Унищожаване на мравки. Унищожаване на мравки и пръскане против мравуняци, ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400  Миланови

Професионално унищожаване на мравки. Пръскане.

Унищожаване на мравки, пръскане на мравуняци, телефон на ДДД фирма Инсекта Миланови 0885 873400    Унищожаване на мравки и пръскане на мравуняци, цени на ДДД фирма Инсекта Миланови Цени   Пръскане против мравки и унищожаване на мравуняци, промоции Промоции

Унищожаване на мравки  »  Мравки

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на мравки. Пръскане против мравки.

ДДД услуги по унищожаване на мравки и мравуняци. Пръскане срещу мравки у дома (в къщи, в апартамент и в градината).

Унищожаване на мравки. Пръскане против мравки в къщи.

Унищожаване на мравки предлагаме като услуга по дезинсекция от фирмата и е свързано с обработка на пръскане против мравки у дома, в апартамент, в къщи, в градината, в кухнята и други домашни, външни терени, заведения, хранителни обекти, магазини, производствени обекти и унищожаване на мравуняци.

Унищожаване на мравки. Снимка на мравуняк.
Унищожаване на мравки и премахване на мравуняци.

Мравките са социални насекоми с развити умения за общуване и живеят на колонии в мравуняци. Те са упорити, умни насекоми и унищожаването им е трудна цел.

Мравките атакуват площи, къщи, дворове, вили и кооперации. Те се катерят нагоре и могат да си направят пътечка до десетия етаж на блока. Вредител у нас е главно Фараоновата мравка. Тя напада човешки храни и пренася стомашни заболявания.

Фараоновата мравка е дребно кафява. Тя е много трудна за борба. Тази мравка пътува навсякъде, минава по колоните и през фуги в стени. В жилището върви по шкафове, зад хладилници, под печки и в строителни цепки. Фараоновите мравки нападат редовно заведения, жилищни кухни и боксове. Те търсят упорито храна и веднъж намерили я, се разполагат навсякъде по терена.

Спасението от мравки е лесно с помощта на професионален препарат за пръскане против мравки в къщи. Препаратът убива мравуняка, унищожава всички мравки и изгонва трайно насекомите.

Как протичат обработките по унищожаване на мравки?

Фараоновите мравки са трудно достъпни за унищожаване. Те се крият и размножават по места, където няма директен достъп. Популацията мравки нараства особено в дъждовни години, с чести превалявания и много влага. Изключително упорит вредител, мравките се множат скоростно, затова бързите мерки за третирането им са от голямо значение за успеха.

Макар тези вредители да са трудни, ние се оправяме с тях много резултатно. Разполагаме с най-нов, изключително ефикасен професионален препарат за унищожаване на мравки. Той не е универсален, а тясно специализиран единствено в отстраняване на мравки. Съдържа богата на захари гранула, която привлича вредителя така че да не може да му устои.

Професионалният препарат за унищожаване на мравки се нанася комбинирано, с пръскане и поръсване. Поръсването като метод дава отлични резултати. Мравките прибират гранулите в гнездата си и хранят с тях както царицата, така и ларвите. Така цялата популация изчезва.

Освен поръсване, с препаратът против мравки се извършва и пръскане. Опръсква се около къщата или сградата. Обработките се извършват по пътя на мравките. Магистралите на мравките обичайно са защитени от дъжд. Третират се стряха, гараж, подозрителни фуги и цепки. Пръскането срещу мравки е при голям мравуняк, за рязък удар и масивно убиване.

Препаратът за унищожаване на мравки е без миризми и безопасен за всички останали живи създания, хора, домашни любимци и птици. С него се третират вътрешни части, местата зад хладилници, под печки и други, специфични за насекомите пътни магистрали.

Пръскане против мравки в къщи.
Пръскане против мравки в къщи, фирма Инсекта Миланови.

Резултатът от обработката винаги е отличен, но от страна на клиента е необходимо известно търпение. Препаратът за унищожаване на мравки има отложено действие, а ефектът се вижда след десетина дни. Резултатът е в окончателно отстраняване на популацията от мравуняка. За разлика от други третирания, тук втора обработка за профилактика не е необходима.

В унищожаването на мравки няма нужда от сезонна превенция или профилактични обработки със зададен годишен режим на третиране. Действа се при инцидентно нападение, като препоръката е да се реагира бързо. С единично третиране наличната колония мравки умира, повторение е нужно единствено ако теренът бъде нападнат от нов мравуняк.

Цени на пръскане и ДДД услуги по унищожаване на мравки.

Цените за обработки по унищожаване на мравки с пръскане и премахване на мравуняци са по договаряне, според условията, големината на популацията мравки, тежестта на заразата, вида на помещенията, подходящия метод за третиране и рисковия фактор в средата.

Цените за унищожаване на мравки в обекти, промишлени, производствени и хранителни заведения, се определят спрямо вида на площта, интензивността на вредителите, типа договор, местоположението на обекта и спецификата на средата. Цените за унищожаване на мравки за големи терени, площи, ползване на няколко услуги или при абонамент са с много големи отстъпки към клиента.

При проблем с мравки, ние записваме максимално близък час и ден за услуги по пръскане и унищожаване, в удобно за вас и съобразено с графика време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на мравки в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status