Прогонване на птици. Прогонване на птици, телефон на ДДД фирма Инсекта Миланови 0885 873400  Миланови

ДДД услуги по борба с птици.

Борба с птици, телефон 0885 873400    Борба с птици, цени Цени   Борба срещу птици, промоции Промоции

Борба с птици »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Борба с птици. ДДД услуги по прогонване на птици в пест контрола.

Пропъждане на гълъби, изгонване на лястовици, борба с чайки, гларуси, отпъждане на врабчета и методи за защита от птици.

Чести проблеми с птици, налагащи прогонването им.

Борба с птици, снимка.
ДДД фирма Инсекта Миланови предлага ефикасна защита и прогонване на птици.

Макар и не вредители, птиците понякога причиняват сериозни проблеми в сгради и помещения, налагащи прогонването им. Борбата с птици се предлага като ДДД услуга от фирмата ни и включва няколко основни метода за тяхното отпъждане.

Най-често срещани проблеми с птици са свързани с тяхното гнездене под стрехите в хотели, кооперации и тераси на жилища. При наличие на много птици, гълъби и лястовици, стените, балконите и площадките често са заляти от петна.

Освен че причиняват бъркотия и замърсяват терена, птиците и изпражненията им са причинители на заразни болести, като салмонелоза, хистоплазмоза, аспергилоза и токсоплазмоза. Преносители са и на паразити, като дървеници и кокошинки, който могат да проникнат в помещенията през таван, тераси или пукнатини.

При подобни проблеми, професионалния пест контрол предлага редица ефикасни хуманни начини и средства за борба с птици. Използват се ефективни репелентни препарати и методи, пропъждащи трайно птиците, гълъби, лястовици, гларуси, чайки и др. от терена. Услугата се извършва от специалистите ни професионално с гаранция, че птиците ще са отстранени в сезона.

Какви методи предлагаме от фирмата ни за борба с птици?

Независимо от вида птици, фирмата разполага с високо качествени, съвременни репеленти, които постигат чудесен резултат в прогонването на птиците. Репелентите се нанасят върху засегнатите зони с комбинирани методи, чрез опръскване или намазване.

Нанасянето на професионален пест репелент с намазване постига отличен ефект. При нанасяне той оставя млечнобял филм, който изчезва след изсъхване. Пест препаратът с репелентно действие създава надеждна защита, като предотвратява гнезденето на птиците по сградата и така ги изпъжда тотално.

Прогонване на гълъби от покриви, тераси и сгради, снимка.
Борба срещу гълъби по покриви, тераси и сгради.

Основното при борба с птици е предотвратяване на гнезденето, в периода май-юли. Тогава е най-подходящо време да се започнат обработки по прогонване. Препаратът ги отблъсква и те търсят друго място за гнездене, което гарантира отпъждане на птиците и защита за целия сезон.

Обработките се извършват по специфичните за гнездене места, под стряхи, навеси, места около прозорци, тераси, характерни предишни зони за гнездене и други рискови зони. Често се обработват барбекюта, гаражи, тавани и пожелани от клиента места. Зоните за гнездене на птици са винаги защитени от валежи, което запазва дълготрайността на ефекта.

Съществуват допълнителни методи за спиране на гнезденето, с механични средства. В рисковите зони, както по покрив, стрехи и огради могат да бъдат поставени шипове за птици. Шиповете за птици са подобни на вертикални решетки, които се залепват на стената. Те създават неудобни условия и предотвратяват дълготрайно гнезденето на рискови места.

Обработката отнема обичайно от един час или повече, в зависимост от големината на обекта. При големи хотели, с много тераси, стрехи и пространства за защита, една масивна обработка за отпъждане на птици може да отнеме до половин ден. При желание за замрежване на таванни прозорци за предотвратяване навлизане на птиците в подпокривното пространство фирмата предлага услугата, като се прави предварително уточняване за това.

На пазара се предлагат редица други апарати, основно със звуков характер за отпъждане и прогонване на птици. Те могат да подействат временно, но не са се доказали в практиката като ефективни, защото птиците свикват със звуците. Най резултатни методи за борба са химичните репеленти и механичните шипове.

Цени на ДДД услуги по борба с птици.

Цените за обработки с репеленти и механични средства за борба срещу птици, гълъби, лястовици, врабчета, гларуси, чайки и др., се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта, количество необходим разходен препарат и брой механични средства, необходими за покриване на рисковите места.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по превантивна борба и прогонване на птици се прави предварително уточнениение за място, време и желани методи за прогонване. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас време. Специалистите ни извършват услуги по борба с птици и прогонване в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status