ДДД услуги за дома. Унищожаване на вредители, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД услуги за дома.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД услуги за дома. Дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Дезакаризация. Пръскане за вредители.

ДДД услуги у дома.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители. Извършваните ДДД услуги могат да бъдат единични обработки или третиране с абонаментен договор. Предлагаме услуги по дезинфикция, дезинсекция и дератизация, на изгодни цени, с ред отстъпки за клиента.

Специалистите ни извършват обработки по обеззаразяване, унищожаване на насекоми (обезпаразитяване), борба с вредни гризачи, пръскане на площи за кърлежи, растителна защита, отпъждане на животни, птици, влечуги и други ДДД услуги.

ДДД услуги за дома. Снимка.

ДДД услуги за дома

Предлагаме услуги по унищожаване вредни насекоми и гризачи в дома, пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки и инсекти в стаи, апартаменти и битови помещения у дома.

Третираме блокове, входове, къщи, вили, кооперации. Извършваме пръскане на терени, поляни, зелени площи, мазета, тавани, общи части и услуги срещу вредители в дворове, градини, гаражи, битови и външни помещения.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, изчистени и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

След обработки и пръскане срещу вредители, ние издаваме протокол за извършена обработка, с договор, гаранция и фактура. Внимаваме за качеството на всяка ДДД услуга и се радваме да ви предложим отлични цени за ДДД обработки.

Какви вредители унищожаваме?

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага услуги по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация в дома, обществени, битови помещения и площи. Извършваме унищожаване на насекоми, професионална борба с хлебарки, кърлежи, бълхи, дървеници, мравки, стършели, оси, въшки, скакалци, акари, стоножки, скорпиони и ред други вредни инсекти.

Третираме гризачи и подземни вредители: плъхове, мишки, съсели, къртици и др. Отпъждаме диви и бездомни животни, кучета, влечуги, змии, жаби, борба с птици и вредители. За зелени площи, градини и насаждения, предлагаме услуги за борба с плевели и растителна защита.

Какви видове ДДД услуги за дома предлага лицензирана фирма IM Control?

 • ДДД услуги по пръскане в стаи и апартаменти против вредители, насекоми и хлебарки.
  ДДД услуги за стаи и апартаменти, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в стаи

  В стаи и апартаменти, особено проблемни жилищни вредители са хлебарки, мравки и дървеници и обичайните ДДД услуги в дома са пръскане срещу тях. Нерядко по тераси и покриви нападат жилещи насекоми, стършели и оси, които създават бели на обитателите.

  Кои са рисковите зони за вредители и къде пръскаме? Трябва ли да се подготвим за обработката? На какви цени е пръскане против хлебарки? Има ли гаранция за пръскането и колко време ще отнеме?

  Виж още »

 • Обработки в блокове, входове, кооперации. Пръскане на общи части, стълби и мазе.
  ДДД услуги в блокове и входове, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в блокове

  Общи части за пръскане срещу вредители в блокове, входове и кооперации са стълби, мазе, изби, щрангове, абонатни станции, кухини, канали, общи тераси, абонатни станции, тръби, котелни помещения, шахти, асансьори, таван, покрив, подземни гаражи и др.

  Типична обработка тук е опръскване на стълбище и комунални мазета, пръскане срещу хлебарки, мравки и залагане на примамки за гризачи: мишки и плъхове. Цени на обработки, гаранция, трябва ли подготовка.

  Виж още »

 • ДДД услуги в къщи и вили. Борба с вредни насекоми и гризачи.
  ДДД услуги в къща и вила, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в къщи, вили

  Характерни обработки в къщи и вили са свързани с пръскане на зелени площи против насекоми: комари, кърлежи, обработки против мравки, борба с оси, стършели, залагане на примамки за мишки, гризачи, плъхове и борба със съсели, сляпо куче, къртици и катерички.

  Типични също са обработки срещу плевели, преди прекопаване на градини или до огради и постройки. Колко ще ни струва пръскането? Трябва ли да направим нещо предварително? Кога ще обработите?

  Виж още »

 • Пръскане на зелени площи, градини, поляни и терени. ДДД услуги в дворове.
  ДДД услуги в дворове, пръскане на градини. Снимка.
  ДДД услуги в зелени площи

  ДДД услуги в зелени площи, двора и насаждения касаят обработки и унищожаване на външни вредители, вредни насекоми и гризачи в градината, зелените терени, двора, отпъждане на влечуги, птици, диви и бездомни животни, растителна защита и третиране срещу плевели.

  Най-чести обработки в зелени площи до сгради са против кърлежи и бълхи. Пръскане за бълхи се извършва в част от битовите помещения и зелените терени, а третиране за кърлежи се извършва в рискови зелени площи. Пръскане за комари, жилещи насекоми, гризачи и съсели.

  Виж още »

 • ДДД услуги по дезинфекция на басейни, обработки на алпинеуми и изкуствени езера.
  Дезинфекция на басейни и обработка на алпинеуми с езера. Снимка.
  ДДД в басейни и апинеуми

  ДДД услуги в басейни, алпинеуми, фонтани, езерца и декоративни водни източници, са свързани с обработки по дезинфекция на водата срещу патогенни микроорганизми, бактерии и водорасли.

  Освен дезинфекция на басейни, във и около водни площи, се извършват обработки и третиране на алпинеуми, изкуствени езера, унищожаване на водни вредители, борба с насекоми, прогонване на влечуги, земноводни, гризачи, диви животни и птици от водна среда и прилежащ терен.

  Виж още »

На какви цени се извършват ДДД услуги от фирмата?

При пръскане на вътрешни помещения, стаи и апартаменти, са калкулирани стандартни цени, свързани с обичайни квадратури на апартамент, характерен тип вредители: хлебарки, мравки, дървеници и средна гъстота на заселеност с вредители. Средни цени сме заложили и също обработки на блокове и входове. Още вижте в » Цени на ДДД услуги за дома.

При нестандартни условия на терена, повишена популация, третиране против други инсекти, гризачи, отстраняване на специфични целеви вредители в помещения и площи, цените се образуват според вида, биологията на неприятеля, големината на популацията, вида на терена, площта, като окончателните фактори се определят в безплатно посещение на място.

При абонамент или комплексно третиране на обекти, площи, включващо повече от един вид ДДД услуги, цени за обработки към нашите клиенти са с отстъпки в особено големи размери.

С какви препарати и отрови извършвате предлаганите ДДД услуги?

Професионалните отрови за пръскане против вредители, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие върху хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Това е и причината, пест препаратите да са одобрени от МЗ, като безвредни за животни и хора.

Някои от препаратите изискват конкретни мерки за затваряне на помещение, предварителна обработка, проветряване или спазване на мерки за безопасност. Това ще бъде коментирано с вас в предварителен разговор и допълнително на място.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да пръскате?

За поръчка на услуги или консултация, е достатъчно единствено да ни потърсите по телефона или имейла, задавайки въпроса, който ви интересува.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

 • ДДД, услуги, дома, битови, домашни, помещения, фирма, лиценз, вредители, гаранция,пръскане, хлебарки, кърлежи, дървеници, мравки, бълхи, гризачи, инсекти, мишки, плъхове, входове, стаи, дезинфекция, дезинсекция, вили, дератизация, къщи, дезакаризация, фирми, обработки, двор, домашни, терени, блокове, апартаменти, doma, DDD, licenz, firmi, uslugi, pruskane, obrabotki, hlebarki, nasekomi, grizachi, garancia, protokol, dvor, trevi, zeleni tereni, ploshti

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2919 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор