бълхи, изплакнете ги с вода с 1 с.л. сода. Тя почиства, дезинфекцира и успокоява раздразнената кожа. При липса на алергия от билки прибавете и 2-3 капки масло лавандула или лайка за лечение и репелент. Накрая намажете раничките с изцеден сок или гел алое.

Публикувано: :

Информация за бълхи, която може да Ви интересува:

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status