ДДД услуги в хранителни заводи. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400

Пръскане във фабрики, цехове и заводи за производство на храни.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги в хранително-вкусовата промишленост (ХВП). Пръскане в хлебозаводи, хранителни комбинати и цехове.

ДДД услуги в заводи, фабрики, цехове за производство и опаковане на храни.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители в предприятия за хранително-вкусова промишленост, фабрики, работилници и цехове за храни. ДДД услугите са единични или абонаментни. Извършваме дезинфикция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация на изгодни цени, с ред отстъпки.

Нашата ДДД фирма третира месокомбинати, млекозаводи, хлебозаводи, мандри, транжорни, гъбозаводи, колбасарници, фабрики за сладкарски изделия, шоколадови бонбони, цехове за опаковане на продукти, брашно, ядки, кафе, чай, сладкиши, ориз, леща, боб, захар, сол и други производства, свързани с хранително-вкусовата промишленост (ХВП).

След третиране на обекти, се издава изисквания от ХЕИ / РИОКОЗ протокол за извършени ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Това е документ, важен при обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, за ХЕИ, Агенция по Храните (ДВСК), по Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12)

Пръскане в заводи за производство на хранителни изделия. Снимка.

ДДД в сладкарството

Дезинсекцията обхваща унищожаване и пръскане за хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация включва борба с гризачи: мишки, плъхове, а дезакаризация е пръскане за кърлежи и акари.

ДДД услугите от фирмата се извършват с модерна техника и най-нови в бранша професионални препарати за пест контрол. Те са произведени от водещи английски, италиански, немски и френски фирми в областта. Това позволява бързо третиране и дълга гаранция за извършените от нас ДДД услуги.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол разполага с опитни специалисти, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Поддържаме качество за всички ДДД услуги и се радваме да предложим отлични цени за третиране, с изгодни отстъпки.

Какви вредители и обработки са типични в цехове за хранителни продукти?

Предприятия за производство и опаковане на храни са уязвими към атаки на куп насекоми и гризачи, поради натрупване на привлекателни за тях продукти. Обектите се нападат през всички сезони от хлебарки, мишки, плъхове, мравки, а в лятото нахлуват и външни вредители. С текучество на хора, купувачи, персонал и наличие на храни, се иска месечна профилактика.

През зимата, в цеховете се извършва третиране против хлебарки, мишки и плъхове. Затворени пространства се обработват с пръскане срещу хлебарки. Опръскват се складове, места около машини за бъркане на тесто, поточни мрежи, санитарни помещения, мазета, производствени зали, мивки, щрангове и всички специфични места, служещи за магистрали на хлебарките.

Обекти с постоянно работно време, ел уреди, техника и рискови помещения не се пръскат. Те се третират с точкуване, с професионални пест гел препарати, които не изискват затваряне на обекта, карантинен период, проветряване, прекъсване на работния процес и производството. Точкуват се двигатели, ел контакти, разклонители, кабелни канали, компютри и апаратура.

В мазета, складове, помещения за производство на храни и опаковане се поставят примамки или капани за гризачи, мишки и плъхове, спрямо спецификата на мястото. Капани и примамки се проверяват профилактично, като предлагаме и почистване на обекта от уловените гризачи.

През лятото, в заводи за производство на храни нахлуват външни вредители. Помещенията се нападат от хранителни молци, оси, стършели, бълхи, като особено неприятни са мухите. При еднократни услуги, обработваме терена за проблемните вредители. При договор с абонамент, превенцията за външни вредители е включена в сезонните ДДД услуги за обекта от фирмата.

Какво включва профилактиката за сезонни вредители, при сключен абонамент? В пика на мухите, освен типични обработки, третираме външната част на обекта срещу мухи. На входа в обекта се слага бариера срещу гризачи. В дератизационни кутии вън се слагат отровни точки, с предупредителен надпис и стикери. Превантираме за други типични сезонни вредители, според риска и мястото, а при инцидентни и нетипични, идваме по сигнал да ги отстраним.

Какви документи се издават след извършените ДДД услуги?

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. ДДД договор за абонамент се сключва при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и инсекти. С профилактиката се издават протокол и фактура.

При прилежащи хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки се сключва съответен ДДД договор. След третиране се оформя протокол, изискван от РИОКОЗ / ХЕИ и ДВСК, Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). В него са описани ДДД услугите, вида на препарата и метода на обработка.

Уточнение по абонамента. Често клиента е с впечатление, че ДДД фирмата отговаря само за пръскане против хлебарки и мишки. Тази информация е неточна. При абонамент, нашата ДДД фирма отговаря за всички вредители. Ние обработваме регулярно според паразитите в сезона. Появят ли се в обекта други вредители, третираме обекта без допълнително заплащане.

Какъв е лиценза на ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални ДДД услуги: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът обхваща ДДД услуги с издаване на протокол за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ, Наредба №3 на МЗ.

Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

С какви цени и отстъпки са предлаганите ДДД услуги?

Цените на пръскане в предприятия от хранително-вкусовата промишленост, хлебозаводи, млекозаводи, мандри, транжорни, колбасарници, гъбозаводи, цехове за опаковане на продукти, с прилежащи постройки, сладове, халета и външни терени се определят от място, площ, вид вредители, гъстота на популация, квадратура, препарат и рисков фактор в средата.

Точните цени на обработки се формулират при разговор, поради голямото различие във вид на желаните услуги, условия и квадратура на площта. След коментар с вас, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При абонамент, обработки с няколко ДДД услуги, третиране на повече обекти или единичен обект с голяма площ, цените към нашите клиенти са с отстъпки в особено големи размери.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще опръскате?

В хранителни предприятия, цехове и заводи за храни, ДДД услугите се извършват според работното време в обекта. Спазва се карантина след обработка, затваряне на помещението и проветряване, според препарата. Типичното третиране е в неработни часове, събота и неделя.

При постоянно работно време на обекта или желание от страна на клиента, обработките за вредители се извършват в работно време. В тези случаи методът на третиране не е пръскане, а точкуване с гел. Гел препаратите за пест контрол против инсекти са високо качествени, ефикасни и не изискват карантинен срок, затваряне или освобождаване на помещенията.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • ХВП, хранителни, предприятия, промишленост, фирми, хранително, производство, ХЕИ, мандри, пръскане, хлебарки, мишки, плъхове, насекоми, гризачи, вредители, инсекти, мухи, ДДД, услуги, обработки, фирма, договор, протокол, РИОКОЗ, хлебозаводи, млекозаводи, гъбозаводи, кафе, транжорни, цехове, колбасарници, опаковане, чай, шоколадови, сладкарски изделия, заводи, задължителни месечни заводи, обработки, ДВСК, фабрики, договор, абонамент, ориз, храни, комбинати, продукти, вкусова промишленост, DDD, uslugi, firmi, pruskane, hrani, hlebozavod, tranjorni, mandri, zavodi, dogovor, abonament, cexove, protokol, mishki, hlebarki, pluhove

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор