Унищожаване на стоножки. Унищожаване на стоножки и сколопендри, телефон 0885 873400  

ДДД услуги по унищожаване на стоножки.

Унищожаване на стоножки, телефон 0885 873400    Унищожаване на стоножки, цени Цени   Пръскане против стоножки, промоции Промоции

Унищожаване на стоножки »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на стоножки и сколопендри с дезинсекция.

Пръскане срещу сколопендри и борба със стоножки. Методи за унищожаване на къщни стоножки (скрипя) и многоножки.

Унищожаване на стоножки и сколопендра със дезинсекция.

Унищожаване на стоножки и сколопендра се предлага като професионална услуга по дезинсекция от фирма Инсекта Миланови. Едни от най-разпространените видове многоножки у дома, изискващи борба с професионални методи са сколопендра и къщна стоножка.

Борба с къщна стоножка (скрипя).

Борба със къщна стоножка, пръскане, снимка.
Унищожаване на къщни стоножки (скрипя) от фирма Инсекта Миланови.

Къщните стоножки са жълтеникаво кафяви насекоми, с много крачета, прилични на ресни. На практика тя не пренася опасни заболявания, поради което не се счита за директен вредител. Фактът, че се храни основно с пояци и насекоми дори я свежда към полезните насекоми, ползвани за биологичен контрол.

Стоножките са нощни насекоми, които са плашливи и се крият през деня във фуги, на тавани, в неработещи комини, мазета и трудни за достъп места. Ще ги видите основно вечер или нощем, преминаващи бързо по тавана и стените. Те пълзят с висока скорост и са трудно уловими.

Макар безопасни, къщните стоножки хапят и могат да предизвикат голяма уплаха. Така стопаните правдиво искат бързо да се отърват.

Унищожаване на сколопендра.

Доста по-опасна е сколопендрата, която е с дебело тъмно тяло, плътни и по-къси крачета. Сколопендрите предизвикват алергични реакции при някои хора с ухапването си, а често са причинител на подуване, циреи, дълготрайни болезнени рани и инфекции.

Борба със сколопендра, снимка.
С пръскане против сколопендра гарантираме убиването й у дома.

Сколопендрата е широко разпространена в България. Тя е хищна, агресивна и много бърза.

Типични размери на сколопендрата у нас са 5-10 см, но на места достига и 15 см. Голямата сколопендра може да се сбърка със змия, защото има сходни движения, форма и бързина.

Ухапването от сколопендра е много болезнено, а унищожаването й е трудно със стандартни за пръскане препарати. Тялото на сколопендрата е твърдо и дори настъпването не я убива, а трябва доста силен и продължителен, твърд натиск.

Стоножките и сколопендрите са упорити и нелесни за унищожаване, с трудно достъпните си места на укритие и бързината си. Понякога те предизвикват алергични реакции, минавайки незабелязано по чисти съдове, от които ще консумираме продукти без да подозираме нищо. Петна, пъпчици и сърбеж свидетелстват за случката, описвана успешно от бабите, с: "Нещо те е пролазило".

Как унищожаваме стоножки и сколопендри?

Първата стъпка в унищожаването на многоножките е диагностика на вида им. Още по телефона ще питаме къде сте я видели, какъв е броя на насекомите, по кое време сте я забелязали и др. Къщните стоножки често се навъртат около растенията, което ги отличава от повечето други видове, а сколопендрата излиза от канали.

След посещение на място и оглед следва началото на обработката. За унищожаване на стоножки и сколопендра е необходимо да се третират всички помещения, както и част от външните фасади. Пръскат се външни маси, навеси, фасади и плочки. По преценка, могат да бъдат обработени и част от външните или вътрешни стени.

Вътрешните части се пръскат старателно с професионален препарат за унищожаване на многоножки. Пръска се под мивки, сифони, мръсни канали, около уреди в кухнята, первази и канали в банята.

Ако сградата има тераси, те се обработват. В къщи се пръска пред и около вратите, бетонни площадки, част от пътеките и други структури. Понякога се налага и опръскване на цялата фасада на къщата или вилата, по преценка на специалиста от фирмата.

Според броят налични стоножки или сколопендра, понякога трябва втора обработка за трайно премахване. Това се случва изключително рядко, обичайно проблемът се решава с едно пръскане от фирмата.

Средствата, които ползваме за унищожаване на стоножки и сколопендра са професионални, високо качествени специализирани препарати. С правилната обработка на точните места за пръскане, ние даваме сто процента гаранция за тотално унищожаване на многоножките и трайното им премахване от дома.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на стоножки.

Пъскане против домашни стоножщи и сколопендра, снимка.
Пръскане против сколопендра и борба със домашни стоножки.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на стоножки и сколопендра се зависят от метода, вида на насекомите, брой на популацията, площта, мястото на обекта и условия на средата.

При третиране на по-големи площи, комбинирани услуги или абонамент с профилактика, цените са с атрактивни отстъпки.

След обаждане за услуга по унищожаване на стоножки и сколопендри, ние ви записваме близък ден за третиране, в удобно за вас време. Специалистите ни извършват услуги по пръскане в работно, извънработно време и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status