ДДД услуги за сгради и площи. ДДД услуги за сгради и площи, телефон 0885 873400

ДДД услуги за общини, обществени сгради и паркове.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги за общини, обществени обекти, сгради, администрации, офиси, канцеларии и паркове.

ДДД услуги в общински и обществени обекти, сгради и терени.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители в обществени сгради, помещения и терени. Извършените ДДД услуги са еднократни обработки или третиране с абонаментен договор. Предлагаме услуги по дезинфикция, дезинсекция и дератизация, на изгодни цени, с много отстъпки за клиентите.

Пръскане на общински обекти. Снимка.

ДДД услуги за общини

Предлагаме услуги по унищожаване вредни насекоми и гризачи в офиси, пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки, кърлежи, бълхи, оси, стършели, молци и инсекти в обществени сгради, прилежащи терени или паркове.

Третираме кина, театри, училища, университети, общежития, офиси, канцеларии, гимназии, болници, поликлиники, детски градини, лекарски кабинети, гари, автогари, летища, аптеки, депа за отпадъци, транспортни депа, изложбени зали и др.

Извършваме пръскане на обществени терени, паркове, поляни, зелени площи и услуги срещу вредители в подземни гаражи, градини, стадиони, тенис кортове, спортни зали и терени.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите, водещи в бранша, изчистени и безопасни професионални препарати за пест контрол, с дългосрочно действие за максимален успех.

След обработки и пръскане срещу вредители, ние издаваме протокол за извършена обработка, с договор и фактура. Внимаваме за качеството на всяка ДДД услуга и се радваме да ви предложим отлични цени за ДДД обработки, с изгодни отстъпки и намаления за обекти.

Какви вредители унищожаваме?

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага услуги по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация в дома, обществени, битови помещения и площи. Извършваме унищожаване на насекоми, професионална борба с хлебарки, кърлежи, бълхи, дървеници, мравки, стършели, оси, въшки, скакалци, акари, стоножки, скорпиони и ред други вредни инсекти.

Третираме гризачи и подземни вредители: плъхове, мишки, съсели, къртици и др. Отпъждаме диви и бездомни животни, кучета, влечуги, змии, жаби, борба с птици и вредители. За зелени площи, градини и насаждения, предлагаме услуги за борба с плевели и растителна защита.

Какви ДДД услуги извършва лицензирана фирма IM Control за общински обекти?

 • ДДД услуги по пръскане киносалони, театри, изложбени зали, шоуруми и музеи.
  ДДД услуги за киносалони и изложбени палати, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в кина и салони

  Кина, салони, зали и музеи са обекти, характерни с високо текучество на преминаващи хора. Те често се нападат от характерни вредители, внесени с потока посетители. Чести инсекти са бълхи, а подземни помещения и кухни се атакуват от гризачи, мишки и плъхове.

  Кои са типичните вредители за кина и салони? Как третираме мястото? Какви документи издаваме след извършената ДДД услуга? Какви цени и отстъпки ползват клиентите? Колко време отнема обработката в обекта?

  Виж още »

 • ДДД услуги в транспорта. Пръскане на гари, автогари, летища, депа, влакове и самолети.
  ДДД услуги в транспорта. Снимка.
  ДДД услуги за транспорта

  Транспортните сгради и депа са обекти с висок риск от заселеност с вредители. Основно третиране в транспорта са обработки на основни сгради, администрация, транспортни машини и прилежащи сгради. Прилежащи обекти за храна се третират в ежемесечен график, по изискванията на санитарните власти и се издава протокол за обработка.

  С каква честота се третират различните части на обекта? Какви услуги се извършват за обработка на машини и съоръжения? Какви документи се издават и какви са цените и отстъпките за ДДД услугите от фирмата?

  Виж още »

 • ДДД услуги в училища, гимназии, университети, детски градини, детски ясли и заведения.
  ДДД услуги в учебни и детски заведения, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в училища и ясли

  Обработки в учебни и детски заведения включват третиране на обектите с дезинфекция, дезинсекция и дератизация на основни сгради, прилежащи външни терени, вътрешни помещения, детски кухни, заведения, мазета, перални, площадки, спортни салони и постройки срещу жилищни и външни вредители, насекоми, хлебарки, кърлежи, гризачи, мишки, плъхове и др.

  Кои са характерните обработки за различните детски и учебни заведения? Какви цени и отстъпки се ползват за ДДД услуги? Какви документи издаваме след третиране? Кога и как се обработват обектите?

