Унищожаване на гъсеници. Унищожаване на гъсеници, телефон 0885 873400  

ДДД услуги по унищожаване на гъсеници.

Унищожаване на гъсеници, пръскане и борба, телефон 0885 873400    Унищожаване на гъсеници, цени Цени   Борба с гъсеници, промоции Промоции

Унищожаване на гъсеници »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

Унищожаване на гъсеници.

Професионална борба с гъсеници. Цени на пръскане против гъсеници. Професионално премахване на гъсеници с дезинсекция.

Унищожаване на гъсеници с професионална дезинсекция.

Унищожаване на гъсеници, снимка.
Борба с гъсеници, пръскане и дезинсекция от фирмата.

Унищожаване на гъсеници с методите на професионалната дератизация включва комплексни методи за борба с вредителя. Гъсениците са сезонни насекоми, нанасящи масивни щети по растенията и борбата с тях е добре да започне профилактично в ранна пролет за да гарантира пълното унищожаване на вредителя за сезона.

Гъсениците са многобройни видове. От ларви те се превръщат в пеперуди, безопасни за културите, но снасят своите яйца и цикълът се завърта. В активната си форма, гъсениците могат да изядат цялата листна маса на дървета, лози и полезни култури, унищожавайки растенията.

Борбата с гъсениците засяга масово крайградските и селски райони. Понякога, ако популацията се изпусне в началото, тя може да се размножи дотолкова, че да опасе всичко полезно в зелените площи и да умори наред овошки, дървета и растения.

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага професионални услуги по унищожаване на гъсеници и защита на овошки, лози, културни насаждения, цветя и дървета. Услугите се извършват от опитни специализирани дезинсектори, с изключително ефикасни препарати за пръскане със сто процентова гаранция за тотално отстраняване на проблема с гъсениците от площта за сезона.

Какво представлява услугата по унищожаване на гъсеници?

Началната крачка в борбата по унищожаване на гъсениците е диагностика на проблема. Още при първия контакт ще питаме къде са насекомите и какъв вид са, дали са нападнали кората, листата или други овощни дървета. Нерядко гъсеницата може да влезе и в дома, ако близо до прозореца има клони на растящо дърво.

Гъсениците често изяждат листата на декоративни растения, чушки, череши, джанки и други овошки. Те се увиват като памук и нападат зелената маса. С въпроси ще установим вида на гъсеницата, а на място ще потвърдим вредителя и мерките, които трябва да се вземат за унищожението му. След огледа на място, следва обработка за отстраняване на инсектите.

Обработките за унищожаване на гъсеници се извършват спрямо терена. При по-малки площи, те се опръскват с ръчна пръскачка. При по-големи терени се прави масивно опръскване с професионални, целеви препарати и техника на цялата листна и дървесна маса, храсти, треви, градини, ядивни култури, овошки, декоративни дървета, лози, цветя и всички зелени части.

При унищожаване на гъсеници от особена важност е определянето на вида гъсеница и преценка на правилния и подходящ препарат, техника и време на обработка. Търси се спокойно и благосклонно за обработката време, без валежи, за добър резултат и трайна защита.

Колко пръскания са нужни за унищожаване на гъсениците?

Препаратите с които унищожаваме гъсеници са целеви, изключително качествени и мощни инсектициди за пръскане на култури срещу гъсеници, с доказан резултат. Съществува избор от няколко вида, спрямо необходимата карантина. Карантинният период за да се консумират растенията може да бъде от един ден до месец, в зависимост от зрелостта на дървото.

Контактните препарати се ползват при налично време за узряване на плодовете и имат месечен карантинен период. Съществуват и други препарати, които действат на повърхността и са с кратък карантинен период, позволяващи скорошна консумация на културите. Типът подходящ за унищожаване на гъсениците препарат се избира съвместно с клиента, спрямо неговите нужди и препоръките на специалиста, преценил условията на средата.

При малка популация унищожаването на гъсеници може да приключи с една обработка от фирмата и те да са трайно отстранени за лятото. При нашествие от гъсеници до 20 дни се прави втора обработка, за пълно унищожаване на насекомите и защита от излюпването. Спазите ли препоръките ни, пръскането е с гарантиран ефект.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на гъсеници.

Пръскане против гъсеници и професионална борба от фирма Инсекта Миланови, снимка.
Пръскане срешу гъсеници от фирма Инсекта Миланови, цени.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на гъсеници се определят от вида на насекомите, големина на популацията, интензивност, тип ползван препарат, третирана квадратура, линейни метри, място на обекта и среда.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на гъсеници в големи терени и площи, комплекс от ДДД услуги или абонамент с договор и профилактика са с големи отстъпки.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на гъсеници, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на гъсеници в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status