Ефективно пръскане срещу молци. Унищожаване на молци с пръскане за молци в храни и дрехи от ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400  

Услуги по пръскане срещу молци с пест препарати за унищожаване.

Ефикасно пръскане против молци с гарантирано унищожаване, ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400    Унищожаване на молци от ДДД фирма Инсекта Миланови, цени за пръскане Цени   Унищожаване на молци, промоции Промоции

Унищожаване на молци »  Пръскане против насекоми »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на молци.

Ефективно пръскане и професионална борба против молците в кухнята и шкафа. Премахване на дрешни молци и хранителни молци.

Качествено пръскане против молци за трайно унищожаване.

Ефективно унищожаване на молци с професионални средства за пръскане и борба от фирма Инсекта Миланови.
Унищожаване на молци и борба с професионална дезинсекция.

Унищожаване на молци е част от услугите по дезинсекция от фирмата. Дейността за премахване на молци се извършва с пръскане против молци в дрехи и храни. Борбата с молци се води с ефективни пест препарати, средства и професионални обработки срещу насекоми, ларвите и гнездото.

В света познаваме над 160000 вида молци. Те са древни насекоми, появили се преди 190 милиона години, още преди пеперудите. Повечето видове молци не са вредители, а дори са полезни или се отглеждат за изработка на дрехи.

Молците са насекоми, сплетени с пеперудите и се размножават минавайки през фаза на ларви, гъсеници, пашкули и възрастни инсекти. Някои молци са вредители и унищожават храна, дрехи, дървесина, растителни влакна, зърна и цъфтящи растения.

Услуги и обработки за премахване на молци в дрехи и храни.

Вредна форма на молците са техните ларви (червеи) или гъсеници. Възрастните молци са безобидни, но полагат яйца и предизвикват нашествие на вредителя в къщи. Затова ние се борим с цялото гнездо и премахваме насекомите с техните ларви, червеи и яйца.

Молците са истинска напаст както у дома, така и в бизнеса и борбата с тях е нелека. Те унищожават храни, дрехи, магазини за тъкани, билкови аптеки, хранителни складове, растения и продукти.

Професионално отстраняване на молци от фирма Инсекта Миланови Контрол се прави с обработки по дезинсекция, които морят живите насекоми. В рискови обекти обработките са със заложена сезонна честота на третиране. Еднократни услуги за унищожаване на молци в къщи, апартамента или кухни се правят с отстраняване на гнездата, убиване на всички живи форми на вредителя и съвети за превенция.

Как протича услугата по пръскане срещу молци?

С първия контакт уточняваме вида молци и проблема. Обработките унищожават молци в храна, дрехи или са услуги по комплексно третиране с пръскане за отстраняване и на двата вида вредители.

Пръскане против молци в храната от ДДД фирма за борба Инсекта Миланови.
Обработки и пръскане против молци и ларви в храната.

Третиране на хранителни молци.

Молците по храни са с кафеникав цвят и бяло петно отзад, а ларвите са белезникаво жълти. Възрастният молец снася към 20 яйца и прави две до четири поколения годишно.

Молците в храните гнездят в стари зърнени продукти или билки, брашно, чай и подправки. В шкафове и кухни чести са нашествия от зърнени молци, чиито ларви увреждат пакетирана или открита храна с лепкава субстанция, яйца, паяжини и фекалии.

При проблем с хранителни молци в къщи ще ни трябва достъп до кухня, шкафове за храни, килери и др. Там целим отстраняване на гнездото, личинките и яйцата, като храните се изнасят навън за преглед, почистване и обработка.

Чести жертви на хранителни молци са билкови аптеки и складове. Там се прави ежемесечна обработка за превенция. Помещенията се освобождават, ние унищожаваме наличните гнезда и пръскаме срещу молците с професионални инсектицидни препарати. След третиране и карантина магазинът се проветрява и зарежда отново.

Обработки против молци в дрехите.

Молците по дрехи са първични вредители по косми, пера и козина. Те харесват влажни, тъмни места без течение. Дрешните молци гнедят в памук, лен, вълна и коприна в гардероба, шкафове за чаршафи и килими, а червеите увреждат и унищожават платовете.

Убиване на гнездо на молци, професионална борба и пръскане от фирма Инсекта Миланови, снимка.
Ларва на дрешни молци.

При проблем с дрешни молци в дома или магазин за дрехи дезинсекторът ще третира гардероби, шкафове за чаршафи, др. Обработваме гнездата на молци с фумигантни отрови, убиващи вредителя с изпарения. Препаратът е с карантина 12-24 часа. След пестицидно третиране стаята се проветрява 2 часа и дрехите се перат.