  Виж още »

 • Пръскане на общински офиси, канцеларии, палати, центрове и административни сгради.
  ДДД услуги в общини, пръскане на офиси и сгради. Снимка.
  ДДД услуги в общински офиси

  ДДД услуги в общински сгради и центрове са обработки на канцеларии, офиси, административни сгради, кабинети, палати, с прилежащи обекти, хранителни заведения, столове, подземни гаражи, складове, зали, мазета, приземни помещения, зелени терени, градини, тревни площи и др.

  Прилежащите помещения се третират с различна честота и метод на обработка. Как се обработват помещения с офис техника? С какви препарати се третира и колко време отнема дезинсекцията? Какви са цените за ДДД услугите? Какъв е лиценза на нашата ДДД фирма?

  Виж още »

 • ДДД услуги в болници, клиники, аптеки, лекарски кабинети и зъболекарски кабинети.
  Дезинсекция в болници, клиники, аптеки, лекарски и зъболекарски кабинети. Снимка.
  ДДД в болници и аптеки

  ДДД услуги в болници, клиники, поликлиники, аптеки, дрогерии, складове за лекарства, лекарски и зъболекарски кабинети третират здравни обществени и частни кабинети, медицински сгради и прилежаща площ. Извършват се дезинфекция, дезинсекция и дератизация на основни кабинети и сгради, обслужващи помещения, операционни зали, стаи за болни, болнични кухни и прилежащи кухни, заведения и външни площи.

  Как се обработват помещенията? Какви са цените и отстъпките? Какви документи се издават за ДДД услугите след обработка на обекта?

  Виж още »

 • Пръскане в паркове, стадиони, тенис кортове, зелени площи, тревни терени и градини.
  Пръскане на паркове, стадиони и градини. Снимка.
  ДДД в паркове и стадиони

  ДДД услуги на зелени терени са свързани с дезинсекция, дератизация и дезакаризация на паркове, зелени площи, детски площадки, стадиони, кортове, външни градини, тревни терени и поляни. Тук типични обработки са свързани с външни вредители през пролетта, лятото и есента. Терените се обработват против кърлежи и гризачи, а помещения, сгради, спортни зали и заведения се третират за жилищни вредители.

  Как се извършват обработките в различните терени? Колко време отнема третирането? Какви са цените и кои са документите за ДДД услугите?

  Виж още »

 • Третиране на сметища, депа за отпадъци и места за балиране на боклук.
  Пръскане на сметища и депа за боклуци. Снимка.
  ДДД услуги за сметища

  ДДД услуги на сметища са свързани с третиране на депа за отпъдъци, сметосъбирателни машини, места за балиране на боклук, зали за рециклиране, прилежащи административни сгради, обслужващи помещения, техника, машини, терени и свързани площи.

  Как се извършват обработките срещу вредители по места? За кои вредители се третира? Какви са цените на ДДД услугите? Какви документи се издават за обекта след обработката?

  Виж още »

На какви цени се извършват ДДД услуги от фирмата?

При пръскане на обществени сгради, общински площи, административни сгради, паркове, зелени терени и спортни зали, цените се ползват с големи отстъпки, нарастващи при големи обекти и абонаментни ДДД услуги с договор за поддръжка и профилактика.

Цените за обществени обекти се калкулират за всяко конкретно искане, според желаната услуга, типа договор, площта на обекта, броя обекти, място на терена, вид и биологията на вредителите, размера на популацията, площта и рисковия фактор в средата. Окончателните фактори за цената на ДДД услугите се определят в безплатно посещение на място.

При абонамент или комплексно третиране на обекти, площи, включващо повече от един вид ДДД услуги, предлаганите цени за обработки са с отстъпки в особено големи размери.

С какви препарати и отрови извършвате предлаганите ДДД услуги?

Професионалните отрови за пръскане против вредители, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие върху хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Това е и причината, пест препаратите да са одобрени от МЗ, като безвредни за животни и хора.

Някои от препаратите изискват конкретни мерки за затваряне на помещение, предварителна обработка, проветряване или спазване на мерки за безопасност. Това ще бъде коментирано с вас в предварителен разговор и допълнително на място.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да пръскате?

За поръчка на услуги или консултация, е достатъчно единствено да ни потърсите по телефона или имейла, задавайки въпроса, който ви интересува.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

 • ДДД, услуги, цени, лиценз, вредители, обществени обекти, общини, паркове, офиси, канцеларии, ДДД фирма, сгради, гаранция, пръскане, хлебарки, кърлежи, дървеници, мравки, бълхи, гризачи, инсекти, плъхове, мишки, абонамент, дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация, фирми, обработки, документ, договор, obshtestveni, firmi, ob6tini, DDD, uslugi, licenz, dokument, dogovor, pruskane, obrabotki, hlebarki, nasekomi, grizachi, dezinsekcia, zeleni ploshti, garancia, protokol, parkove

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор