ДДД контакт. Телефон. ДДД фирма, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД контакт. Телефон.

ДДД фирма, телефон 0885 873400     ДДД фирма, телефон Цени   ДДД фирма, телефон Промоции

ДДД контакт. Телефон »  ДДД Фирма

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД Фирма Инсекта Миланови, контакти.

Къде да ни намерите. Нашите координати. Телефон, имейл за консултаци и ДДД поръчки.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол.

Инсекта Милановие лицензирана ДДД фирма, сертифицирана да унищожава вредни насекоми и гризачи в дома, офиса, заведения, хотели, училища и здравни обекти.

Извършваме ддд третиране в зърнени складове, хамбари, обществени, битови, офис, производствени помещения, в заведения и дома, с прилежащ протокол за МЗ и МЗХГ, РЗИ и БАБХ. Традиция в нашата фирма, е внимание към качеството на всяка ДДД услуга. Предлагаме отлични цени, отстъпки и промоции.

Контакт, телефон и имейл за ДДД поръчки и консултация.

ДДД контакт, телефон. Снимка.

ДДД ФИРМА “ИНСЕКТА МИЛАНОВИ”

Телефони за ДДД консултация, поръчка на услуги и абонамент:

0885 873 400 - поръчка, консултация

0888 537 017 - абонаментен договор

Имейл:

e-mail: insecta.milanovi@gmail.com

Лице за контакт:

Д-р Ивайло Миланов

За консултация по обезпаразитяване, ДДД услуги (дезинфикция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация), както за сключване на абонаментен договор, ще ни намерите на посочените координати. Там ще ви посрещнат специалисти и ще отговорят подробно на въпросите, които Ви интересуват.

Кои специалисти ще ви консултират в ДДД фирма IM Control?

  • Ръководител дейност в ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
  • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови, е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба срещу вредители.

Какъв е лицензът на нашата фирма за ДДД услуги?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, да извършва дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация, в съответствие с изискванията на МЗХГ, РЗИ/ХЕИ/ и БАБХ.

Лизензът на ДДД фирмата дава възможност за извършване на обработки, с издаване на прилежащ протокол. Протоколът е по изискванията на РЗИ (ХЕИ), МЗ, БАБХ за обекти, подлежащи на месечни обработки, по Наредба съгласно Наредба № 1 от 5 Януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации на МЗ и Mинистерство на земеделието, храните и горите (Държавен вестник, брой 7/19.01.2018 г.) и фактура за извършената услуга.

Лицензът на ДДД фирма IM Control обхваща и препаратите, които ползваме. Те се прилагат единствено от упълномощени, оторизирани за професионална ДДД дейност лица, с одобрение от МЗ и са за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC и МЗ.

Запитване и поръчка за ДДД услуги.

Можете да ни изпратите вашето запитване за обработка или поръчка за ДДД услуга, като попълните името, имейла и въпросите, които ви интересуват във формата по-долу. Ще ви отговорим с имейл или обаждане по телефона, ако сте оставили номера си в запитването.
Име:
e-mail:
Поръчка/Запитване:


Публикувано: :