Препоръки и мнения на клиенти. ДДД фирма, мнения, телефон 0885 873400  

Мнения и препоръки за ДДД фирма IM Control.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

Препоръки, мнения и референции за ДДД фирма Инсекта Миланови. Референции от клиенти.

Препоръки и мнения за вашата ДДД фирма. Защо мнението Ви е важно?

Препоръки и мнения на клиенти, снимка на жена, която говори на ухото на друга.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол предлага широк диапазон от ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация и борба с вредители, услуги изпълнени с уважение и грижа към вашето спокойствие.

Ние се радваме и гордеем с факта, че успяхме да запазим дългосрочни отношения с клиентите, поверили ни грижата и контрола на своите домове и бизнес за борбата с вредители.

Успяхме да съхраним доверието ви с нашата откровеност, бърза реакция при възникнали проблеми, спешната помощ при инцидентни нападения от вредители и с редовно провеждана профилактика, съобразена с проблема и вашите нужди.

Ние желаем да ви даваме най-доброто от себе си, уменията и опита си във всяка услуга, предлагана от фирмата. Предпочитаме да стриктни в обработките и да сме откровени, без да спестяваме информация или да ви подвеждаме.

Стратегията на фирмата ни винаги е била свързана с предлагане на качествена услуга за клиента, с уважение към неговите потребности. Държим да влагаме в качествени, най-модерни в областта на пест контрола техника и препарати, за максимална ефикасност на ДДД услугите, което ни се отплаща с доволни от резултата клиенти.

За нас е важно да поддържаме доброто си име и доверието ви. Радваме се да получим обратна връзка, когато сте доволни или ако имате някакъв проблем с вредителите, за да можем да реагираме на момента. Не се колебайте да ни се обадите на посочените телефони или да ни напишете вашето мнение на имейл: insecta.milanovi@gmail.com. Ще ви очакваме!Референции на клиенти за ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол.

 • Кантората ми се намира в центъра на София, в стара почти на 100г. сграда. Направих ремонт, но се оказа че не е достатъчно да се “ремонтира” само отвътре. Скоро установих, че вътре се е заселил плъх, който хапваше, представяте ли си, вкусните за него хартийки. Това бяха важни за мен и клиентите ми документи, решения по дела и други, постигнати с много усилия и труд написани неща. Започнахме работа с Инсекта Миланови и благодарение на тях разбрах, че спокойствие трудно се постига без превенция срещу тези вредители. Обработките бяха предимно в мазета и общи части, а проблемът ми се реши. Благодаря на екипа както за съвестния труд, така и че възпита у нас мислене как да защищаваме нещата и труда си.

  Юлия Ивкова, 52г., Адвокат

 • Приятно съм изненадана, че и у нас можело да има фирми на Европейско ниво. Точност, експедитивност, без подвеждане в сложността на проблема как да предотвратиш природата. Г-н Ивайло Миланов ме отказа от намерението си да продам къщата. Много е приятно да живееш сред природа, с хубава къща, двор и зеленина, особено с няколко водоема наоколо. Ако обаче не бях влязла в контакт с тази фирма, тази природа все още щеше да ме ужасява. Днес си намираш мравки в чантата, утре виждаш мишка на тавана, после забелязваш кърлежи в тревата... Добре, виках си, за какво ми е “зелено” и басейн, като просто не мога да ги ползвам. Благодарна съм, че попаднах на точните хора, с точния подход в подходящия момент. Направих абонамент при тях и отдавна забравих за тревогите. Нито мисля, ни се занимавам да помня кога и какво трябва да се прави.

  Галя, 57 г., Пенсионер

 • Искам да кажа на всички колеги, които имат собствени цехове за производство, както складове за депозит на материали - направете необходимото за да си запазите инвестициите от щети. Не съм знаел, че някакви си дребни гадинки могат да ми изядат кабел на банциг, на стойност 90000 лв., докато не се сблъсках с това. Да не говорим за драскотини по ювелирните изработки на мебели. В цеха междувременно се появи и гнездо на оси, нападнаха един работник, окото му се беше затворило от ужилването, видях се в беля. Дотогава освен кабела, за дни заминаха и две кухненски врати. Възхитен съм от тая фирма. Осите махнаха на момента. Хората не ме излъгаха за нищо. Казаха, че при гризачите проблемът не може да се реши за два дни и трябва да се третира периодично, защото не можеш да стопираш възпроизводството на природата. Не съм мислил така, но ми направиха много приемлива годишна цена и реших да пробвам. Е не съжалявам и досега. Имах голям късмет с Инсекта Миланови, благодарен съм!

  Николай Генчев, Архитект и мебелен проектант

 • Бог здраве да ти даде Иво - спаси ми животинките, че бълхите ги изядоха. Какво ли не правих от край време, дето си го знаеме по нашия край, всичко опитвах, ама и тея гадини свикнаха с моите номера. Та добре, че една приятелка от София ми прати това момче, та всички сме доволни вече - и животните, и аз.

  Ваня Гъркова, 65г., село Левски

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор