ДДД услуги за сметища. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД услуги за третиране на сметища и депа за отпадъци.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги за третиране на сметища, депа за боклук и места за отпадъци.

ДДД услуги за сметища и депа за отпадъци.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за извършване на професионални ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация на сметища, депа за отпадъци, с прилежащи машини за балиране, админинстративни сгради, места за балиране, сметосъбирателна техника, камиони, зали за обработка на боклуци, гаражи, депа за рециклиране на боклуци и площ за отпадъци.

След обработки и пръскане срещу вредители, нашата фирма издава протокол за обработка, с гаранция и фактура. Протокол за обработки с дезинфекция, дезинсекция, дератизация е документ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки. Той е съгласуван с изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съобразно Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).

ДДД услуги в депа за отпадъци. Снимка.

ДДД третиране на сметища

Специалистите ни извършват обеззаразяване, унищожаване на насекоми (обезпаразитяване), борба с гризачи, пръскане на площи за кърлежи, борба с плевели, отпъждане на животни, птици, влечуги и други професионални ДДД услуги.

Дезинсекцията включва услуги по унищожаване вредни насекоми, с пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация е услуга за унищожаване на вредни гризачи: мишки, плъхове и някои диви вредители. Дезакаризация е пръскане на обекти и площи, против кърлежи и акари.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, одобрени от МЗ и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

В ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, работят опитни специалисти, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Внимаваме за качеството на всички ДДД услуги и се радваме да ви предложим отлични цени за предлаганите ДДД обработки, с изгодни отстъпки.

ДДД услуги, характерни за сметища и отпадни депа?

ДДД услуги за сметища обхващат дезинсекция, дератизация и дезакаризация на депа за отпадъци, обработки на бали, сметища зад ресторанти, хотели, общински, селски сметища и други отпадни депа. Боклуците и отпадните храни привличат разнородни вредители и се третират за предотвратяване на заразни огнища.

Балите с боклук се опръскват системно срещу мухи, основни преносители на зарази. По целия терен се залагат примамки и отрови срещу гризачи, мишки и плъхове, които разкъсват чувалите и разнасят болкуците из района.

Особено грижливо се обработват всички места и зали за балиране. По терена се залагат отровни точки срещу гризачи и се извършва цялостна и системна дезинфекция и дезинсекция на помещения, балираща техника и транспортни машини.

Сметоизвозващите машини се обработват по график, в условията на сключения договор за профилактика. Обработват се също наличните административни сгради, офиси, канцеларии, кабинети и обслужващи сградите за чистота помещения.

Какъв лиценз притежава ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът разрешава извършване на ДДД обработки и издаване на протокол, отговарящ на изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обект, подлежащ на задължителна месечна обработка, по Наредба №3 на МЗ.

Лицензът обхваща и препаратите, които се употребяват от фирмата. Това са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

С какви цени и отстъпки са предлаганите ДДД услуги?

Цените на пръскане на сметища, депа за отпадъци, машини за рециклиране на боклуци и площ за отпадъци, се определят от изискванията за обекта, тип желана обработка, вид вредител, местоположение, площ, гъстота на популация, избор на препарат, потребност от определен режим на профилактика и рисков фактор на средата.

Точните цени на обработки се формулират при разговор, поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При абонамент, обработки, включващи повече от един вид ДДД услуги, третиране на няколко обекта или терени, както единични обекти с повече площ, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да пръскате?

В сметища, депа за събиране на отпадъци и рециклиране на боклук, с прилежащи помещения и машини, обработките са съобразени с работния ритъм на обекта. В сгради и обекти с работен график, за спазване на карантинния период на препарата, обичайни са неработни часове, събота и неделя. Обработки в помещения с електроника, се правят с точкуване, без нужда от прекъсване в работния цикъл. Времето за третиране на сметни терени се уточнява в коментар.

При желание за обработка, определяме предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. При абонаментен договор за профилактика, датите на обработка се залагат в споразумението. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • сметища, депа за смет, отпадъци, боклук, сметни, машини, камиони, боклуци, ДДД, насекоми, вредители, услуги, площи, кърлежи, терени, пръскане, инсекти, плъхове пръскане, лиценз, хлебарки, фирма, третиране, инсекти, дървеници, мравки, бълхи, гризачи, обезпаразитяване, зали, дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация, обработки, фирми, гаранция, терени, мишки, pruskane, grizachi, obrabotki, uslugi, smetishta, otpadaci, smetni, bokluk, nasekomi, bokluci, sgradi, centrove, hlebarki, obezzaraziavane, licens, garancia, firmi, DDD, protokol

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор