Дезинфекция. Дезинфекция, телефон на ДДД фирма Инсекта Миланови 0885 873400  Миланови

Дезинфекция. Професионално дезинфекциране.

Дезинфекция от ДДД фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400    Дезинфекция, цени на ДДД фирма Инсекта Миланови Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Дезинфекция | ДДД услуги

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Дезинфекция (обеззаразяване и стерилизация).

Професионални услуги по дезинфекция в къщи и в бизнеса от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дезинфекция у дома и за фирми.

Дезинфекция (обеззаразяване и стерилизация) от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.
Дезинфекция против патогени, ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дезинфекция (обеззаразяване), е набор от способи и средства за унищожаване на патогенни микроорганизми в рискова среда. Дезинфекция е процедура за за полагане на третиращи и превантивни мерки по обеззаразяване на терена, повишаване качеството на хигиена и профилактика, с цел превенция срещу разпространение на патогени в средата.

ДДД услугите по дезинфекция от лицензирана фирма Инсекта Миланови се извършват с професионални техника и ддд препарати. След дезинфекциране на средата се издава протокол за извършена ДДД обработка, гаранция и фактура за извършената услуга.

Протоколът за извършена обработка по дезинфекция е съгласуван с всички препоръки, насоки и изисквания на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ и Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ.

Кои места и обекти подлежат на дезинфекция?

Дезинфекция или процедура по обеззаразяване, може да бъде извършена във всяка целева среда и помещение, било то битово или обществено, като:

  • Дезинфекция у дома и в жилища. Дезинфекция на стаи и апартаменти в къщи след лечение, при възникнала инфекция на член от семейството или при подозрение за наличие на рискова за патогени среда.
  • Дезинфекция в обществени помещения Дезинфекция на обществени помещения, предприятия, училища, кина, гари, университети, салони, театри, детски градини и общежития. Дезинфекцирането е се извършва с повишена честота в обществени места и среди, поддатливи на инфекции, с цел обеззаразяване и профилактика против възникване и разпространение на заразни микроорганизми.
  • Дезинфекция в болнична среда Дезинфекцията в болнична среда е успешен регулярен метод за профилактична и превантивна стерилизация и обеззаразяване на средата. Болничните заведения са с характерна специфика на риск и изискват конкретна методика.
  • Дезинфекция на сгради, заведения и помещения Дезинфекция на частни помещения, офиси, фирмени сгради, хранителни заведения, складове, заводи, комбинати, ферми, хотели, мотели, плавателни съдове и обекти.

Дезинфекцията може да се извърши самостоятелно или с друга ДДД услуга, според желанието на клиента. Цените ни за ДДД услуги и договор с абонамент и профилактика са с изгодни отстъпки.

Кога е подходящо да се извършва дезинфекция?

Дезинфекция или обеззаразяване е форма на ДДД услуга по стерилизация, подходяща при съмнение за патогенност. Дезинфекцията е необходим метод за обеззаразяване на среда, в която е била налична инфекция или се подозира наличие на такава

Дезинфекция се извършва и за профилактика на места с оценка на висок риск от възникване на патогени, като обществени места с трафик на хора, болнични среди, аптеки и населена работна среда. Там дезинфекциращите обработки са със заложен регулярен ритъм, според необходимите изисквания и риска на средата.

Издавани документи след дезинфекционна обработка.

Дезинфекцията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга по дезинфекция или за абонаментни обработки, със заложена честота на третиране.

След извършване на услуга по дезинфекция, на клиента се издават протокол за извършена обработка по обеззаразяване, гаранция и фактура за услугата. В протокола за обработка по дезинфекция се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РЗИ /ХЕИ/ и БАБХ, Наредба № 1 от 5 януари 2018 г. на МЗ. - Министерството на Здравеопазването.

Какъв е лицензът на ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД Фирма Инсекта Миланови е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лицензът на ДДД фирмата е свързан с издаване на протоколза обработки и използваните препарати. Препаратите са одобрени от МЗ и са само за професионална употреба. Ползват се от лица със специализирано обучение за работа с тях, безопасни са за хора, животни и околна среда, по наредбите на EC и МЗ.

Кои специалисти извършват ДДД услуги за вас?

  • Ръководител дейност в нашата ДДД фирма е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
  • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба против вредители.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.