ДДД услуги в заводи, фабрики и цехове. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

Пръскане в заводи, цехове, фабрики и производство.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги във заводи, фабрики, работилници, цехове и производствени помещения

ДДД услуги в заводи, фабрики, цехове и обекти за производство.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители в производствени обекти, заводи, фабрики, цехове, работилници, ВЕЦ, ТЕЦ и обекти за производство. ДДД услугите са единични или абонаментни. Извършваме дезинфикция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация на изгодни цени, с ред отстъпки.

След третиране и пръскане за вредители, фирмата ни издава протокол, с договор и фактура. Протокол за обработки по дезинфекция, дезинсекция, дератизация е важен документ за всички обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, съгласуван с исканията на РИОКОЗ /ХЕИ/, Агенция по Храните и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).

Пръскане в заводи, фабрики и цехове. Снимка.

ДДД услуги в заводи

При сключване на договор с абонамент, ДДД фирмата ни поема отговорността за свеждане популацията вредители, насекоми и гризачи, в договорената площ до минимум. Третираме за обичайни сезонни вредители, както инцидентните паразити.

Дезинсекцията включва услуги по унищожаване и пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация е услуга за унищожаване на гризачи: мишки, плъхове и др. Пръскане на терени и площи против кърлежи и акари е дезакаризация.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, одобрени от МЗ и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол разполага с опитни специалисти, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Поддържаме качество за всички ДДД услуги и се радваме да предложим отлични цени за третиране, с изгодни отстъпки.

Какви видове фабрики за производство третираме?

Фирма Инсекта Миланови е оторизирана да извършва ДДД услуги: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация на всички видове обекти за производство. Третираме заводи за платове, електроника, цехове за метали, дървообработки, мебели, фабрики за пакетиране на храни, опаковка на ядки, цехове за производство на детайли, електроцентрали, ВЕЦ и др.

ДДД услугите от фирмата се извършват със съвременна техника и най-новите в бранша професионални препарати за пест контрол. Това ни позволява да третираме бързо и да ви дадем гаранция, поемайки контрол върху вредителите в обекта.

Препаратите ни са одобрени от МЗ, безопасни за животни, хора и околна среда. Те са произведени от водещи английски, италиански, немски и френски фирми в областта на пест контрола. Вида препарат и метод на третиране се описват в прилежащия протокол за обекта.

Производствата имат специфики на третиране, според изисквания от санитарни власти (ХЕИ, РИОКОЗ, ДВСК, Агенция по Храните, МЗ), привлекателност и уязвимост към типични за бранша вредители. Най-общото разделение е за обработки в няколко производствени сфери:


Повече за ДДД услуги от фирма Инсекта Миланови в специализираните производствени браншове можете да разберете в специализираните страници от горните връзки.

Какви документи ще получите след извършените ДДД услуги?

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. ДДД договор за абонамент се сключва при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и инсекти. С профилактиката се издават протокол и фактура.

Абонаментен договор за ДДД услуги включва безплатен мониторинг и оглед на място, за оценка специфичните условия на средата и заселеността с вредители. След нея, на клиента се предлага индивидуална програма за ДДД услуги, с периодичен годишен режим на обработки. Обработките са с подходяща за условията в средата честота на третиране.

При хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва ДДД договор. След третиране се оформя протокол, изискван от РИОКОЗ / ХЕИ и ДВСК, Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). В протокола са описани извършените ДДД услуги, вида на ползвания препарат и метода на обработка.

Уточнение по абонамента. Често клиента е с впечатление, че ДДД фирмата отговаря само за пръскане против хлебарки и мишки. Тази информация е неточна. При абонамент, нашата ДДД фирма отговаря за всички вредители. Ние обработваме регулярно според паразитите в сезона. Появят ли се в обекта други вредители, третираме обекта без допълнително заплащане.

Какъв лиценз притежава ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът обхваща ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ.

Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

С какви цени и отстъпки са предлаганите ДДД услуги?

Цените на пръскане във фабрики, заводи, цехове за производство, с прилежащи постройки, сладове, халета, външни терени, кухни и столови, се определят от местоположение, площ, вид вредители, гъстота на популация, квадратура, избор на препарат и рисков фактор в средата.

Точните цени на обработки се формулират при разговор, поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При абонамент, обработки, включващи повече от един вид ДДД услуги, при третиране на няколко обекта или терени, както единични обекти с повече площ, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще опръскате?

В заводи, цехове и производствени помещения, ДДД услугите са съобразени с работното време на обекта. Спазва се карантина след третиране, със затваряне на помещението проветряване, според препарата. Типичното третиране е в неработни часове, събота и неделя.

При постоянно работно време на обекта или желание от страна на клиента, обработките за вредители се извършват в работно време. В тези случаи методът на третиране не е пръскане, а точкуване с гел. Гел препаратите за пест контрол против инсекти са високо качествени, ефикасни и не изискват карантинен срок, затваряне или освобождаване на помещенията.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • ДДД, работилници, заводи, фабрики, цехове, пръскане, услуги, протокол, документ, Агенция по Храните, ДВСК, ХЕИ, задължителни месечни обработки, помещения, мишки, гризачи, инсекти, хлебарки, договор, абонамент, лиценз, дървеници, мравки, кърлежи, плъхове, обезпаразитяване, дезинфекция, дезинсекция, оси, дератизация, дезакаризация, обработки, фирми, терени, РИОКОЗ, фирма, стършели, бълхи, вредители, purkane, zavodi, fabriki, dogovor, proizvodstvo, cexove, rabotilnici, protokol, pruskane, grizachi, obrabotki, hlebarki, nasekomi, dokument, DDD, uslugi, licenz, firmi, tereni, garancia,

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор