Унищожаване на акари.  Унищожаване на акари, телефон 0885 873400  

ДДД услуги по унищожаване на акари. Пръскане.

Унищожаване на акари, телефон 0885 873400     Цени за унищожаване на акари Цени   Унищожаване на акари, промоции Промоции

Унищожаване на акари »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на акари.

Проблем с акари? Ние ще ги унищожим.

Унищожаване на акари. Видове акари.

Унищожаване на акари, снимка.

   Унищожаване на акари

Унищожаване на акари e вид предлагана от фирмата услуга по дезакаризация. Акарите са паякообразни вредители, с изключително богато видово разнообразие. При пристъпване към унищожаването им е необходимо да се направи прецизно разграничение на вида на акара за да се постигне резултат.

Всички кърлежи - твърди или меки, спадат към рода акари. Семейството е изключително богато. Тук присъстват прахови акари, сърбежни акари, крастни акари, акари по растенията и още многобройни видове по животни, растения и хора.

Акарите са сложни вредители. Те са устойчиви, адаптивни и трудно достъпни. Според вида, те често са невидими или се крият на невидими места. Растителните акари например живеят под кората, а лятото излизат по листата. Други акари живеят под кожата на бозайници или в основата на косъма им.

Приоритет в мерките по унищожаване на акари е точната диагностика на вида. Тук не трябва да се правят експерименти - повечето акари развиват бърза резистентност към отрови и борбата става още по-трудна. След установяване на вида трябва да се подбере точния препарат от специалист и още на второто пръскане да се смени.

Едни от най-неприятните вредители по човека са крастните, сърбежни и прахови акари. Праховите акари са невидими. Сърбежните акари са миниатюрни и предизвикват толкова силен сърбеж, че побъркват жертвата от чесане. Сърбежните акари, както и праховите са източник на жестоки алергии по хора и животни и трябва да се вземат комбинирани мерки, съчетаващи лекарска помощ с пълна дезинфекция и дезинсекция на дома.

Как протича услугата по унищожаване на прахови и сърбежни акари?

При първия контакт веднага се задават уточняващи въпроси. Често клиентът споделя, че при лягане започва неистов сърбеж, появяват се обриви, а не се открива нищо. Подобни оплаквания са характерни при присъствие на сърбежни или прахови акари. Препоръчителен е бърз оглед от наш специалист на място. Той ще направи диагностика и ще фиксира вида акар.

При наличие на сърбежен или прахов акар, дезинфекцията на помещенията е от главно значение. Ако в дома има натрупване на прах, трябва да се вземат незабавни мерки. Прахта трябва да се изчисти идеално, защото тя приютява паразита. Помещенията буквално трябва да светнат. Основното почистване засяга дрехи, спално бельо, мебели, килими и вещи.

След дезинфекцията на помещенията, може да се пристъпи към дезакаризацията от фирмата. Ние ще ви предупредим предварително и ще ви оставим необходимото време за подготовка. Всяко пръскане без предварителна дезинфекция от стопаните ще инактивира препарата в прахта и ще бъде неефективно. Акарите са трудни и съдействието е важно за резултата.

По преценка на специалиста от фирмата, се подбира подходящ препарат за унищожаване на акарите. Препаратите могат да бъдат микрокапсули и да се нанесат чрез опръскване, да са течни фумиганти или димки, които унищожават паразитите с изпаренията си. Препаратите са професионални и трябва да се нанасят от специалист, запознат с употребата и мерките за безопасност, които трябва да се вземат по време на и след дезакаризацията.

След обработката, помещението трябва да бъде запечатано поне 12 часа. При третирането и карантината, в стаите не трябва да има открити храни, хора, домашни любимци, птици или аквариуми с риби. След карантината се извършва двучасово проветряване със силно течение да се смени напълно въздуха и помещенията стават безопасни за всички.

Активният професионален пест препарат е изключително ефективен и има моментално убиващо действие. Той прониква в дълбочина по фуги и цепки. По време на изпаряването си е силно токсичен, поради което стриктно трябва да се спазват предписаните от дезинсектора правила. Препаратите нямат остатъчно действие, а силно убиващ ефект само по време на изпаряването. Дрехите се изпират след обработката и могат да се употребяват.

За да се свърши реално работа, обработката трябва да се повтори след 10-14 дни. Дори най-силния професионален препарат трудно ще унищожи междинните форми или яйца на акарите. Без повторение скоро пак ще пламне зараза. Имаме специалисти в областта и те гарантирано ще унищожат акарите, но клиентът трябва да спазва стриктно предписанията им.

След втората обработка по дезакаризация, която винаги е с различен препарат за избягване на резистентност, дезинфекторите дават предписание за профилактика. Част от мерките се състоят в поддържане на перфектна хигиена за липса на прах, която да приюти нови нападатели. Спрямо условията на средата се дават индивидуални указания за превенция.

ДДД услуги по унищожаване на растителни акари.

Пръскане против акари
Борба с акари.

Растителните акари са различни по вид и начин на живот от праховите и сърбежни акари. Те, както всички роднини от семейство акари, се изключително упорити вредители. Живеят в растението целогодишно, но излизат по листата му през топлите сезони, провокирани от комбинацията жега - влага.

Растителните акари нанасят тежки поражения по нападнатите растения. Стеблото и външната част на листите се покриват с паяжини. Те могат да се забележат как пълзят при много внимателно вглеждане. Тръгнат ли например по лозите, растителните акари могат буквално да изядат цялата лоза. Нападнатите растения клюмват, пресъхват и при липса на мерки умират.

Унищожаването на акари по растенията се решава от фирмата чрез опръскване. Обработката се извършва с професионален пест препарат за растителна защита срещу акари. Тук много важни за резултата са навременно пръскане и профилактика, за прекъсване на популацията. За пълно унищожаване на акарите са необходими задължително две обработки през 14 дни. Препаратът се сменя веднага на второто пръскане за да се избегне резистентността.

Допълнителна информация за услуги по унищожаване на акари от типа на меките кърлежи по животни, както и кокошинките, можете да намерите в специализираната ни страница за услуги по » обезпаразитяване на домашни и селскостопански животни.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на акари.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на акари, техните междинни форми и яйцата им, се определят от типа обработка, вида на акарите, големина и вид на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и специфични условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на акари в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на акари, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на акари в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Информация за ДДД фирма Инсекта Миланови, която може да Ви интересува:


Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status