ДДД услуги в гари, автогари и летища. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  

ДДД услуги в гари, автогари, летища и транспорт.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги в транспорта. Обработки на гари, автогари, депа, гаражи, летища, автобуси, влакове, самолети и др.

ДДД услуги за транспорта в гари, автогари, летища, гаражи и депа.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) да извършва професионални ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация в гари, автогари, летища, транспортни депа, гаражи, БДЖ, обработки на самолети, въртолети, влакове, купета, вагони, траверси, автобуси, кетъринг, халета, административни сгради, чакални, заведения за храна, складове, кабини, диспечерски пунктове, командни табла, външни терени, площи и др.

След обработки и пръскане срещу вредители, фирмата ни издава протокол за извършена обработка, с договор, гаранция и фактура. Протоколът за обработки по дезинфекция, дезинсекция и дератизация е документ, изискван за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки. Той е съгласуван с изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).

ДДД обработки в гари, автогари, летища и депа. Снимка.

ДДД услуги в транспорта

Специалистите ни извършват обработки по обеззаразяване, унищожаване на насекоми (обезпаразитяване), борба с вредни гризачи, пръскане на площи за кърлежи, борба с плевели, отпъждане на животни, птици, влечуги и други ДДД услуги.

Дезинсекцията включва услуги по унищожаване вредни насекоми, с пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация е услуга за унищожаване на вредни гризачи: мишки, плъхове и някои диви вредители. Дезакаризация е пръскане на обекти и площи, против кърлежи и акари.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, одобрени от МЗ и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

В ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, работят опитни специалисти, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Внимаваме за качеството на всички ДДД услуги и се радваме да ви предложим отлични цени за предлаганите ДДД обработки, с изгодни отстъпки.

Какви обработки са характерни за гари, автогари, летища и транспорт?

ДДД услуги за транспорта обхващат третиране на транспортни депа, гари, автогари, летище, гаражи, транспортни машини: самолети, въртолети, автобуси, влакове, купета, вагони, камиони, както прилежащи помещения, административни сгради, мазета, халета, чакални, заведения за храна, ресторанти, закусвални, складове, кетъринг, кабини, диспечерски центрове, командни табла, зелени площи, паркове, прилежащи сгради, терени и др.

Основни обработки в транспорта са услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на основни сгради, транспортни машини и прилежащи сгради. В гаражите се извършва третиране за вредни гризачи, мишки и плъхове. Основни и административни сгради се обработват срещу инсекти, хлебарки, бълхи и насекоми, а прилежащи терени, против кърлежи и вредители.

Заведения за храни към транспорта, се третират с ДДД услуги и профилактика в ежемесечен график, по изискванията от ХЕИ / РИОКОЗ, МЗ и ДВСК, като се издава необходимия протокол за задължителни месечни обработки. При желание, в БДЖ се обработват траверси за плевели.

Характерни обработки се извършват в командни зали, контролни табла и дискпечерски пунктове, с налична електроника. Техниката привлича специфични вредители като хлебарки и насекоми. В тези места пръскане не е подходящо, затова третиране и профилактика се извършват с метод на точкуване, с професионални гел пест препарати против инсекти.

Прилежащи помещения се третират с различна честота. В общи и административни сгради, типични са 2-3 профилактични обработки за година. В хранителните заведения се прави месечна профилактика, по изискванията на ХЕИ / РИОКОЗ и ДВСК, с прилежащ протокол. Външни зелени терени и площи се третират с обезпаразитяване, дезинфекция и унищожаване на гризачи, според вида вредители, интензивност на популацията и рисков фактор на средата.

Какви документи ще получите след извършените ДДД услуги?

При извършване на ДДД услуги, фирмата предлага еднократно третиране или абонаментен договор за поддръжка. ДДД договор за абонамент се сключва, при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и вредители. При всяка профилактика се издават гаранция, протокол за извършена ДДД услуга и фактура.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор. След третиране се издава протокол, изискван от РИОКОЗ / ХЕИ и ДВСК, Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). В протокола са описани извършените услуги, вида на ползвания препарат и метода на обработка.

Какъв лиценз притежава ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът разрешава извършване на ДДД обработки и издаване на протокол, отговарящ на изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обект, подлежащ на задължителна месечна обработка, по Наредба №3 на МЗ.

Лицензът обхваща и препаратите, които се употребяват от фирмата. Това са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

С какви цени и отстъпки са предлаганите ДДД услуги?

Цените на пръскане на гари, автогари, транспортни депа, летища, гаражи, транспортна техника, автобуси, самолети, влакове, прилежащи административни сгради и площи, се определят от изискванията към обекта, типа желана обработка, местоположение, площ, вид вредител, гъстота на популация, квадратура, избора на препарат и рисков фактор на средата.

Точните цени на обработки се формулират при разговор, поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При абонамент, обработки, включващи повече от един вид ДДД услуги, третиране на няколко обекта или терени, както единични обекти с повече площ, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да пръскате?

В гари, автогари, летища и транспортни депа, обработките са съобразени с работното време на обекта. Типично време за третиране в администрации, за спазване карантинния срок на препарата, са неработни часове, събота и неделя. Обработки в помещения с непрекъснато работно време се извършват с точкуване, без нужда от прекъсване на работния процес.

За поръчка на услуги или консултация, е достатъчно единствено да ни потърсите на долупосочените телефон или имейл, задавайки въпроса, който ви интересува. Там ще ви посрещне наш специалист, на разположение да ви даде необходимата информация.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. При абонаментен договор за профилактика, датите на обработка се залагат в споразумението. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • гари, автогари, летища, влакове, купета, самолети, вагони, автобуси, депа, транспорт, кетъринг, халета, вредители, услуги, пръскане, гаражи, хлебарки, фирми, дървеници, мравки, кърлежи, бълхи, гризачи, инсекти, мишки, плъхове, обезпаразитяване, ДДД, дезинфекция, дезинсекция, дератизация, БДЖ, дезакаризация, лиценз, фирма, обработки, терени, гаранция, зелени площи, треви, DDD, uslugi, pruskane, obrabotki, gari, avtogari, letishte, transport, depo, hlebarki, nasekomi, grizachi, ploshti, obezzaraziavane, licens, firmi, trevi, garancia, protokol, dvor, zeleni tereni

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор