Пръскане в апартаменти. Пръскане за хлебарки, дървеници, телефон 0885 873400

Пръскане за хлебарки и дървеници в стаи и апартаменти (обезпаразитяване).

Пръскане за хлебарки в стаи и апартаменти, обезпаразитяване, телефон 0885 873400    Унищожаване на хлебарки и дървеници, цени Цени   Борба с хлебарки и дървеници, промоции за обезпаразитяване Промоции

Пръскане в апартаменти (обезпаразитяване)» Борба с вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови

Лицензирани ДДД услуги

Консултация и поръчки

ТЕЛЕФОН:

ДДД фирма, телефон 0885 873400

Пръскане срещу хлебарки и дървеници.

Пръскане срещу хлебарки, пълзящи насекоми и обезпаразитяване на апартаменти. Цени за борба с вредители у дома.

Пръскане в стаи и апартаменти (обезпаразитяване).

Инсекта Миланови е фирма за борба с вредители, с лиценз от РЗИ (ХЕИ) да извършва услуги по дезинсекция, пръскане против хлебарки, дървеници (пълзящи насекоми), обезпаразитяване на апартаменти, стаи, къщи, жилища и унищожаване на вредители - вредни насекоми и гризачи (мишки и плъхове) у дома и в обекти.

Пръскане против хлебарки, дървеници и пълзящи насекоми
Пръскане срещу хлебарки, дървеници и пълзящи насекоми.

Затворените апартаменти и стаи в блокове създават среда от пълзящи насекоми и гризачи - хлебарки, дървеници, мравки, молци и други жилищни вредители. Те откриват жилището с времето и е нужно да се пазим и борим с тях.

Най-чести вредители за пръскане и дезинсекция в стаи и апартаменти са хлебарки, дървеници, бълхи, молци и мравки. Мазета и таван заемат гризачи: мишки, плъхове, а вили - съсели и къртици. По покриви и тераси гнездят оси, стършели и комари, а влажни места: скорпиони.

Колко ще ми струва едно пръскане против хлебарки?

Цената за пръскане против хлебарки, дървеници, пълзящи насекоми и инсекти варира според площта на жилището, препарат за обезпаразитяване на апартамента, вредителя и риска от него.

Брой стаи жилище апартамент
Пръскане срещу хлебарки цени
Стая, таван до 50 м2
35лв.
Гарсониера, боксониера, двустаен до 50 м2
45 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 50 - 100 м2
50 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 100+ м2
с отстъпки: договаряне.
Брой стаи жилище апартамент
Пръскане срещу дървеници
Стая, таван до 50 м2
35 лв.
Гарсониера, боксониера, двустаен до 50 м2
45 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 50 - 100 м2
50 лв.
Двустаен, тристаен, четиристаен 100+ м2
с отстъпки: договаряне.

При места с висок риск от вредители е добре да се третират още места, което повишава цената на услугата. Това ще бъде уточнено с огледа на място и ще искаме съгласието ви за обезпаразитяване на апартамента и дезинсекция срещу вредители при тези условия.

При стандартни условия, пръскане против хлебарки и дървеници на стая е 35 лв. За гарсониера или бокс или двустаен апартамент, цената на обезпаразитяване е 35 до 45 лв, а пръскане в тристаен апартамент е 45 до 50 лв (според площта).

Обработки против дървеници, молци и бълхи са са 35 лв. за стая, бокс или гарсониера и 45-50 лв. за двустаен или тристаен апартамент. Цените за големи апартаменти са с отстъпки, след преценка на нужното количество препарат в безплатно.

Още цени за унищожаване на вредители, молци, бълхи, мравки, кърлежи, дезинсекция на вредни насекоми и гризачи, дезинфекция, фумигация, дератизация, борба с мишки и плъхове и услуги във вход можете да разгедате в ценоразписа ни за единични обработки.

Ще ме отървете ли от вредителите?

Най-задаваният въпрос е: ще ми решите ли проблема? Често хората са измъчени от вредителя, дошло им е до гуша. Пробвали са силни препарати, с етикети и гаранция, чиито резултат е слаб или временен. Така изниква съмнението, че успешно решение няма.

Ще ви отървем от вредителите. Ние се борим с тях ежедневно и ги познаваме добре. Знаем къде гнездят, какво харесват, защо някой препарат ги убива по-успешно от друг, към какво са резистентни. Зад нас стоят опит, изследвания, пест препарати и отрови с една цел - да отстраним успешно вашия вредител.

Разбира се, за да унищожим резултатно този упорит враг, имаме нужда от пълното ви съдействие. При пръскане ще ви дадем насоки за превенция, които да следвате. Тези съвети ще са мерки за запазване на ефекта след обезпаразитяването. Понякога ще се наложи да повторим пръскането срещу хлебарки, дървеници или пълзящи насекоми за да унищожим яйцата, които ще се излюпят.

При неблагоприятни условия, жилищните вредители забавят нападението си. В рискова среда до езеро, отпадни води, сметище и др. те нападат веднага. Атаката е въпрос на време. Най-ефикасно е да правим превенция от началото. Видим ли ги са нужни действия, защото съзрем ли един днес, утре плъзват стотици.

Следвате ли съветите ни след третиране ще се отървете от вредителя трайно. При повишен риск от вредители ще трябва профилактика и няма да го прикрием. При повечето случаи обаче едно две пръскания срещу насекоми може да решат проблема изцяло, а вредителите да не се вястнат в дома ви с години.

Кои са зоните за пръскане в стаи и апартаменти?

Най-чести в стаи и апартаменти са пълзящи насекоми, а обичайни обработки са пръскане срещу хлебарки. Хлебарките имат типични местообитания и маршрут. Пръскане за хлебарки е полезно по зоните на вредителя и обезпаразитяването на апартамента се извършва там.

Пръскане за хлебарки в кухня и мивки (обезпаразитяване)
Пръскане срещу хлебарки и дезинсекция с пест препарати.

Кои са търсените зони за третиране на хлебарки? В апартамент е важно да се обработят влажни места и такива с храна: кухня, бокс, шкаф за храна и килер. Приоритет за обработки и пръскане против хлебарки са щрангове за вода, мръсен канал, отпадъчни води, мокри помещения, сифони, мивки и баня.

Електроуредите привличат хлебарките, защото се нуждаят от топлина. Уред, който я излъчва или задържа мръсотия е магнит за тях. Хлебарки се роят по печки, хладилник, микро вълнови фурни, скари, компресор и абсорбатор. Те плъзват в контакти, кутии и компютри, снасяйки яйцата си в привидно затворени ел уреди.

В стаите на апартамента хлебарките имат любими за гнездене места и маршрути. Там ние пръскаме за пълзящи насекоми над радиатори и щрангове за парно. Зони за обезпаразитяване са и около домашни любимци: кучета, котки, гризачи и птици. Аквариумите често се пълнят с хлебарки заради влага, топлина и храна.

Колко време е пръскането и колко да е затворено после?

Обратно на очакванията обезпаразитяване на апартаменти и пръскане против хлебарки с професионална техника за обработка е бързо. В малка стая третирането отнема 5 минути, в многостаен апартамент до 20, а средно време за жилище е 10-15 минути.

В някои места като аквариуми и места за храна пръскане срещу хлебарки не се препоръчва за да не унищожим рибките. Там можем да заложим отровен гел, с който да точкуваме магистралата на хлебарките. Това третиране също е бързо.

Обезпаразитяване на апартамент и борба с вредители
Обезпаразитяване на апартамент в борбата с вредители.

След пръскане против хлебарки апартамента се затваря за час и се проветрява. Ако обработката е направена само с гел, това не е нужно. Съвременните препарати за унищожаване на хлебарки и пълзящи насекоми са безвредни за хора и животни, изчистени от алергени, а някои нямат забележим мирис.

При пръскане срещу дървеници в апартаменти е различно. Дървениците са най-устойчивите инсекти. Препаратите, който ги унищожават реално действат на дихателната им система. Това налага затваряне на дома 8 часа. Като пръскаме трябва да сте навън, а след 8 часа проветрете още два.

Да подготвя ли стаята за пръскане против хлебарки?

За пръскане против хлебарки и мравки е достатъчно да покриете храната или да я сложите в найлонови пликове.

Често човек очаква да бъде обгазена цялата стая. Това е безполезно. Вредителите гнездят на целеви мяста, а маршрутът им в стаите е по безопасни за тях пътеки (магистрали) и ние пръскаме против хлебарки и пълзящи насекоми точно там.

Случва се и стопаните буквално да изнесат апартамента вън. Не си създавайте този тежък труд. Препаратът против хлебарки е с провокативно действие и привлича насекомите да излязат от гнездата. За хлебарки ще пръскаме на места, до които рядко достъпвате. Обработките са зад хладилници, печки, под плотове, чекмеджета, первази на прозорци и мокри помещения.

Професионалните пест препарати против хлебарки и пълзящи насекоми са създадени със специална формула, която не остава петна, но ако желаете, може да покриете мебели и дамаски.

Къде ще се пръска срещу дървеници и молци?

При пръскане срещу дървеници ние обработваме матраци, дюшеци, гардероби, дървени части, ръбчета и мебели и търсим гнездото. Подгответе достъп до всички дървени части. Не покривайте дрехи в гардероба, яйцата на дървениците и насекомите може да са там. След обработка третираните дрехи се изпират.

Когато пръскаме срещу молци ще търсим източника на проблема. Срещу хранителни молци пръскаме в кухня, шкафове за храна или тераси. Там е нужен досег до места за съхранение на храна и продукти, като зърно, кафе, ориз, чай, билки и др. За дрешни молци ни трябва достъп до гардероби и шкафове за дрехи.

Какви са препаратите за пръскане? Опасни ли са?

Професионалните отрови за пръскане против хлебарки са тествани стриктно по нормите за безопасност върху хора и животни. Те са антиалергични и периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Затова пест препаратите са одобрени от МЗ и ЕС.

Препаратите ни за пръскане срещу хлебарки и дървеници са безопасни и модерни.
Препаратите ни за борба с вредители са нови и безопасни.

При пръскане срещу хлебарки ще помолим силно чувствителни алергични хора, бебета и бременни жени да не присъстват на обезпаразитяването за избягване и на минимален риск. В опита ни не сме имали и един инцидент на алергична проява след пръскане, дори при болни с астма или алергии, но не рискуваме здравето ви.

Пръскането срещу дървеници, молци и бълхи е със силни фумиганти. При спазване съветите за запечатване и проветряване обработките са безопасни за хора, животни и околна среда. Обезпаразитяване срещу тези вредители иска при пръскане и карантина да се избягва престой в третираното помещение.

Има ли гаранция след пръскането и за колко време важи?

При третиране и пръскане срещу хлебарки и мравки (пълзящи насекоми), спазите ли изискването за две обработки в рамките на 20-26 дни (за толкова се излюпват яйцата), ние даваме гаранция за едногодишно действие на обработката и предпазване от вредителя.

Съдействието ви е от изключително значение. В протокол ние ще опишем съвети за превенция, които да следвате. Вредителите са устойчиви, упорити и намерили удобно място искат да се върнат. Спазите ли препоръките ни, ще се отървете от тях.

В зависимост от риска в средата, може да препоръчаме ежегодна обработка. Често клиентите споделят, че след единично пръскане вредителите не се появяват година, две или повече. При спазени мерки в период на гаранция, излезе ли вредителят отново ще дойдем безплатно, до пълно решаване на проблема. Такъв инцидент обаче досега е нямало.

Ако звънна сега, кога ще дойдете да опръскате?

Консултантите от фирмата ни приемат обаждане 24/7. При проблем с вредители ние записваме час в някой от близките дни за обработка на стаята или апартамента, в удобно за вас и нас време.

Не редки са и ситуациите, в които реагираме по спешност. Ако през нощта ви е нападнал плъх, стои срещу вас и ви гледа, случаят явно е спешен и правим всичко възможно да тръгнем към вас веднага.

В обичайни ситуации след записване специалистите идват за обработка по пръскане срещу вредители и обезпаразитяване в уговорени при първия разговор работни, неработни дни и часове.

Публикувано: :