Дезинфекция в басейни и езера. Дезинфекция в басейни, алпинеуми и езера, телефон 0885 873400

Дезинфекция на басейни, декоративни езера и алпинеуми.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

Дезинфекция на басейни. Третиране против вредители в алпинеуми, аквариуми и декоративни водоизточници.

ДДД услуги за басейни, алпинеуми и аквариуми.

ДДД услуги в басейни, алпинеуми, фонтани, езерца и декоративни водни източници, са свързани с обработки по дезинфекция на водата срещу патогенни организми, бактерии и водорасли, унищожаване на водни вредители, борба с насекоми, прогонване на влечуги, земноводни, отпъждане на гризачи, диви животни и птици от водна среда и прилежащ терен.

ДДД договор. Снимка.

Обработки на алпинеуми

Басейни, алпинеуми и декоративни езера са изграден с любов оазис, източник на отмора и почивка. В жегата, водата е притегателен извор на прохлада и свежест. Сега, тя се стопля толкова комфортно, че при плуване или почивка на дюшека в басейна се унасяме. В този вълшебен момент, до ухото звънва остро жужене, а нещо пролазва по корема. Моля?!

Водата, през лятото, е примамлив магнит за всяко живо същество в природата. Тя притегля жилищни вредители, животни, птици, оси, стършели и насекоми. Едни живеят във вода, други се раждат, гнездят там, обитават близка трева, сгради и идват да се разхладят. Докато отмаряте, ароматът на вода е засечен от вредители и те бързат да се порадват с вас.

През топли сезони, басейнът се пълни с бактерии, водорасли и патогени. До алпинеуми и езерца извират насекоми. От водите се люпят комари, над тях жужат оси, стършели и пчели. Водни насекоми се раждат, гладни за улов. Птици дебнат декоративните рибки, а в треви пролазват смоци, влечуги, жаби и гущери. Дребни животни притичват за водопой. Малкият оазис се превръща във вивариум. За мечтаното спокойствие, вече е необходима обработка против вредители.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови, е оторизирана от ХЕИ/РИОКОЗ да извършва ДДД услуги по дезинфекция на басейни срещу бактерии, водорасли и микроорганизми, обезпаразитяване на алпинеуми, езера, фонтани, пръскане против насекоми, обработки за гризачи в обществени, домашни обекти, третиране на зелени терени, дворове, насаждения, тревни площи, и дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Какви обработки се извършват за басейни, алпинеуми и изкуствени езера?

Най-честа обработка е дезинсекция на басейни. Тя е задължителна против образуване на водорасли, патогенни микроорганизми и бактерии. Водите в басейни са извор на бактерии, причиняващи салмонела, конюктивит, дерматит, уретрит, отит и инфекции. Те са естествени за водна среда и идват от дъжд, прах, листа, трева, отпадна телесна маса, тоалетни млека и др.

ДДД договор. Снимка.

Дезинфекция на басейни

При обработки на басейни, според кубатурата, се поставят професионални дезинфекционни таблети. Съставът им унищожава всички вредни микроорганизми, бактерии и предотвратява образуване на водорасли. Професионалните препарати за дезинфекция са безвредни за живите организми.

В декоративни езера, алпинеуми и фонтани, често има рибки, костенурки и дребни водни животни. Декоративните водни градини са люпило за ларви на комари. Там ще обработим с безопасни за рибките препарати срещу ларви на комари.

Градинските аквариуми и езерца понякога привличат жаби и влечуги. За влечуги ще третираме с професионални репеленти, които ги държат безопасно далеч от вашия терен и водата.

Проблемни вредители са жабите. При висока влажност, те могат да плъзнат навън, изяждайки за час всичко зелено по пътя си. При нашествие от жаби, важен е моментален сигнал, за бърза реакция. Комбинират се силни професионални пест препарати за контрол срещу популацията.

Всички прилежащи зелени терени около басейна и водата могат да се обработят срещу кърлежи, бълхи, а гнездата на стършели и оси се отстраняват и се опръсква срещу жилещи насекоми. За отпъждане на диви птици се ползват механични и химични средства, шипове срещу птици по огради, репеленти и други професионални средства за пест контрол.

Третиране против други инсекти, гризачи, отстраняване на мравуняци и целеви вредители, се извършва според вида, биологията на неприятеля, големината на популацията и терена.

Трябва ли да се подготвя за дезинфекцията на басейн или пръскане?

При обработки против външни насекоми, определящо за деня на услугата е наличието на спокойно време, без дъжд. При третиране в условия на чести валежи, слагаме професионални препарати с микрокапсули, разграждащи се до месец, които не се отмиват от дъжда.

За дезинфекция на басейни, препаратите се поставят на почистен, напълнен с вода басейн. Друга предварителна подготовка за обработката не се налага, освен в определени ситуации, уточнени в предварителен разговор.

ДДД договор. Снимка.

Третиране изкуствени езера

За обработка на терен срещу кърлежи и бълхи, начално окосяване на тревните площи ще намали количеството разходван препарат, касаещ цената. Дълготрайността на резултата също се повишава, както и ефекта.

Третиране за комари не изисква подготовка и предварително косене, поради разликите в технологията и начина на третиране.

Ако теренът е нападнат от оси, стършели или диви пчели, просто не ги пипайте. Недейте се навърта до гнездата им, те са чувствителни към атаки и се мобилизират бързо. Избягвайте ги. Ние ще отстраним гнездата и жилещите насекоми веднага.

За борба, унищожаване или отпъждане на гризачи, мишки, плъхове, подземни вредители, къртици, сляпо куче, влечуги, птици и подобни външни вредители, не се налага подготовка.

Ше ви дадем съвети за бъдещи действия на място, след оглед на средата, преценка на риска и третиране според вредителя.

Колко време ще отнеме обработката?

Обработките, които извършваме, пестят много време, с ползване на нашите специализирани професионални техники и пест препарати. Според обема на терена, типа вредител и желаното третиране, обработка се извършва от двадесет минути до час или два.

Какви са цените за дезинфекция на басейни и третиране на алпинеуми?

Цените за дезинфекция на басейни и третиране на алпинеуми, зависят от кубатура, искана обработка, място, вид на вредителя, гъстота на популацията, вашия избор на препарат и рисковия фактор на средата: близост до водоем, отпадни води, гора, планина и др.

Точните цени на обработки тук се формулират на място, поради голямото различие в желаните услуги, вид и площ. С разговора, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще ви посетим безплатно на място, където ще преценим факторите за окончателни цени на обработката.

При комплексно третиране на терена, включващо повече от един вид ДДД услуги, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.

Кога ще дезинфектирате и напръскате?

При обаждане от клиент, ние реагираме максимално бързо, определяйки някой от близките дни за обработка на басейна, алпинеума, водната градина, зелената площ, външното езеро или аквариум, в удобно за вас и графика ни време.

При особено тежки случаи на нападение от вредители, имаме възможност да реагираме и по спешност. Това касае инцидентни събития, свързани с унищожително нападение на площи, внезапна атака от опасни вредители и други ситуации. В такива случаи, при възможна като време и място реакция, наши пест професионалисти тръгват към засегнатия клиент веднага.

В обичайни случаи, след коментар с вас, фиксираме точен ден и час за третиране. Услуги по дезинфекция (обеззаразяване), дезинсекция( пръскане против насекоми ) и дератизация на гризачи, се извършват от фирмата в работни, почивни дни, работно и извънработно време.

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор