ДДД услуги в къщи и вили. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400

ДДД пръскане в къщи и вили.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги в къщи и вили. Пръскане за насекоми и борба с гризачи, мишки, плъхове и съсели.

ДДД услуги в къщи и вили.

Градските и извънградски къщи и вили създават условия за жилищни вредители, по-различни като вид и поведение от типичните многоетажни градски сгради.

ДДД договор. Снимка.

ДДД услуги в къщи и вили

Къщите и вилите обичайно са разположени в по-близка до природата среда. Немалко от тях разполагат със зелени площи, пристройки за дърва, насаждения, градини и плодови дървета, а някои са в близост до водни източници - реки, езера, водоеми, язовири или море.

Типичните за кооперации хлебарки в къщи и вили се срещат доста рядко. За сметка на това, близки до природата сгради, привличат насекоми като мравки, оси, стършели, комари, кърлежи, дървеници, дървояди, корояди, гризачи: домашни мишки, полски мишки (полевки), съсели, порове, лалугери, язовци, подземни вредители: къртици, сляпо куче и др.

Характерни обработки в къщи и вили са свързани с пръскане на зелени площи за комари, кърлежи, обработки против мравки, борба с оси, стършели, залагане на примамки за мишки, гризачи, плъхове и борба със съсели, сляпо куче, къртици и катерички. Типични също са обработки срещу плевели, преди прекопаване на градини или до огради и постройки.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с разрешение от ХЕИ/РИОКОЗ да извършва ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, насекоми и обработки против гризачи в обществени, домашни обекти, блокове, кооперации, входове, прилежащи помещения и др.

Кои вредители са характерни за къщи и вили?

Подобно на други жилищни вредители, в къщи и вили правим обработка, с опръскване срещу насекоми - мравки и хлебарки, а при нападение от дървеници, бълхи или молци, се ползват фумиганти, с дългосрочно действие. При ползване на фумиганти, помещенията се затварят за 8 часа, след което се проветрява в рамките на час.

ДДД договор. Снимка.

Пръскане в къщи и вили

При нападение от плъхове, мишки и гризачи в къща или вила, залагаме отровни примамки. Примамките се слагат в специални дератизационни кутии, по магистралите на вредителя - мазе, таван, канали и други характерни маршрути.

Чест проблем около къщите, по дървета, покриви, веранди и тераси са атаките на оси и стършели, гнездящи близо до помещението или на дървета. В този случай отстраняваме гнездата и правим обработка на рисковите части с препарати против жилищни насекоми.

Друг чест гост на къщи и вили са съсели, събудили се пролетта, както къртици. Това са палави, но трудни вредители. Отстраняването им съчетава различни механични и химични средства за борба с гризачи и подземни вредители.

Ако сте близо до водоем, през лятото комарите са чести и опасни гости. Зелените площи в двора и около терена се обработват с професионална техника и препарати за отпъждане на вредители, които минимизират популацията за целия сезон.

Трябва ли да се подготвя за пръскането?

При нападение от кърлежи и бълхи, необходимо е тревните площи да се окосят в широчина предварително, за по-висока ефективност и дългосрочност на обработката. При комари косене не е необходимо, поради биологията на комара, ползваните техника и препарати са други. Денят на пръскане ще съобразим с времето, до 2 часа след него да не се очакват валежи.

При гнезда на жилещи насекоми, съветът ни е да не пипате нищо. Рискът от ужилване е много висок. Жилещите насекоми бранят гнездата си много агресивно, дори да не сте алергични, може да стане беля. Нашите специалисти ще отстранят проблема още с идването си.

При вътрешни вредители, като мравки и хлебарки, покрийте или съхранете в опаковки храни и продукти. Няма необходимост от изнасяне на мебели, нито от покриването им. Препаратите са с провокативно действие, привличащо насекомите навън, а формулата е разработена да не оставя петна по структурата на мебелите.

Обработките срещу зърнени молци изискват достъп до всички хранителни продукти. При хранителния молец ще търсим гнездото, което често е в забравен продукт, ориз, чай, билки и др, а после ще обработим с фумигант. За дрешен молец, след отстраняване на гнездото, ще обработим дрешници, гардероби, рисковите за гнездене и ларви места.

При нападение от дървеници, ще обработваме дюшеци, матраци, дървени мебели, ръбове, гардероби, первази и дървени части. Необходим ни е достъп до всеки дървен материал в помещението, тъй като ще търсим източника на заразата. Не опаковайте дрехи или платове, защото възрастните форми и яйцата може да са скрити навсякъде.

За обработка срещу плевели, добре е да ни извикате преди цъфтежа на тревата, максимум април май месец. Тази обработка е същата, която правим на ЖП линии, за предотвратяване растеж на плевели между траверсите. Обработка против плевели се прави за облагородяване на терен преди прекопаване, както за спиране растежа на треви до огради и помещения.

За борба, унищожаване или отпъждане на гризачи, мишки, плъхове, подземни вредители, къртици, сляпо куче, влечуги, птици и подобни външни вредители, няма необходимост от никаква предварителна подготовка. Ние ще ви дадем съвети за бъдещи действия на място, след оглеждане на обстановката, преценка на риска и третиране според вредителя.

Колко време ще отнеме обработката?

Обработките, които извършваме са бързи, поради използване на професионална техника и пест препарати. Според големината на терена и типа на вредителя или желаната процедура, обработката може да отнеме от двадесет минути до половин ден, при пръскане за растителна защита на голям брой декари зелени площи, ниви и градини.

Какви са цените за пръскане в къщи и вили?

Цените на пръскане за вили, къщи и прилежащи терени, се определят от желаната услуга, вида на вредителя, размера на популацията, местонахождението на терена ви, избора на ползвания, предпочитан от вас препарат, квадратура и индивидуални условия в средата.

Стандартна цена на обработка тук трудно може да се формулира, поради голямото различие в желаните услуги и площта. Можете да се ориентирате по стандартни цени, указани в страници, касаещи обичайни ДДД цени на услуги по дезинфекция (обеззаразяване), дезинсекция (обезпаразитяване), дератизация (унищожаване на вредни гризачи) и дезакаризация.

При комплексни обработки на терена срещу различни вредители, както обработки на зелени площи и растителна защита, ползвате като клиент отстъпки в особено големи размери.

Кога можете да дойдете за да пръскате?

При обаждане от клиент, ние реагираме максимално бързо, определяйки някой от близките дни за обработка на къщата, вилата или зелените площи, в удобно за вас и графика ни време.

При особено тежки случаи на нападение от вредители, имаме възможност да реагираме и по спешност. Това касае някои опасни събития, свързани с нападение и натравяне от дървеници, внезапен прилив на нетипични вредители и др. ситуации. В такива случаи, при налична за нас времева и териториална възможност, тръгваме към вас на момента.

В по-стандартни ситуации, след взаимно уточняване, определяме предварително точен час на обработка и ден. Нашите специалисти извършват услуги по пръскане срещу вредители и обезпаразитяване в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор