Унищожаване на плъхове. Унищожаване на плъхове от ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400  Миланови

Унищожаване на плъхове.

Унищожаване на плъхове от фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400    Унищожаване на плъхове, цени на фирма Инсекта Миланови Цени   Борба с плъхове и унищожаване на мишки, промоции Промоции

Унищожаване на плъхове  »  Плъхове

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на плъхове. Дератизация за премахване на плъхове и мишки.

Унищожаване на плъхове (дератизация). Каква е стръвта и как умират плъховете. Цени за пръскане против мишки и плъхове.

Унищожаване на плъхове. Дератизация и борба с гризачи.

Унищожаване на плъхове може да се води с различни методи и средства - капани, стръв, отрови и превенция. Всеки може да практикува дератизация (унищожаване на мишки, отстраняване на плъхове и прогонване на вредни гризачи) когато е нападнат от плъхове в дома, склада, тавана, офиса, колата или магазина.

Убиване на плъхове. Снимка.
Унищожаване на плъхове, премахване на мишки и гризачи.

Има много начини за борба с плъхове, като унищожаването е само един от тях. Тези средства изискват системни усилия за успешна защита. Често се случва обаче да стигнем до задънена улица. Плъховете се завръщат в терена. Защо става така?

Причината е, че само със средства за изтребване на плъхове, рядко ще отстраним проблема до корен. Ако борбата не e стартирала преди поява на плъхове или поне в началото, трудно ще унищожим многочислена, окопана в площта популация.

Професионалната дератизация с дългия си опит знания върху вредителя създава нови препарати за премахване на мишки и плъхове със стръв с примамливи аромати. Отровите й са друг клас и се променят ежегодно с промените в гризачите и адаптацията им.

Цени за унищожаване на плъхове и мишки, 2020 г.

Брой стаи жилище апартамент
Унищожаване на плъхове, цена
Вътрешна площ, жилище до 50 м2
45 лв.
Вътрешна площ 50 - 100 м2
50 лв.
Вътрешна площ + 100 м2
с отстъпки: договаряне.
Външна до 500 м2, с дератизационна бариера
140 лв.
дератизационни кутии
Външна над 500 м2, с дератизационна бариера
с отстъпки: договаряне дератизационни кутии

*Ценовата листа за унищожаване на плъхове е ориентир за еднократно третиране. Ние фиксираме крайна цена за обработка според условията ви в записването за отстраняване на гризачи.

Вие ползвате намаление за всяка еднократна обработка с повече от един вид услуги, пръскане на мазета, входове или площи с голям размер или при сключен абонамент с профилактика.

Няма ли да има миризма като умре плъха?

Отровите, които залагаме против плъхове са професионални пест препарати. Те нарушават кръвообръщението. До седмица плъховете започват да се задушават и бягат на чист въздух навън. Затова плъховете няма да умрат в помещенията.

Ако все пак плъхът остане в сграда, на таван или в стена, той няма да се размирише. Професионалният препарат мумифицира гризача и няма разлагане. Плъхът изсъхва като чироз, без миризма от труп.

Защита и обработвани места за унищожаване на гризачи.

Плъховете влизат в мазето и на тавана, гаража, в гипсокартона, окачени тавани, абсорбатори и др. Те създават проблем в автокъщи, паркинги, сервизи и жилища. Трудно се откриват помещения и складове в промишлени зони без плъхове и мишки.

Дератизационна кутия със стръв за унищожаване на плъхове.
Дератизационна кутия със стръв за унищожаване на плъхове.

Унищожаването на плъхове се извършва със залагане на професионални капани със стръв за плъх и отрови за дератизация. В кухни и складове отровата се слага навън, в специални кутии, със стикер и предупредителни надписи в дератизационна бариера и се прави схема с отровните точки.

След залагането на капаните за плъхове те не трябва да се пипат. Плъховете бягат непознати предмети и храни и трябва време да свикнат. Стръвта и капаните не бива да се докосват за да не надушат гризачите чужда миризма.

Във вход и блокове унищожаването на плъхове започва от мазето, по магистралите им. В дома и апартамента се залагат отрови и капани със стръв за мишки и плъхове. Обработват се гаража и тавана.

В кухни се залагат точки, примамки, стръв за плъхове и капани под електроуреди, щрангове, далеч от достъп на хора и животни. Там е рисково да се слагат отрови за унищожаване на мишки и плъхове и се действа с три вида капани за плъхове с примамки.

Бариера за защита с отрова против гризачи отблизо.
Бариера за защита от плъхове и мишки с отровни точки.

Обработваме извън къщата и в дома. Външните отрови се поставят в кутии, с предупредителни надписи и стикер за отровна точка. Кутиите предпазват препарата и достъп на хора, деца и домашни любимци до отровата.

След време минаваме за проверка и залагаме нови отрови. Предлагаме и почистване от умрелите гризачи. Обичайно проблемът с плъхове и мишки се отстранява с 1-2 обработки.

Най-добрата защита против гризачи е профилактиката. Плъховете бягат от превенция. Профилактика за защита против мишки и плъхове се прави два пъти годишно (пролет и есен) или по преценка.

Кога ще дойдете да уморите плъховете?

Стръв за убиване на мишки и плъхове.
Борба с плъхове от фирма Инсекта Миланови - звъннете и ще ги убием още днес.

Консултантите от фирмата ни приемат обаждане 24/7. При проблем с мишки и плъхове ние записваме час в някой от близките дни за обработка в удобно за вас и нас време.

Специализирани сме и в реакции по спешност. Ако през нощта ви е нападнал плъх, стои срещу вас и ви гледа, явно е спешено и правим възможното да тръгнем веднага.

В обичайни ситуации след записване специалистите идват за обработка по прогонване на мишки и плъхове в уговорени при първия разговор работни или неработни дни и часове.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status