ДДД видео и филми. ДДД видео. Филми за вредители и ДДД услуги, телефон 0885 873400  Миланови

Видео за насекоми, гризачи и ДДД услуги.

Филми за вредители и ДДД услуги, телефон 0885 873400     вредители, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Видео за вредители и ДДД услуги

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Видео. Филми за вредители, насекоми, гризачи и ДДД услуги.

Филми и видео за вредители: насекоми, гризачи и услуги.

Снимка на бебе, гледащо с любопитство видео.

Тук ще видите видео за различни вредители:

  • Насекоми, хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, оси, стършели и други инсекти;
  • Гризачи: мишки, плъхове, подземни вредители и хищници.
  • ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Дезакаризация срещу кърлежи.
  • Насоки, съвети и полезна видео информация за борба с различни вредители.

Приятно разглеждане. Ще ви очакваме отново!

Интервю с д-р Миланов. Борба с оси, БНТ.

Интервю: БНТ - 11-09-2014 г.

Осарник в двора. Какво да правим?

Осите са чест вредител, особено специфичен в извънградски райони, къщи и вили. При благоприятна среда и достатъчно време за развитие, те могат да изградят стотици гнезда в границите на една постройка. Все по-често оси ще видите и в града, привлечени от наличието на храна и добри условия за живот. Те се заселват по покриви, тераси и дървета, а колонията бързо нараства. Бързата реакция е особено важна за успешно пресичане на популацията.

Вижте още за пръскане против вредители, оси, насекоми в страниците ни за унищожаване на оси, пръскане в блокове, входове и кооперации, особености на обработки във вили и къщи, видове оси в Българияи информативните ни статии за унищожаване на вредители и ДДД услуги.

Д-р Миланов за борба с гризачи - плъхове и мишки, ТВ7.

Интервю: TV 7 - 25-06-2015 г.

Вредители у дома - мишки, плъхове и хлебарки.

Поради липсата на сняг, тази година има бум на гризачи. Засилена е популацията на мишки и хлебарки. Препоръчителни са навременните мерки за борба с вредители, както в дома, така и в кооперациите.

Докато при хлебарките резултатът от препаратите ни е видим и бърз, борбата с мишки и плъхове иска постоянство. Гризачите са проницателни, предпазливи и обшуват социално. Нужни са втора обработка и превенция за пълно унищожаване на поколението.

Разгледайте какви са професионалните отрови против гризачи, как се залагат примамки и препоръките на Д-р Миланов.

Вижте още за пръскане против вредители, гризачи, мишки и плъхове в статиите ни за унищожаване на мишки, пръскане на входове, особености в къщи и вили, унищожаване на плъхове, борба с гризачи, както в страниците за други вредители и услуги.

Интервю с д-р Миланов, борба с гризачи, TV БНТ 2.

Интервю: Телевизия БНТ 2 - 12-06-2013 г.

Макар често да се говори за пръскане срещу гризачи, обработките за ефективно унищожаване на плъхове и мишки са свързани със залагане на примамки. Отровите за борба с гризачи могат да се положат навън или на закрито. Те са съблазнителни за гризачите, но отблъскват диви животни, птици и домашни любимци.

Повече за обработки срещу гризачи, борба с тях и видове третиране, можете да намерите в статиите ни за: унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове.

Кратък репортаж с д-р Миланов, TV 7 Дни.

Интервю: Телевизия Седем дни - 11-08-2012 г.

Пръскането за жилищни вредители, хлебарки, мравки и други насекоми може да се извърши в индивидуални апартаменти, но е най-успешно с масирана атака срещу вредители в кооперацията. Опръскването против инсекти и гризачи се прави в общи помещения, мазета, стълби, частни мазета, комунални части, шахти и други рискови места, което гарантира дълготрайно предпазване на целия блок от жилищни вредители в апартаментите и сградата.

Повече информация за пръскане срещу вредители, хлебарки и гризачи, можете да разгледате в статиите за пръскане срещу хлебарки в жилища, унищожаване на хлебарки в блокове, както в статиите ни за унищожаване на вредители и ДДД услуги.

Как дървеницата пие кръв?

Видео-източник: http://www.nationalgeographic.com/ - 26-04-2012 г.

При хранене, дървеницата се ориентира към приемника чрез чувствителните си антени. С тях тя улавя неговата топлина, миризма и изпуснат въглероден диоксид. След намиране на удобно място по кожата на жертвата, дървеницата впива удълженото си устно хоботче, със сондова структура. Смукането на кръв продължава до 15 минути. След хранене, дървеницата издържа дълго на глад, но е вероятно да потърси приемника още на следващата вечер.

Прочетете още за дървеницата, нейната биология и особености в страница дървеница или разберете как ще сме ви полезни за унищожаване на дървеници в помещенията ви.


Публикувано: :