Унищожаване на въшки. Унищожаване на въшки, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД услуги по Унищожаване на въшки. Пръскане.

Унищожаване на въшки, телефон 0885 873400    Унищожаване на въшки, цени Цени   Борба с въшки, промоции Промоции

Унищожаване на въшки »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на въшки.

Борба с дрешни и телесни въшки. Пръскане срещу дрешни въшки и телесни въшки у дома (обезпаразитяване).

Унищожаване на въшки.

Унищожаване на въшки, снимка.
Пръскане против въшки.

Унищожаване на въшки се предлага и извършва от фирмата като услуга по дезинсекция. Въшките са паразити по хора, животни и птици. Те са упорити, неприятни насекоми и унищожаването им трябва се проведе с комплексни методи за борба.

По хората паразитират главови, полови, дрешни и телесни въшки. Главовите въшки се забелязват и унищожават лесно с ред ефикасни аптечни средства. Аналогични са половите въшки, които се откриват, виждат и премахват бързо.

След зараза с въшки основният проблем са яйцата и оцелелите главови, полови, а главно телесни и дрешни въшки. Телесните и дрешни въшки са трудно откриваеми, скрити дълбоко и за пълно премахване трябва дезинсекция на дома.

При слаба зараза често стига строга хигиенизация на цялото жилище с пране, сушене на висока температура, гладене на кърпи, дрехи, измиване на мебели, гардероби и дрешници.

При силно опаразитяване е нужна професионална борба с въшки. Телесните и дрешни въшки се крият в дрехите и се прехвърлят по тялото на човека да се хранят. От ухапванията се появяват обриви, сърбежи и типични ситни пъпчици, често раздраскани от чесане. След лекарски преглед причината е ясна и трябва да се действа.

Унищожаване на въшки в стаи и апартаменти.

Въшките са естествен паразит по хората, пренасят се лесно и не бива да има притеснение или паника. Важно е само да се реагира бързо за се спрат разпространението им и здравните вреди.

Най-чести оплаквания и повод за пръскане са свързани с дрешни и телесни въшки, поради масивната зараза. При главови и полови въшки хората се оправят лесно и сами. Телесните и дрешни въшки се простират из целия апартамент и той трябва да се напръска основно.

След диагностика на проблема на място, специалистът от фирмата избира подходящ препарат за пръскане и обезпаразитяване на дома. Понякога това е фумигант, препарат под форма на димка или разтвор, действащ на дихателната система на въшките. Той блокира способността на въшките за дишане и ги унищожава чрез изпарения.

Къде и как се пръска против въшки в жилището?

За пълно унищожаване на въшките в терена се пръскат всички стаи. Особено се набляга на стари мебели, гардероби, дрешници, складирани килими, губери и влакнести материи. На обработка подлежат всички дрехи, кърпи и тъкани, прибрани на съхранение.

По време на обработката в стаите не трябва да има открити храни. Хора, домашни любимци, птици и аквариуми с риби трябва да са навън до 24 часа. Помещението се запечатва и след карантината се проветрява със силно течение поне два часа, след което въздухът е безопасен за хора и животни.

Активният професионален пест препарат е изключително ефективен и има моментално убиващо действие. Той прониква в дълбочина по фуги и цепки. При изпаряване е силно токсичен, затова стриктно трябва да се спазват указанията на дезинсектора. След изпаряването той се деактивира и няма никакво вредно действие. Дрехите се изпират след обработката и са готови за употреба.

Важно да се знае е, че всички ефикасни препарати за борба с въшки действат само на възрастни форми, но не унищожават яйцата и ларвите на въшките. За избягване на риск от повторна зараза е наложителна втора обработка до две седмици за унищожаване гнидите на въшките. С повторно обезпаразитяване се гарантира тотално премахване на въшките от дома

Цени на ДДД услуги по унищожаване на въшки.

Борба с въшки и обезпаразитяване, снимка.
Обезпаразитяване и борба с дрешни и телесни въшки от фирма Инсекта Миланови.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на въшки, техните междинни форми и яйцата им се определят от типа обработка, вида на насекомите, препарата, площта за пръскане и условията й.

След заявка за услуга по унищожаване на въшки се записва се близък ден за третиране, в удобно за вас време. Специалистите от фирмата ни извършват услуги по пръскане против въшки и обезпаразитяване на жилища в работни и почивни часове и дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.