Растителна защита. Растителна защита, телефон на  ДДД фирма Инсекта Миланови 0885 873400  Миланови

ДДД услуги по унищожаване на растителни вредители.

Пръскане за вредители, телефон 0885 873400    Унищожаване на вредители, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Борба с вредители по растения »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Растителна защита срещу вредители.

Пръскане на овошки и унищожаване на вредители в градини, по плодове, овошки, зеленчуци и дървета.

Растителна защита и борба с вредители по листа и кора.

Растителна защита за плодове и зеленчуци.
Пръскане на овошки, градини и зеленчукови култури.

Фирмата предлага услуги по растителна защита за борба и унищожаване на вредители по овошки, зеленчуци, дървета, градини, пръскане на декоративни градини, ливади и разнородни растителни култури.

Домашните градини, селскостопански градини, овощни и плодни дървета са застрашени всеки пролетно-есенен сезон от атака на инсекти, гризачи и разнообразни вредители по култури, хранителна и декоративна и растителност.

Нашите специалисти извършват услуги по борба с растителни вредители по растения, дървета и земеделски култури, с пръскане срещу инсекти по кора, листа, охлюви, голи охлюви, скакалци, корояди, дървояди, растителни въшки, листни, щитовидни въшки, акари, паяци, борба с гризачи, полски мишки (полевки), сляпо куче, домашни мишки, плъхове и други вредители.

Фирмата разполага с качествена апаратура и професионални препарати за обработка на домашни и селскостопански терени. Предлагаме услуги по унищожаване на плевели за облагородяване на терен преди разкопаване и защита от поникване в дворни площи.

Кои са вредителите по растения, срещу които пръскаме?

Често клиентите разполагат с терен, площ или градини, застрашени от растителни вредители. Растителните вредители нанасят опустошителни разрушения по реколта, унищожават дървета, зеленчукови градини, овошки, декоративни храсти, растения и тревни терени.

Проблемни вредители са охлюви и голи охлюви, които опасват всичко зелено в градината и терена. Обработките ни срещу охлюви са изключително ефективни и дават моментален резултат, с дълготрайно действие. По редовете се слагат гранули от препарата. Минавайки, охлюва се залепва за гранулата и до десет минути изсъхва напълно. Препаратът не се влияе от атмосферни условия и дъждовете, които изкарват реално охлювите навън.

Опасни и чести вредители са скакалците, особено мароканския скакалец. Нашествието на марокански скакалци всява ужас, оставяйки след себе си опасена чисто гола земя. Те нанасят страшни поражения на реколти, поля и градини. При наличие на марокански скакалци, терените се третират с професионални инсектициди, които решават тотално проблема.

Щурците също нанасят непоправими вреди по реколтите, когато популацията им е огромна. Има случай, когато те са милиони в полето. Ливади и засяти с райграс треви биват унищожени, целите на дупки и с изядени корени. В подобни случаи се изисква бърза обработка на площта, за спиране на следващи поражения и спасяване на културите.

Растителните въшки, листни или щитоносни са бич за всяка култура и растение. Особено неприятно става, когато популацията е изключително голяма. Те нападат листата на дървета, върби, тополи, зеленчукови градини, череши, ябълки, овошки, цветя и др. Растителните въшки са много упорит вредител, с адаптивна биология и размножаване, което иска поне няколко обработки, за постигане на пълното им унищожаване и реален ефикасен резултат.

Типични вредители по кората на дървета и овошки са короядите, дървояди и други вредители. Това са много упорити и трудно достъпни насекоми, които се разполагат дълбоко навътре в дървесината. Дървоядите често присъстват и в жилища и лесно се разпознават с издавания хрупащ шум и наличие на дупчици, от които се сипе ситен прашец.

Професионалните ни препарати са тези вредители са много ефикасни. За пълното им унищожаване, са необходими поне две обработки, през 14 дни. Понякога, при много дълбоко проникване се налагат до 3-4 обработки, до тоталното им изчезване. Това обаче са инцидентни случай, класически проблемът с дървояди се решава с две третирания.

Акари и паяци са от най-честите вредители. Най-доброто средство за унищожаването им е профилактика, която трябва да започне още от пролетта. През зимата акарите живеят в кората на растението и със затопляне, съпроводено от влага, веднага излизат навън. Колкото по-влажно е времето, толкова по-трудна е борбата с тях. Необходими за унищожаването на паяци и акари са поне две-три обработки с професионални препарати, през 14 дни.

Обработките за растителна защита се извършват с професионални пестициди. Уточнява се предварително вредителя, след което се извършва оглед на място от фирмен специалист. След диагностика на проблема, се предприемат комплексни мерки за унищожаване на насекомите, често и гризачи, нападащи културите. За профилактика и превенция, най-добре е обработките да се проведат преди разлистването и след разлистването на растенията.

Цени на ДДД услуги по борба с растителни вредители.

Борба с вредители по растения, дървета, плодове и зеленчуци.
Пръскане против вредители по растения, дървета, лози и градини.

Цените за обработки по растителна защита и пръскане на растения, дървета, овошки, лози, цветя и градини, се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, географско място на обекта, типа вредител, големина на популацията, тип и количество разходен препарат, необходим за покриване на рисковите места.

Цените за ДДД услуги с обработки по растителна защита и борба с вредители по листа и кора, проведени в големи терени и площи, при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по пръскане срещу растителни вредители, се прави предварително уточнение за място и време на обработката. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по растителна защита в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.