ДДД услуги в дворове и зелени площи. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

Пръскане на зелени терени, дворни места и градини.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД обработки на зелени площи и двор. Пръскане на зелени терени, прилежащи площи и градини.

ДДД обработки на зелени площи и дворове.

ДДД услуги в зелени площи, двора и насаждения касаят обработки и унищожаване на външни вредители, вредни насекоми и гризачи в градината, зелените терени, двора, отпъждане на влечуги, птици, диви и бездомни животни, растителна защита и третиране срещу плевели.

ДДД договор. Снимка.

Обработки на терени

Дворът и зелените площи са наслаждение за всеки стопанин. Там можем да готвим барбекю, да се радваме на открита трапеза сред цветя, да отглеждаме чисти продукти в градината, да поддържаме животни или ферма. С удобните условия, които създаваме за нас в зеления терен, площта става примамлива и за външни вредители.

Външни вредители по двор, тревни, зелени площи и насаждения са активни главно през пролетно-есенния период. В тези сезони природата се събужда и развихря. Жилищните вредители се изнасят навън, а външните насекоми се излюпват и нападат. Плевели избуяват, задушавайки всичко полезно, а гризачи и подземни вредители са в жизнения си пик.

Пролет, лято и есен, в дворове и зелени терени извират насекоми: кърлежи, бълхи, скакалци. По дървета и земя се активират къртици, съсели, катерички и сляпо куче. Мравки, хлебарки, плъхове и мишки излизат от дома и се прехвърлят из градините. Тераси, покриви и дървета стават домове на оси, стършели и диви пчели, а от водата излизат облаци комари и жаби. Из терена плъзват влечуги, а птиците правят куп бели. Дошло е време за външни обработки.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, оторизирана от ХЕИ/РИОКОЗ да извършва ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, насекоми, обработки против гризачи в обществени, домашни обекти, обработка на зелени терени, дворове, насаждения, тревни площи и ДДД дейности по дезинфекция (обеззаразяване), дезинсекция (обезпаразитяване), дератизация (борба с вредни гризачи) и дезакаризация (унищожаване на кърлежи и акари).

Какви обработки и ДДД услуги се правят на зелени терени и градини?

Най-чести обработки в зелени площи, близо до сгради, са против кърлежи и бълхи. Пръскане за бълхи се извършва в част от битовите помещения и зелените терени, докато третиране за кърлежи се извършва основно в характерни рискови зелени площи.

При наличие на гризачи, мишки и плъхове, се поставят отровни примамки. Препаратите против гризачи, се залагат в специални дератизационни кутии, по маршрутите на вредителя.

Дератизационните кутии предпазват достъпа на деца и домашни любимци до отровата, а препарата, от атмосферни влияния. Те са с катинар и с предупредителни лепенки. На мястото се слага стикер, със сигнален надпис за отровна точка.

Жилещите насекоми гнездят по покриви, тераси, стени на сгради и дървета. Ние отстраняваме гнездото, а насекоми: оси, стършели и диви пчели, пръскаме с професионални препарати, унищожаващи популацията до корен с една обработка.

Борба със съсели, къртици и сляпо куче, се провежда с различни механични и химични средства. Отпъждане на влечуги, змии, гущери, смокове, птици, диви и бездомни животни, се извършва с професионални пест репеленти.

ДДД договор. Снимка.

Пръскане за вредители

Плъзнат ли в зеленината или културите скакалци, реакцията трябва да е бърза. Мароканския скакалец изяжда за броено време всичко полезно, засадено в терена. Масивни вреди нанасят и жабите, оставящи след себе си гола земя. За избягване на големи щети, помага моментален сигнал за спешна обработка с професионални, комбинирани отрови.

Градина, дървета, овошки, зърнени култури, плодове и зеленчуци се нападат от вредители по листа, кора, цветове, зърна и зрели растения. Специалистите ни третират целевата площ с професионални препарати за растителна защита, с превантивно и остатъчно действие. Желана е и обработка за плевели, преди прекопаване или за спиране на растежа.

След валежи зелените площи се пълнят с комари, а близо до водоем те са непрестанни гости. Пръскане срещу комари се извършва с професионална техника и препарати, в широк обхват. Обработки срещу други инсекти, гризачи, отстраняване на мравуняци и целеви вредители, се извършват според вида, биологията на неприятеля и големината на популацията.

Трябва ли да се подготвя за пръскането?

При обработки и пръскане срещу външни насекоми, определящи за деня на услугата са метеорологичните условия. Търсим спокойно време, без очаквани валежи до два часа след обработка. При необходимо третиране в условия на чести валежи, се ползват професионални препарати с микрокапсули, с период на разграждане до месец, които не се отмиват от дъжда.

За обработка на терен срещу кърлежи и бълхи, добре ще бъде да окосите предварително тревните площи. Това ще намали количеството разходван препарат, определящо цената на услугата, както ще направи по-успешен и дълготраен резултатът от пръскането.

Ако желаете пръскане срещу комари, предварително косене не се иска. Женските комари, които хапят, могат да пътуват километри, а мъжките се крият във високи треви. Обработката, ползваната техника и професионални препарати против комари, са коренно различни.

При нападение и гнезда на жилещи насекоми, стършели, оси и диви пчели, не се изисква подготовка. Не ги пипайте или дразнете до нашето идване. Ужилване от тези насекоми, може да доведе до алергични реакции за човека, с висок риск от анафилактичен шок. Нашите специалисти ще отстранят гнездото, проблема и насекомите веднага с пристигането.

За борба, унищожаване или отпъждане на гризачи, мишки, плъхове, подземни вредители, къртици, сляпо куче, влечуги, птици и подобни външни вредители, няма необходимост от никаква предварителна подготовка. Ние ще ви дадем съвети за бъдещи действия на място, след оглеждане на обстановката, преценка на риска и третиране според вредителя.

Срещу плевели, най-успешна обработка се прави през април до май. Този период застъпва момента преди цъфтенето на тревите. Третиране против плевели се прави преди прекопаване и засяване на растителни култури, както за избягване на растежа им по площи - до сгради, огради, градини, между ЖП траверси от БДЖ и други целеви места.

При обработки за растителна защита на дървета, ниви, ферми, овощни градини, плодове, зеленчуци, цветя и насаждения, ще ви дадем конкретни препоръки за подготовка, спрямо типа на обработката, мястото, времето, обичайния вредител и вида опазвана култура.

Колко време ще отнеме обработката?

Обработките, които извършваме, пестят много време, с ползване на нашите специализирани професионални техники и пест препарати. Според обема на терена, типа вредител и желаното третиране, обработка се извършва от двадесет минути до два часа. При пръскане и растителна защита на декари зелени площи, ниви и градини, обработката може да бъде до половин ден.

Какви са цените за пръскане на зелени площи срещу вредители?

Цените на пръскане на зелени площи, дворове, насаждения, дървета, ферми и тревни терени, се определят от типа на исканата обработка, място, вид на вредителя, гъстота на популацията, квадратура, избора ви за препарат, спрямо вида на действие и метереологични условия, както рисковия фактор на средата: близост до водоем, отпадни води, гора, планина и др.

Точните цени на обработки тук се формулират при разговора, поради голямото различие в желаните услуги, вид и квадратура на площта. След коментар с вас, ние ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще направим безплатно посещение, с мониторинг на място. С него ще определим веднага факторите, определящи окончателно цената на исканата обработка.

При комплексно третиране на терена, включващо повече от един вид ДДД услуги, цените за обработки към нашите клиенти, са с ползване на отстъпки в особено големи размери.

Кога ще напръскате?

При обаждане от клиент, ние реагираме максимално бързо, определяйки някой от близките дни за обработка на къщата, вилата или зелените площи, в удобно за вас и графика ни време.

При особено тежки случаи на нападение от вредители, имаме възможност да реагираме и по спешност. Това касае инцидентни събития, свързани с унищожително нападение на площи, внезапна атака от опасни вредители и други ситуации. В такива случаи, при възможна като време и място реакция, наши пест професионалисти тръгват към засегнатия клиент веднага.

В по-обичайни случаи, след коментар с вас, определяме предварително точен час и ден за обработка. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане против вредители, обезпаразитяване и дератизация в работни, почивни дни, в работно и извънработно време.

Етикети:

  • пръскане, градини, зелени, площи, терени, дворове, дървета, овошки, плевели, плодове, зеленчуци, треви, ДДД, услуги, фирма, лиценз, вредители, насекоми, инсекти, скакалци, плъхове, мишки, влечуги, гризачи, къртици, сляпо куче, оси, съсели, змии, жаби, обработки, фирми, стършели, firmi, obrabotki, licenz, garancia, protokol, dvor, trevi, zeleni tereni, ploshti, DDD, uslugi, mishki, grizachi, plahove

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор