ДДД услуги във ферми. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД и селско стопанство, пръскане на ниви и животновъдни ферми.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги в селското стопанство и животновъдството. Обработка на ниви, ферми за храни и животни.

ДДД услуги в селскостопански ниви и ферми за животни.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители в селскостопански обекти, ниви, ферми за отглеждане на животни, с прилежащи млекосъбирателни пунктове, помещения за добитък, външни площи, зали за обработка на храна и продукти. ДДД услугите са единични или абонаментни. Извършваме дезинфикция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация на изгодни цени, с ред отстъпки.

Защитата на селскостопански ферми, ниви, животовъдни обекти и производство на продукти обхваща голям обем обработки, особено в летния сезон. С животни, фураж и храни, обектите се атакуват от куп вредители и паразити, подлежащи на санитарен и ветеринарен контрол.

След третиране на обекти, се издава протокол за извършени ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Този документ е важен за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки за ХЕИ / РИОКОЗ, Агенция по Храните (ДВСК), по Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12)

Пръскане във ферми и ниви. Снимка.

ДДД в животновъдството

Дезинсекцията обхваща унищожаване и пръскане за хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация включва борба с гризачи: мишки, плъхове, а дезакаризация е пръскане за кърлежи и акари.

ДДД услугите от фирмата се извършват с модерна техника и най-нови в бранша професионални препарати за пест контрол. Те са произведени от водещи английски, италиански, немски и френски фирми в областта. Това позволява бързо третиране и дълга гаранция за извършените от нас ДДД услуги.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол разполага с опитни специалисти и ветиринари, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Държим качество на всички ДДД услуги и се радваме да предложим отлични цени за третиране, с изгодни отстъпки.

Кои вредители и обработки са характерни за селскостопански ферми и ниви?

Ферми в селското стопанство, свързани с производство на храни, животновъдски продукти и изделия се нападат активно от вредители, насекоми, гризачи и паразити, атакуващи фуража, хранителните продукти и животните. Вредителите тук са много активни, особено в пролетно-есенния сезон. От април до октомври, обработки е най-добре да се извършват всеки месец.

През зимата, във фермите се извършва третиране против гризачи, мишки и плъхове. Гризачите нападат фураж, складирана продукция, храна, кабели, техника, съоръжения, апаратура, постройки, поилки, кошари, поточни ленти и могат да изгризят всичко, причинявайки куп щети.

В мазета, складове, обори, помещения за производство на храни и рискови места се залагат примамки или капани за гризачи, мишки и плъхове, спрямо спецификата на мястото. Капани и примамки се проверяват регулярно, като предлагаме и почистване на обекта от гризачите.

С началото на пролетния сезон стартира обемна работа. Терените започват да се обработват отвън навътре. Третирането започва с външните терени. Добре е те да бъдат окосени за да се обработват лесно и да не създават среда за плъхове, мишки и инсекти. Външните площи се пръскат масивно с професионални пест препарати срещу кърлежи и бълхи.

Външните обработки във фермите продължават с поставяне бариери срещу мишки и плъхове. Отровите се слагат в дератизационни кутии, предпазващи препарата от атмосферни влияния, дъжд и достъп на деца. Отровите за плъхове и мишки са последно поколение, много ефикасни против гризачи, като в добавка отблъскват домашните животни и дивите птици.

След външната обработка, ДДД услугите минават към вътрешните помещения. Прилага се обезпаразитяване на всички домашни животни, с опръскване срещу кърлежи, бълхи и комари. Прилага се т.нар. окъпване на животни, крави, коне и др. Овцете се пръскат срещу кърлежи и краста. Третира се за очни, кожни паразити, крастни кърлежи, кокошинки, въшки и перояди.

За да има резултат от обработката, вътре трябва да се опръска всичко. За бълхи и мухи се третират жилищните помещения на животните, млекосъбирателните пунктове, вани за мляко, хладилници, складове, помещения за концентриран фураж: жито, ечемик, смески, цвекло и груб фураж. Извършва се вътрешна дератизация, с примамки и капани и дезинсекция.

Външните обработки могат да включват по желание пръскане на насаждения, овошки, плодови дръвчета и градини срещу вредни насекоми, гризачи: плъхове, полски мишки (полевки), съсели, хищници и борба с подземни вредители: къртици, сляпо куче и др. Терените могат да бъдат обработени срещу плевели, преди окопаване и засаждане на култури. Най-подходящо време за това е през месец април, преди цъфтежа на тревите.

Какви документи се издават след извършените ДДД услуги?

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. ДДД договор за абонамент се сключва при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и инсекти. С профилактиката се издават протокол и фактура.

Абонаментен договор за ДДД услуги включва безплатен мониторинг и оглед на място, за оценка специфичните условия на средата и заселеността с вредители. След нея, на клиента се предлага индивидуална програма за ДДД услуги, с периодичен годишен режим на обработки. Обработките са с подходяща за условията в средата честота на третиране.

Уточнение по абонамента. Често клиента е с впечатление, че ДДД фирмата отговаря само за пръскане против хлебарки и мишки. Тази информация е неточна. При абонамент, нашата ДДД фирма отговаря за всички вредители. Ние обработваме регулярно според паразитите в сезона. Появят ли се в обекта други вредители, третираме обекта без допълнително заплащане.

Какъв е лиценза на ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални ДДД услуги: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът обхваща ДДД услуги с издаване на протокол за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ, Наредба №3 на МЗ.

Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

С какви цени и отстъпки са предлаганите ДДД услуги?

Цените на пръскане в селскостопански ферми, животновъдни пунктове, ниви и места за производство на хранителни продукти, с прилежащи постройки, складове, обори и външни терени се определят от място, площ, вид вредители, гъстота на популация, квадратура, препарат, тип обработка и рисков фактор на средата, близост до водоем, планина, гора и др.

Точните цени на обработки се формулират при разговор, поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При абонамент, обработки с няколко ДДД услуги, третиране на повече обекти или единичен обект с голяма площ, цените към нашите клиенти са с отстъпки в особено големи размери.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще опръскате?

В селскостопански обекти, ниви и животновъдни ферми, ДДД услугите се извършват според спецификата на работа в обекта. Обработките се съобразяват с метереологичната прогноза, сезона, пика на вредителите, фактори на средата, подходящ за клиента часови период и др.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • ДДД, услуги, селско стопанство, фирма, животновъдство, паразити, ферми, ниви, пръскане, мухи, мишки, плъхове, бълхи, кърлежи, обезпаразитяване, говеда, добитък, млечни пунктове, животни, плевели, овце, крави, насекоми, гризачи, вредители, инсекти, обработки, фирма, договор, протокол, ХЕИ, РИОКОЗ, ДВСК, задължителни месечни обработки, абонамент, фирми, DDD, uslugi, firmi, pruskane, dogovor, abonament, protokol, zavodi, cexove, mishki, hlebarki, pluhove, livestock breeding, cattle farm

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор