Чести въпроси за ДДД услуги (FAQ). ДДД услуги, телефон 0885 873400  Миланови

Информация и често задавани въпроси за ДДД услуги.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД информация и въпроси. Често задавани въпроси за услугите, предлагани от фирмата.

Информация и често задавани въпроси за ДДД услуги и вредители.

С дългите години, в които практикуваме нашите ДДД услуги, се натрупаха ред въпроси от наши клиенти. Знаем, че подобна информация е важна за всеки, интересуващ от услугите в пест контрола и ще отговорим на някои от честите въпроси тук. • Как да поръчам ДДД услуги при вас?

  Обадете ни се по телефона или ни пишете на имейла. Ще отговорим на въпросите, които ви интересуват бързо, точно и с уважение.
 • Как да третирам дома си за хлебарки?

  Хлебарките са едни от най-честите жилищни вредители. Огромният проблем с тях е свързан с резистентността им. Съветът ни е ако опитвате сами борба с тях, да не ползвате повече от два препарата от търговската мрежа при липса на резултат. Тук най-важно е да се подберат веднага правилните препарати за да не се правят хлебарките още по-устойчиви.
 • Опасни ли са ползваните продукти за деца и домашни любимци?

  Не. Безопасността е наш приоритет. Не си правим експерименти с хората. Всички препарати, които ползваме, са одобрени от МЗ и са тествани за безопасност за животни, хора и околна среда, както за наличие на алергенни ефекти. Допълнително се съобразяваме със всяка ситуация за да избегнем и минимален риск за обитателите.
 • Трябва ли да покрия мебелите преди пръскането да не останат петна?

  Не е необходимо. Съвременните професионални пест препарати са разработени изключително интелигентно. Дори в момента на пръскане да остане бяла емулсия, след изсъхването препаратът е напълно прозрачен и не оставя петна както по мебели, така по дамаски, килими, кожа или дрехи.
 • Извършвате ли унищожаване на други насекоми и гризачи, освен описаните тук?

  Да. Ние унищожаваме голям диапазон от вредители, насекоми и гризачи, включително неописани тук, неспецифични и рядко срещани в обичайни условия.
 • При пръскане срещу хлебарки да изпразня ли чекмеджета и шкафове в кухнята?

  Не. Ние пръскаме срещу хлебарки по магистралите на хлебарките, зад печки, хладилници и други места, където обичайно не достъпвате. За други области като техника и контакти прилагаме гелове, а те пак са на места, които не пипате.
 • Мога ли да остана в стаята и да работя с компютъра, докато пръскате?

  Това е категорично непрепоръчително, независимо от препарата. Ние работим със защитни екипи и дихателни маски. За пълна отговорност и безопасност на клиента, по време на обработките и карантината, той е добре да бъде извън помещението.
 • Детето е с алергия, а аз съм астматичка, безопасно ли ще е за нас в стаята?

  След изтичане на карантинния период и проветряване, според препарата, помещението е безопасно. Все пак, при налични алергия и астма, за избягване и на минимален риск ще препоръчаме да не стоите в помещението поне едно денонощие след пълното проветряване.
 • Безопасно ли е да пипам пръсканите повърхности след обработката?

  Трудно ще пипнете пръсканите места, защото обичайно не са достъпни. Все пак има някои от тях, които може да стигнете. Опасността е само ако ги пипате, докато те са още мокри от самото пръскане. Тогава измийте ръцете със сапун и много вода. След изсъхването, активната съставка вече е безопасна за вас.
 • Ще нося кувертюрите на химическо чистене, да изчакам ли първо да опръскате?

  По ефективно ще бъде обработката по унищожаване на вредни насекоми да се извърши след почистване на вашите подови настилки и покривки за мебели.


Ако все още имате някакви въпроси без отговор за ДДД услугите от фирмата, моля, обадете ни се на телефон: 0885 873 400 или ни пишете на имейл: insecta.milanovi@gmail.com.Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор