Прогонване на кучета. Прогонване на кучета, телефон на ДДД фирма Инсекта Миланови0885 873400 Миланови

ДДД услуги по отпъждане на кучета и котки.

Борба с кучета, телефон 0885 873400    Кърлежи, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Пропъждане на кучета »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Борба с кучета - прогонване и отпъждане.

Пропъждане на скитащи кучета, котки, бездомни, диви и безстопанствени животни.

Проблеми с кучета, налагащи прогонване.

Прогонване на кучета, снимка.
Безстопанствените кучета създават проблеми с хигиената и бели около жилищните сгради.

Струпването на хора в градовете често предизвиква формиране на големи популации кучета около жилищните райони. Скитащите бездомни кучета и котки са тема на друг социален проблем, но нерядко причиняват бели на живущите.

Най-чести потърпевши от бездомни животни, кучета и котки са притежатели на сгради, заведения, жилища и хора от града. Животните уринират по стени, саксии, унищожават градини, декоративни растения, плашат децата и причиняват безпокойство и шум с денонощния си лай и вой.

Освен преносители на заболявания, като бяс, скитащите животни често са нападнати и разнасят вредители, като бълхи, кърлежи и други паразити, пренасящи се по терена и създаващи заплаха за зарази на сгради, постройки и жилищни райони.

Какво са репеленти за прогонване на кучета и котки?

Професионалният пест контрол предлага решаване на този проблем с екологични, хуманни методи и средства, на база репеленти, с цел отблъскване на тези животни и защита на конкретни места.

Всички предлагани репеленти за отпъждане на кучета и котки са екопрерапати. Те не са химия, а са с естествени, биологични съставки, отблъскващи животните и прогонването им от целеви зони.

Репелентите за отпъждане на кучета и котки са под форма на водоразтворима субстанция за пръскане и гел за намазване. Препаратите се нанасят по външните части, през определено разстояние, покривайки желаните от клиента линейни метри и държат животните, били те кучета или котки, на разстояние от защитената територия.

Препаратите са екологични и не причиняват вреда на животните, които отблъскват. Те се полагат по стени, външни части на сгради, заведения, фасади, градини и др. Често приложение е нанасянето им в заведения по саксии с декоративни растения, ставащи жертва на животински набези.

Къде и колко често се обработва с репеленти за отпъждане?

С репеленти се обработват нерядко стени на входове и отвори за мазета, което предотвратява влизането на животните в сградите и разнасянето на вредители. Третират се също бордюри на градини и други рискови места, нападани обичайно от бездомните животни.

Честотата на обработка за прогонване на скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.

Цени на ДДД услуги по пропъждане на кучета и котки.

Инсекта Миланови: цени за прогонване на скитащи животни, 2020 г.

Площ и квадратура
Прогонване на кучета цени
Минимална площ за пръскане с репелент
50 лв. за кучета и котки
Големи площи, комплекс услуги, абонамент
с отстъпки: по договаряне.

*Ценовата листа за отпъждане на кучета и котки е ориентир за еднократно третиране. Ние фиксираме крайна цена за обработка според третираната квадратура в записването за пръскане.

Цените за обработки с репеленти за прогонване на кучета, котки и безстопанствени животни се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта, вид и количество необходим разходен препарат. Практиката показва, че минимална цена на пръскане с репелент за отпъждане на кучета е към 50-60 лв.

Ако се обадя сега, кога ще дойдете да опръскате?

Пропъждане на кучета и котки, снимка.
Скитащите кучета и котки често носят бълхи, кърлежи и болести.

Консултантите от фирмата ни приемат обаждане 24/7. При проблем с безстопанствени животни, ние записваме час в някой от близките дни за обработка на нужната площ в удобно за вас време.

При проблемни ситуации сме специализирани в услуги по спешност. В обичайни ситуации се прави предварително уточнениение за място, време и желани методи за прогонване.

След записване специалистите идват за обработка по превантивна борба и прогонване на кучета в уговорени при първия разговор съобразени с атмосферните влияния (спокойно време, с липса на проливни валежи) и в удобни за вас работни, почивни ден и час.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status