Дератизация. Дератизация, ДДД фирма за борба с вредители Инсекта Миланови, телефон 0885 873400  Миланови

Дератизация ( ДДД услуги по борба с вредни гризачи).

Дератизация - унищожаване на гризачи, телефон 0885 873400    Дератизация , цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Дератизация | Борба с вредители | ДДД

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Дератизация (борба с вредни гризачи).

Професионални услуги по дератизация срещу вредни гризачи от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дератизация. Какво е професионална дератизация?

Пръскане против акари
Професионална дератизация от фирма Инсекта Миланови.

Дератизация е комбинация от методи и средства за унищожаване на вредни гризачи, носители на заразни заболявания, вредители по хранителни запаси на човека и по растения. Това е процес, който всеки извършва при нападение от гризачи с различни средства.

Професионалната дратизация е организиран ДДД метод за целево унищожаване на вредни гризачи, мишки и плъхове, базиран на години опит и мобилизирани научни изследвания. Този метод създава непрекъснато тествани, адаптиращи се към промените на вредителите и резистентността им професионални препарати, с цел ефикасно унищожаване на гризачите.

ДДД услугите по дератизация от лицензирана фирма Инсекта Миланови се извършват с високо качествени професионална техника и специалицирани за унищожаване на гризачи модерни препарати, водещи в областта. След третиране на гризачи се издават протокол за извършена ДДД обработка и фактура.

Протоколът за извършена обработка е по изискванията на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ, съгласно Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ - Министерството на Здравеопазването и е приложим за всички обекти и заведения, подлежащи на задължителни месечни обработки.

Цените ни за ДДД услуги и договор с абонамент и профилактика са с изгодни атрактивни отстъпки към клиента.

Кои места и обекти подлежат на дератизация?

Дератизация или унищожаване на вредни гризачи, може да бъде извършена във всяка сграда, терен или помещение за обществено ползване, в офиса, фирмата, завода, магазина, склада, хотела, зелените площи, къщата или в дома.

 • Дератизация в дома и в обща собственост.
  Борба с гризачи в у дома. Унищожаване на мишки и плъхове в стаи, апартаменти, жилища, къщи и вили. Пръскане срещу вредни гризачи, мишки и плъхове в кооперации, входове, мазета, тавани, щрангове, стълбища, тераси, басейни, градини, алеи, изби и др.
 • Дератизация в обществени помещения
  Унищожаване на вредни гризачи в гимназии, летища, училища, кина, заводи, гари, университети, салони, театри, детски градини, общежития, автогари, общински сгради, центрове, сметища и др.
 • Дератизация в болнични заведения
  Употреба на дератизация в болнична среда. Унищожаване на гризачи в болници, поликлиники, аптеки, медицински центрове, клиники, медицински складове, здравни центрове, лекарствени складове, лекарски кабинети, зъболекарски кабинети и др.
 • Дератизация в бизнеса: сгради, центрове и предприятия
  Приложения на дератизация в частни и фирмени помещения. Обезпаразитяване на офиси, клубове, агенции, фирмени сгради, складове, производствени обекти, заводи, комбинати, хотели, мотели, домове за настаняване, хостели, плавателни съдове, частни пристройки, бизнес центрове, молове, работни центрове, служебни помещения, цехове и обекти.
 • Дератизация на зелени площи и терени
  Метод за унищожаване на гризачи в градини. Борба с полски мишки (полевки), плъхове, съсели, катерички и други гризачи във ферми, за защита на овощни градини, плодови дървета, зърнени култури, зеленчукови растения, зелени площи, градини, паркове, насаждения и растителни терени.
 • Дератизация за хранителни обекти, заведения, магазини, складове и заводи.
  Дератизация в помещения от хранително-вкусовата промишленост, с високи изисквания за контрол. Унищожаване на гризачи в хранителни заведения, ресторанти, кухни, пицарии, сладкарници, закусвални, дискотеки, нощни клубове, механи, дискотеки, столове, барове, капанчета, гостилници и заведения за бързо хранене. Обработки по борба с гризачи в складове за храни, заводи, хлебозаводи, месокомбинати, мандри, животновъдски ферми, млекозаводи, мелници, зърнобази, хамбари, складове за зърно, продукти и фураж, силози и хранителни магазини.

Дератизацията може да бъде комбинирана като метод с друга ДДД услуга (дезинсекция, дезинфекция или дезакаризация), според потребността и желанието на клиента.

Кои вредни гризачи третираме с дератизационни услуги?

Дератизация или професионално унищожаване на вредни гризачи е борба с всички вредители, нанасящи поражения на хранителни запаси, продукти, стоки, разпространяващи болести и зарази по хората. ДДД фирмата ни извършва унищожаване на домашни мишки, полски мишки (полевки), горски мишки; черни плъхове (покривни), сиви плъхове (канални), борба с катерички, съсели; борба с хищници, подземни вредители: сляпо куче, къртици и др.

С какво гарантираме качество на дератизацията?

 • Ползваме високо качествена модерна специализирана техника.
 • Дезинсекторите ни са с дългогодишен опит, разрешителни и са минали през специални обучения по дейността.
 • В началото на процеса по дератизация за най-добър ефект, извършваме безплатен оглед и ДДД мониторинг на място, с оценка на индивидуалната ви среда и безплатна консултация.
 • След услуга по дератизация предлагаме препоръки за превенция.
 • ДДД фирмата извършва услугите в удобно за Вас време. Третирането може да се проведе без да се налага да прекъсвате работния процес на обекта, в работни и почивни дни и часове.

Какви документи ще получите след обработката?

Дератизацията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга или за абонаментни обработки.

След извършване на услуга по дератизация се издава протокол за извършена обработка по унищожаване на вредни гризачи и фактура за услугата. В протокола за обработка се описват вида третиране, метода, ползваните препарати, концентрацията и името на квалифицирания пест специалист, извършил третирането.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ, Наредба №1 на МЗот 5 януари 2018 г.

Какъв е лицензът на ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лицензът позволява издаване протокол за обработки с препарати, одобрени от МЗ и само за професионална употреба. Ползват се от лица, преминали специализирано обучение и са безопасни за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC и МЗ.

Кои специалисти извършват ДДД услуги за вас?

 • Ръководител дейност в нашата ДДД фирма е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
 • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба против вредители.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.