Дезинсекция. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

Дезинсекция.

Дезинсекция от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400    Дезинсекция, цени на ДДД фирма Инсекта Миланови Цени   Дезинсекция, промоции Промоции

Дезинсекция »  ДДД

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Дезинсекция (услуги по обеззаразяване).

Професионални услуги по дезинсекция у дома и в бизнеса от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дезинсекция в къщи и бизнеса.

Дезинсекция (обезпаразитяване) е комбинация от методи и средства за унищожаване на вредни насекоми (инсекти), които са носители на заразни заболявания, вредители по хранителни запаси на човека и паразити по растения.

Дезинсекция от лицензирана фирма за борба с вредители Инсекта Миланови
Дезинсекция (обезпаразитяване) ДДД фирма Инсекта Миланови.

Професионалната дезинсекция (обезпаразитяване) е организиран ДДД метод за целево унищожаване на вредни инсекти, базиран на години опит, мобилизирани научни изследвания и създаване на непрекъснато тествани и адаптиращи се към промените професионални препарати, за ефикасно унищожаване на насекоми, с оглед целите на дезинсекцията.

ДДД услугите по дезинсекция, от лицензирана фирма Инсекта Миланови, се извършват с високо качествени професионална техника и специалицирани за унищожаване на инсекти препарати. След третиране на насекоми с дезинсекция, се издава на протокол за извършена ДДД обработка, фактура и гаранция за качеството и трайността на дезинсекционната услуга.

Протоколът за извършена обработка по дезинсекция е по изискванията на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ, Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ и е приложим за всички обекти и заведения, подлежащи на задължителни месечни обработки.

Кои места и обекти подлежат на дезинсекция?

Дезинсекция или обезпаразитяване, с цел унищожаване на вредни насекоми (инсекти), може да бъде извършена във всяка сграда, терен или помещение за обществено ползване, в офиса, фирмата, завода, магазина, склада или в дома.

 • Дезинсекция в дома - жилища и обществена собственост.
  Борба с насекоми у дома. Унищожаване на насекоми в стаи, апартаменти, входове, къщи, вили, кооперации, пръскане срещу насекоми в мазета, тавани, щрангове, стълбища, тераси, басейни, градини, алеи, изби, килери и др.
 • Дезинсекция в обществени помещения
  Борба с насекоми в обществени помещения. Унищожаване на инсекти в гимназии, летища, училища, кина, заводи, гари, университети, салони, театри, детски градини, общежития, автогари, общински сгради, центрове, сметища и др.
 • Дезинсекция в болнични заведения
  Дезинсекцията в болнична среда. Унищожаване на насекоми в болници, поликлиники, аптеки, медицински центрове, клиники, медицински складове, здравни центрове, лекарствени складове, лекарски кабинети, зъболекарски кабинети и др.
 • Дезинсекция на частни, фирмени сгради, центрове и предприятия
  Дезинсекция на частни и фирмени помещения. Обезпаразитяване на офиси, клубове, агенции, фирмени сгради, складове, заводи, производство, комбинати, хотели, мотели, домове за настаняване, хостели, плавателни съдове, кораби, яхти, лодки, самолети, гари, влакове, купета, камиони, частни пристройки, бизнес центрове, молове, работни центрове, цехове и промишлени обекти.
 • Дезинсекция по насаждения, за растителна защита
  Обработки по унищожаване на вредни насекоми по растения. Борба с инсекти и защита на ферми, овощни градини, плодови дървета, зърнени култури, зеленчукови растения, зелени площи, градини, паркове и растителни терени.
 • Дезинсекция за хранителни обекти, складове, заводи, заведения и магазини
  Дезинсекция на помещения от хранително-вкусовата промишленост, с високи изисквания за контрол. Унищожаване на насекоми в хранителни заведения, ресторанти, пицарии, сладкарници, закусвални, дискотеки, нощни клубове, механи, дискотеки, столове, капанчета, гостилници и заведения за бързо хранене. Дезинсекция с мащабни обработки по унищожаване на инсекти в хранителни складове, заводи, комбинати, ферми, хлебозаводи, месокомбинати, мандри, животновъдски ферми, млекозаводи, мелници, зърнобази, хамбари, складове за зърно, продукти и фураж, силози и хранителни магазини.

Дезинсекцията може да бъде комбинирана като метод, с друга ДДД услуга (дератизация, дезинфекция или дезакаризация), според потребността и желанието на клиента.

Кои вредни насекоми и паразити подлежат на дезинсекция?

Дезинсекция или професионално унищожаване на насекоми може да се извършва върху всички вредни инсекти, нанасящи щети върху хранителни запаси, растения и разпространяващи болести и зарази.

ДДД фирма Инсекта Миланови извършва пръскане против вредни насекоми: хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, акари, оси, стършели, молци, мравки, комари, скорпиони, гъсеници, стоножки, скопеландри и други инсекти.

Извършваме унищожаване на инсекти върху растения и животни: скопеландра, цикади, листни въшки, щитоносни въшки, нематоди, скакалци, дървояди, зърнояди, житни вредители, вредители по листа и кора, вредни насекоми по растения, овошки, зеленчуци и градини.

Допълнителна информация за борба с вредни насекоми по растения може да видите в страниците ни за растителна защита.

Как гарантираме качество на дезинсекцията?

 • Употреба на високо качествена, модерна специализирана техника.
 • Десинсекторите от фирмата ни са с дългогодишен опит, разрешителни и са минали през специални обучения по дейността.
 • В началото на процеса по дезинсекция, за най-добър ефект, извършваме безплатен оглед и ДДД мониторинг на място, с оценка на индивидуалната ви среда и безплатна консултация.
 • След всяка услуга предлагаме препоръки за превантивни мерки.
 • Нашата ДДД фирма извършва дезинсекция в удобно за Вас време. Обезпаразитяването може да се проведе без да прекъсвате работния процес на третираното място. Извършваме услуги в работни и почивни дни, както в работни и извънработни часове.

Какви документи прилагаме след обработки по дезинсекция?

Дезинсекцията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга по дезинсекция или за абонаментни обработки.

След извършване на услуга по дезинсекция, ще ви бъде издаден протокол за извършена обработка по обезпаразитяване, гаранция и фактура за услугата. В протокола за обработка по дезинсекция, се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ, Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ.

Какъв е лицензът на ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лицензът на ДДД фирма IM Control засяга издаването на протокол за обработки и използваните препарати. Препаратите са одобрени от МЗ и са само за професионална употреба. Ползват се от лица, преминали специализирано обучение за работа с тях, безопасни са за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC и МЗ..

Кои са специалистите в ДДД фирма Инсекта Миланови?

 • Ръководител дейност в нашата ДДД фирма е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
 • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба против вредители.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.