Унищожаване на дървеници. Унищожаване на дървеници, телефон 0885 873400  

Унищожаване на дървеници. Пръскане.

Унищожаване на дървеници, телефон 0885 873400     Унищожаване на дървеници, цени Цени   Унищожаване на дървеници, промоции Промоции

Унищожаване на дървеници | Насекоми | Борба с вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови

Лицензирани ДДД услуги

Консултация и поръчки

ТЕЛЕФОН:

ДДД фирма, телефон 0885 873400

ПОРЪЧАЙ СЕГА!

ТЕЛЕФОН:

ДДД фирма, телефон 0885 873400


ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на дървеници.

Обработки по унищожаване на дървеници у дома. Борба и пръскане срещу дървеници в стаи, апартаменти и жилища. Отрови и препарати за премахване на дървеници в къщи. Цени за пръскане, 2020 г.

Професионална дезинсекция и пръскане за дървеници вкъщи.

Унищожаване на дървеници е услуга по дезинсекция от фирмата и се прави с директно пръскане за убиване на дървениците у дома. Отстраняването на дървеници и успешна борба с вредни насекоми се постига сък средства за премахване, превенция, защита и контрол.

Ние от фирма Инсекта Миланови предлагаме услуги по трайно унищожаване на дървеници. Пръскаме с доказани препарати за премахване на пълзящи насекоми и защита от дървеници в къщи.

Нашата фирма за борба с вредители извършва пръскане срещу дървеници в стаи, жилища, обезпаразитяване на апартамент и гарантирано унищожава дървениците у дома на изгодна цена.

Дървениците са масов проблем в световен мащаб, а унищожаването им е задача на цялата общност за борба с вредители и пест контрол. Основни вредители по хора и обект на борба са креватни дървеници. Тропически дървеници у нас няма. Има птичи дървеници по гълъби, бухали и лястовици, но те нападат човек само при липса на птици.

Ценова листа на ДДД Фирма Инсекта Миланови

Цени за унищожаване на дървеници 2020 г. (еднократно пръскане)

Брой стаи жилище апартамент
Пръскане срещу дървеници цена
Стая, таван до 50 м2
35 лв.
Гарсониера, боксониера, двустаен до 50 м2
45 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 50 - 100 м2
50 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 100+ м2
с отстъпки: договаряне.

Трудности за успешното унищожаване на дървеници.

Наречени туристически паразити, креватните дървеници и в момента пътуват невидимо из света в дрехи и сакове на неподозиращи хора.

Унищожаване на дървеници от фирма за борба с вредители, Инсекта Миланови.
Унищожаване на дървеници, фирма Инсекта Миланови.

Дървениците са упорити, устойчиви на препарати инсекти и са трудни за борба с домашни средства. Отровите за унищожаване на дървеници от пазара уви, реално не помагат. При пръскане умира малък брой насекоми и вместо да ги изгоним от къщи до дни дървениците идват отново.

Професионалната дезинсекция за унищожаване на дървеници ползва специални силни целеви препарати за отстраняване на инсектите. Прави се масирана борба с пръскане срещу дървеници във всяка стая на дома за да убием насекомите и яйцата.

Главно значение в борбата за унищожаване на дървеници са знание за вредителя, опит и обработка с точният пест препарат. Истинските отрови за премахване на дървеници са силно токсични и се ползват само от специалисти с контрол върху безопасната им употреба.

Стъпки за професионално унищожаване на дървеници.

Премахването на дървеници започва с диагностика и въпроси. Дали ухапванията са само нощем или ви хапят и през деня. Видяли ли сте насекомо по себе си? Дървениците са бавни. Полезно е ако видите да хванете и затворите вредителя в запечатан съд. Изясняването на проблема е важно за борбата с дървеници и става още по телефона.

Преди обработка фирменият специалист прави оглед да намери гнездото в дома. Дървениците често са в леглото или ръбчетата на матрака. Ако гнездото не се открие не е беля. Препаратът и метода на обработка ще пребори дървениците и на невидими места.

