Унищожаване на скорпиони. Унищожаване на скорпиони, телефон на Фирма Инсекта Миланови, борба с вредители 0885 873400

ДДД услуги по унищожаване на скорпиони. Пръскане.

Унищожаване на скорпиони, телефон 0885 873400    Унищожаване на скорпиони, цени Цени   Борба със скорпиони, промоции Промоции

Унищожаване на скорпиони »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на скорпиони.

Борба със скорпиони, пръскане и професионална дезинсекция.

Унищожаване на скорпиони. Видове скорпиони в България.

Унищожаване на скорпиони, снимка.
Карпатски скорпион, характерен за България.

Унищожаване на скорпиони се предлага като част от професионалните ДДД услуги по дезинсекция от фирма Инсекта Миланови. В нашата страна са разпространени видовете Карпатски скорпиони и Италиански скорпиони.

Всички скорпиони, подобно кърлежите не са насекоми, а паякообразни. Българските скорпиони са тъмни и по-дребни от опасните си тропически роднини. Тяхното ухапване е безопасно, подобно ужилването от оса, но при някои хора може да предизвика алергични реакции.

Скорпионите не се считат за вредители, защото не причиняват зарази, нито унищожават растения и продукти на човека. Те са хищници и консумират насекоми, паяци и ред вредни насекоми, с което дори могат да се определят като полезни биологични контрольори за стопанството и помещенията.

Въпреки сравнителната им безобидност, скорпионите плашат стопаните си и са нежелани гости в дома. Обичайно те се срещат в прохладни, подземни, влажни и тъмни места. Често ще ги видите в мазе, сутерен, по стените на приземни етажи в къщи и особено в манастири. Скорпионите са неконтактни, трудно подвижни и избират скрити места за обитанието си.

Обикновено скорпиони се забелязват през пролетта, когато е по-влажно и много по рядко през лятото, освен в помещения с ниска температура, повишена влага и места с конденз. Макар рядко да консумират вода и да са изключително издържливи на глад, натиск (твърди са като орехчета) и лоши условия, скорпионите са силно хидрофилни и влажността ги влече.

Как протича услугата по унищожаване на скорпиони?

При първи контакт, ние ще ви зададем уточнителни въпроси за вредителя, за да сме наясно с дълбочината на проблема. Разпитва се къде се намира къщата, близо ли е до водоем, гора, има ли влага, подът с плочки ли е покрит или с паркет, стените каменни ли са, има ли предразполагащи за криене фуги и други уточняващи въпроси.

Най-чести домакини на скорпиони са големи и хладни къщи, с приземни помещения, мазета и влага. Скорпионите са необщителни и макар да не са плашливи, не харесват присъствие на животни и хора. Те обичат тишина, тъмнина и показват ясни предпочитания към необитаеми или обитавани само за летния сезон къщи, вили и слабо заселени помещения.

Обичайно клиентите са запознати още с обаждането с вида на проблема. Човек трудно може да обърка скорпиона с нещо друго, подобно на него. Скорпионите се забелязват добре, едри са (около 4-5 сантиметра), не се плашат от човека, лазят си бавно и дори не обръщат много внимание на изплашените или напрегнати от присъствието им стопани.

Голяма популация от скорпиони се среща рядко, но тъй като те се крият на трудно достъпни места, броят им трудно може да се определи. При посещение на място нашите специалисти правят оглед на терена и пристъпват към обработка и пръскане на помещенията.

За обработка и пръскане против скорпиони, ние ползваме специален професионален пест препарат, специализиран за унищожаването им, с отличен резултат. Теренът се третира на всички рискови и типични за гнездене места. Двадесетина дни след първата обработка е необходимо опръскването да се повтори, за пълно премахване на скорпионите.

Понякога, макар и рядко, е необходимо да се направи трета обработка. Това се случва, когато в къщата има удобни условия за криене в голяма дълбочина, например дупки в стената зад шкаф или много дълбоки фуги между камъните по стените. Така препаратът трудно достига до източника на проблемите. Все пак, след максимум трета обработка от опитен специалист, проблемът с унищожаването на скорпионите за сезона се решава окончателно.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на скорпиони.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на скорпиони, се определят от типа обработка, вида на насекомите, големина на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на скорпиони в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на скорпиони, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на скорпиони в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status