При пръскането срещу молци и след него не трябва да има храни, хора, животни, птици и рибки. Ефективните препарати са силно токсични. При фумигация с димка или напръскване се спазват съветите от фирмата. Когато обработката и карантината приключат, отровите са безопасни за хора, животни и нямат остатъчен вреден или алергенен ефект.

Услуги по защита и гарантирана превенция против молци.

Дори най-качествените препарати не унищожават ефективно устойчивите на отрови яйца и ларви на молците. Ларвата на молеца е едно към едно с бял червей. За качествена защита и контрол над нова зараза се препоръчва до 10 дни да се извърши втора обработка по унищожаване на молци. Второто пръскане против молци премахва гарантирано вредителя от дома или обекта.

Как да се отървем от молци в къщи без препарати?

При малка зараза с молци в шкафа или дрехи можем да се справим с молците без препарати. Ето няколко съвета за успешна борба с молците в къщи с домашни средства и билки от народната медицина.

Борба против молци вкъщи с билки и средства от народната медицина.
Методи за борба с молци в къщи с естествени препарати и билки.
  • За молци в храните най-лесно е да се защитите преди, а не след проблема. Преглеждайте продуктите за срок на годност, избягвайте магазини с ниска надеждност и внимавайте с промоции, които опитват да се отърват от лошо съхранявана или проблемна храна.
  • Обработете купени пакетирани храни със замразяване 48 часа във фризер за да елиминирате ларвите, червеите и яйцата на молците.
  • Молците избягват места с пресен и свеж въздух. Проветрявайте и оглеждайте на 2 месеца гардероби с дрехи и шкафове с храни.
  • При наличен проблем с молци отстранете физически гнездото, почистете нападнатите дрехи и храни, а останалите продукти и тъкани третирайте със замразяване на температура (-10) градуса или направете почистване на дома и тъканите с парочистачка.
  • Ефективни естествени репеленти срещу дрешни молци са масла и билки като лавандула, кедър, розмарин, карамфил и дафинов лист. Те гонят молците и защитават дома, но не убиват яйца и ларви.
  • Почистете шкафовете със спирт или оцет. Против молци действат кестени и нафталин, но ще препоръчаме да избягвате употребата на нафталина заради токсичността му върху човешкото здраве.
  • Лепящи капани срещу молци и звукови устройства не са ефикасни средства и методи за прогонване на молци. По-добър ефект против инсектите има унищожаване на гнездото, превенция с почистване и екологични методи с отблъскващи натурални средства и препарати.

Избягвайте да обработвате храна и дрехи с пестициди и инсектициди без професионален съвет, те са силно отровни. Ако все пак решите да напръскате в къщи с препарати или спрей за унищожаване на молци, следвайте препоръките за карантина върху продуктите и обработвайте със защитна маска и дрехи.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на молци.

Пръскане против молци, борба с вредители, фирма Инсекта Миланови, снимка.
Услуга пръскане срещу молци с ефективни препарати от фирма Инсекта Миланови Контрол.

Цените за услуги по обработки с пръскане и унищожаване на молци, гнезда, ларви и яйца са според от типа обработка, вид, популация, ползван метод, препарат, третирана площ, място на обекта и условията.

Цените за ДДД услуги, пръскане и обработки за унищожаване на молци в големи терени и площи, комплекс услуги, профилактика, превенция или абонамент с договор са с големи отстъпки. При рискови места се правят ритмични обработки за профилактика и защита от молци.

При обаждане за услуга по унищожаване на молци записваме близък ден за обработки в удобно за вас време. Фирмата извършва услуги по пръскане срещу молци в работни и почивни часове и дни.

Съвет от д-р Миланов: Против молци по дрехите в къщи залепете лента филтърна хартия в гардероба и накапвайте веднъж седмично с 1-2 капки етерично масло от лавандула. Дрехите ще ухаят приятно, а лавандулата е естествен билков препарат - репелент за изгонване на възрастни молци и екологична защита срещу насекоми.

Против молци по храна в кухнята и шкафа закачете хартиен филтър от кафе машина със зърна карамфил, дафинов лист или кори лимон.

Публикувано: :

Инсекта Миланови, гр. София |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонамент | insecta.milanovi@gmail.com

Инсекта Миланови е фирма за борба с вредители с контрол на РЗИ / ХЕИ, с регистрация и лиценз в Министерство на Здравеопазването в България за извършване на ДДД дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status