Често хората са така препатили, че питат дали въобще може да изгоним дървениците. Да. Ще ви отървем от дървениците на сто процента. Нужни са обаче две обработки за да ги убием напълно или насекомите ще се върнат от яйцата. Спазите ли съветите ни, гарантираме че ви спасим от дървениците и ще защитим дома.

Как протичат обработките по пръскане за дървеници?

Пръскане против дървеници, фирма Инсекта Миланови.
Пръскане срещу дървеници на стаи и апартаменти от фирмата.

За да унищожим дървениците надеждно, ние пръскаме във всички стаи от апартамента, защото те се разнасят навсякъде с чехли, сакове, раници и дрехи. Третираме рискови зони: легла, гардероб, секции, ракли, шкафове и чекмеджета в къщи.

При някой случаи по преценка на специалиста се пръскат и стени. Дървениците залагат яйца под тапети, ламперии, килими и мокети. Дървени первази, особено старите са чести гнезда на дървеници. Пръскаме всяка възможна фуга и цепнатина. В стаите махнете открити напитки и храни.

По време на обработката за унищожаване на дървеници в стаите не трябва да има хора, домашни любимци, аквариуми, птици, кучета котки и други животни. Карантината след пръскане за дървеници е с 24 часа затваряне на апартамента, а после проветрете поне 2 часа.

Какви са препаратите за унищожаване на дървеници?

Препарати за унищожаване на дървеници на пазара има много и все пише, че премахват дървеници. Има и отрови, твърдящи че убиват дървеници с контактно заразяване на гнезда и яйца. За съжаление те не се доказват в практиката. В световен мащаб препаратите, които да уморят дървеници се броят на пръсти. Те блокират дишането на дървениците и вредителят умира от изпаренията.

Препаратът за отстраняване на дървеници е фумигант и при пръскане влиза в цепките. Той прониква дълбоко и унищожава зрелите дървеници. Това е професионален препарат и е силно токсичен, затова се спазва строго инструкцията за карантина.

След спиране ефекта на фумиганта и проветряване на стаите, препаратът вече е безопасен за хората. Той е токсичен само при пръскането и карантината. Дрехите задължително са напръскани, защото дървениците се крият по тях, а след обработката се перат.

За премахване на новоизлюпените от останалите яйца дървеници пръскането трябва да се повтори след 7-10 дни. Дори две излюпени яйца ще предизвикат нова зараза. С втора обработка дървениците в апартамента и стаите са унищожени на сто процента.

В много редки случай може да се наложи трето третиране. Това става в силно заразени жилища с натрупани мебели. Там дървениците проникват дълбоко и трябва допълнително пръскане за да ги умори препарата. Тези случай са инцидент. Стандартно две професионални обработки убиват напълно всички дървеници в дома.

ДДД фирма Инсекта Миланови е с богата практика в борбата с дървеници. Ползваме тествани пест отрови и препарати за убиване на дървеници и само доказани средства за отстраняване на вредители и защита на дома и бизнеса ви.

Цени на пръскане и обработки против дървеници, отстъпки.

Пръскане срещу дървеници от фирма за борба с вредители, Инсекта Миланови. Снимка.
Борба с дървеници и защита на дома, фирма Инсекта Миланови.

По-големи апартаменти се обработват с цена по договаряне, според условията, големината на гнездото дървеници, площта и средата.

Цените за унищожаване на дървеници в обекти и хотели се смятат за площта, вида вредител (креватни, птичи дървеници), популацията, вида договор и мястото на обекта. Цените за премахване на дървеници за големи квадратури, комплекс услуги или с абонамент за профилактика и защита са с атрактивни отстъпки.

При проблем с дървеници записваме близък ден за обработки по пръскане и унищожаване в удобно за вас време. Фирмата извърша услуги по отстраняване на дървеници в работни, почивни дни и часове.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status