ДДД услуги цени за фирми. УДДД услуги цени, телефон 0885 873400  

Отстъпки и цени на ДДД услуги за пръскане във фирми.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги и цени. Отстъпки за фирми и цени за пръскане. Цени за дезинсекция, дезинфекция и дератизация.

ДДД услуги и цени.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители в частни, обществени обекти, магазини, заведения, офиси, заводи и фирми. Предлаганите ДДД услуги са единични или с абонаментен договор. Извършваме дезинфикция, дезинсекция и дератизация на изгодни цени, с ред отстъпки за клиента.

След третиране и пръскане за вредители, фирмата ни издава протокол, с договор и фактура. Протокол за обработки по дезинфекция, дезинсекция, дератизация е важен документ за хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, съгласуван с исканията на РИОКОЗ /ХЕИ/, Агенция по Храните и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).

ДДД обработки и цени за фирми и частни обекти. Снимка.

ДДД услуги в частни обекти

При сключване на договор с абонамент, ДДД фирмата ни поема отговорността за свеждане популацията вредители, насекоми и гризачи, в договорената площ до минимум. Третираме за обичайни сезонни вредители, както инцидентните паразити.

Дезинсекцията включва услуги по унищожаване и пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки, оси, стършели, скакалци, бълхи, комари, мухи и инсекти. Дератизация е услуга за унищожаване на гризачи: мишки, плъхове и др. Пръскане на терени и площи против кърлежи и акари е дезакаризация.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, одобрени от МЗ и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол разполага с опитни специалисти, със сертификати за пест контрол и дълъг опит в областта унищожаване на вредители. Поддържаме качество за всички ДДД услуги и се радваме да предложим отлични цени за третиране, с изгодни отстъпки.

Какви са факторите, определящи цени и отстъпки в ДДД услугите?

Първите фактори, оказващи влияние за цените на ДДД услугите, обикновено са площта, броя на обработваните обекти и местонахождение на терена. Обичайно, в предварителен коментар, първо ще ви попитаме за квадратурата, къде се намира мястото и типа желана обработка, според вредителите, след което ще ви дадем ориентировъчни цени за услугата.

Друг показател, от който зависи цената на услугата, е заселеността на терена с вредители. Понякога обекти с голяма площ, но нисък рисков фактор на средата могат да бъдат по-малко застрашени от паразити и обработки в ограничени площи са достатъчни за унищожаване на вредителя. При такива условия, цените ще бъдат корегирани незабавно към по-ниски.

Значение върху цената има и типа желана обработка. При еднократно третиране, ние ще ви предложим много изгодни цени. При сключване на абонамент с годишна честота на обработки за профилактика, цените са с още по-големи отстъпки. В тях влиза заложена честота на третиране за годината за всички вредители или упоменатите по договор.

Стандартно, след уточняване на квадратура, място на обекта, площ и вид желани обработки, ние ще ви посетим безплатно. На място ще извършим мониторинг за факторите, влияещи върху цените на желаните услуги и ще предложим подходящ за вас вариант на третиране.

Понякога, преди специфични ДДД услуги, като пръскане на терени срещу кърлежи или бълхи, едно предварително окосяване на тревните площи ще изисква по-малко препарат, а ще бъде и по-ефективно като резултат. Разходването на по-малко количество препарат ще намали цената на третирането. Това ще бъде уточнено предварително за да имате време за реакция.

При всяко комплексно третиране на терен, включващо повече видове ДДД услуги, няколко обекта или площи, цени за обработки се смятат с големи отстъпки и преференциални условия. Отстъпки и преференциални цени за ДДД услуги ползват и всички редовни клиенти на ДДД фирма Инсекта Миланови, за обработки, профилактика на обекти, помещения и външни терени.

Минимални цени на ДДД услуги.

За някои обекти, сме заложили минимални цени на обработки, включващи третиране със стандартни услуги по дезинсекция, дезинфекция, дератизация, а именно:

  • Заведения, кафенета, барчета: минимална цена на ДДД услуги - 20.00 лв.
  • Магазини, будки, клекове: минимална цена на ДДД услуги - 20.00 лв.

Какви документи ще получите след извършените ДДД услуги?

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. ДДД договор за абонамент се сключва при нужда от регулярно, превантивно и профилактично третиране за вредни насекоми, гризачи, акари и инсекти. С профилактиката се издават протокол и фактура.

При хранителни обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва ДДД договор. След третиране се оформя протокол, изискван от РИОКОЗ / ХЕИ и ДВСК, Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). В протокола са описани извършените ДДД услуги, вида на ползвания препарат и метода на обработка.

Уточнение по абонамента. Често клиента е с впечатление, че ДДД фирмата отговаря само за пръскане против хлебарки и мишки. Тази информация е неточна. При абонамент, нашата ДДД фирма отговаря за всички вредители. Ние третираме ежемесечно, според паразитите в сезона. Появят ли се в обекта други вредители, третираме заведението без допълнително заплащане.

Какъв лиценз притежава ДДД Фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лизензът засяга ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ.

Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще опръскате?

В частни обекти, фирми, офиси, заведения за храни и предприятия, услугите са според работното време на обекта. Необходимо е да се спази карантина за затваряне и проветряване, според ползвания препарат. Типичното третиране е в неработни часове, събота и неделя.

При постоянно работно време на обекта или желание от страна на клиента, обработките за вредители се извършват в работно време. В тези случаи методът на третиране не е пръскане, а точкуване с гел. Гел препаратите за пест контрол против инсекти са високо качествени, ефикасни и не изискват карантинен срок, затваряне или освобождаване на помещенията.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

  • цени, ДДД, услуги, отстъпки, фирми, пръскане, бълхи, протокол, обекти, документ, Агенция по Храните, ДВСК, задължителни месечни обработки, вредители, инсекти, молци, помещения, мишки, гризачи, хлебарки, договор, абонамент, лиценз, дървеници, мравки, кърлежи, плъхове, обезпаразитяване, дезинфекция, дезинсекция, оси, дератизация, дезакаризация, обработки, терени, РИОКОЗ, фирма, стършели, ceni, otstapki, protokol, pruskane, grizachi, obrabotki, hlebarki, firmi, nasekomi, dokument, DDD, uslugi, licenz, dogovor, tzeni

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор