Унищожаване на мишки. Инсекта Миланови, ДДД фирма за унищожаване на мишки (пръскане), телефон0885 873400 Миланови

Професионално унищожаване на мишки.

Пръскане за мишщи, унищожаване на мишки и плъхове от фирма Инсекта Миланови, телефон 0885 873400    Унищожаване на мишки (пръскане), цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Унищожаване на мишки (пръскане)  »  Мишки

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Унищожаване на мишки. Пръскане против мишки и плъхове.

Дератизация като професионална помощ за унищожаване на мишки в къщи. Пръскане против мишки и плъхове в дома, градината, мазета, таван, стаи и жилища. Цени за унищожаване на мишки.

Унищожаване на мишки и дератизация при проблем с гризачи.

Унищожаване на мишки е процес, ползващ различни методи и средства. Най-практични са отрови за мишки, залагане на стръв и няколко вида капани: живо ловящи, убиващи и лепящи. Ползването на средства за унищожаване на мишки и плъхове в къщи се нарича дератизация. Тя се извършва от всеки, който е нападнат от гризачи у дома, в апартамента, в къщи, в мазето, на тавана или в градината.

Гарантирано унищожаване на мишки и плъхове от Фирма Инсекта Миланови
Професионална помощ за унищожаване на мишки в къщи.

Борбата с мишки изисква търпение и упоритост, а унищожаването на мишки само част от нея. Превенцията и профилактиката я допълват. Често обаче не можем да премахнем гризача и търсим причината.

Мишки и плъхове са труден, умен враг. Природата ги е дарила с бързо размножаване и подвижност. Те научават отровите и си го споделят. Така колонията оцелява и расте. Как тогава да се отървем от мишки?

Тук именно е в помощ професионалната дератизация. Тя сбира специалисти с опит и знания за вредителя и създава нови препарати за унищожаване на мишки с гарантиран успех. Отровите й са друг клас и се ползват само от обучени лица. Препаратите се променят ежегодно, според резистентността на мишките и адаптацията им.

Унищожаване на мишки и плъхове, цени 2020 г. (дератизация)

Фирма Инсекта Миланови, ценоразпис за унищожаване на гризачи.

Брой стаи жилище апартамент
Унищожаване на мишки, цена
Вътрешна площ, жилище до 50 м2
45 лв.
Вътрешна площ 50 - 100 м2
50 лв.
Вътрешна площ + 100 м2
с отстъпки: договаряне.
Външна до 500 м2, с дератизационна бариера
140 лв.
дератизационни кутии
Външна над 500 м2, с дератизационна бариера
с отстъпки: договаряне дератизационни кутии

*Ценовата листа за унищожаване на мишки и плъхове е ориентир за еднократно третиране. Ние фиксираме крайна цена за обработка според условията ви в записването за пръскане.

Вие имате намаление за всяка еднократна обработка с повече от един вид ДДД услуги, пръскане на мазета, входове или третиране на площи и помещения с голям размер. Предлагаме атрактивни отстъпки и при абонаментен договор с профилактика.

Сигурни ли сте, че ще унищожите мишките при мен?

Най-често задаваните въпроси от хората. Сигурни ли сте, че ще унищожите мишките? Дали след това няма да дойдат отново? От какво бягат мишките? Мога ли да направя нещо за да ги спра? Тези въпроси са проницателни, защото мишките са труден противник.

Пръскане против мишки и плъхове.
От какво бягат мишките? Мишките мразят упорития враг.

Да. Убедени сме че ще унищожим мишките при вас. На сто процента. Затова даваме пълна гаранция. Третирането на тези гризачи с професионални пест препарати води до пълно унищожаване на цялата налична колония мишки и плъхове.

Има и рискови терени, близо до гора, поле и планина. Там за предпазване е необходима годишна профилактика срещу мишки и ние ще ви предупредим честно за това. Мишките бягат от превенция, защото са умни. Разполагаме ли със съдействието ви, ние гарантирано ще ви отървем от мишките у дома и помещенията ви.

Професионални отрови и стръв за мишки.

Освен познанието и дългия опит, ние ползваме най-новите и добри отрови за унищожаване на мишки. Изработени са така, че няма гризач, удържащ се да не ги хапне. Често мишките живеят в изобилие от вкусни продукти и не побутват отровите. Да се залъжат тези умни гризачи да вкусят стръвта за мишки, вместо например слънчогледа във фабрика за олио, не е никак лесно.

Отровите ни за мишки са с протеини и изобилие от вкусни аромати. Миризмите на стръвта за мишки са различни и се сменят за разнообразие в менюто им. Някои мишки развиват резистентност към отрови, но в бранша има професионални пест препарати и за това. Предпочитаме и ползваме най-доброто.

Как протича обработка по унищожаване на мишките у дома?

При първия разговор ще ви питаме проблема за да уточним дали вредителите са именно мишки. Понякога гризача трудно се отграничава от плъх или съсел. Ще питаме къде сте забелязали мишки - в мазето, гаража, тавана, гипсокартона или градината. Има ли наоколо селскостопански сгради, двор и др.

Дератизационна кутия против мишки в къщи
Дератизационна кутия против мишки, като отровна точка.

Ако имате мишки в апартамента, специалистите ни ще заложат точки, примамки и капани със стръв за мишки на скрити места. Обработва се под електроуреди, щрангове, далеч от достъп на деца и животни.

В кухни и трапезарии е рисково да се слагат отрови. Там се действа с три вида капани, с примамки в тях.

Във входа и блока пръскане за мишки и плъхове започва от мазето. Мишките обичат топлината в абонатните станции и там се развъждат най-много. Пръскат се общи, частни мазета, места до тръби за парно, канали, рискови пътища и зони, които мишките обичат.

Унищожаване на мишки и плъхове в градината и къщата.

Ако мишките са в къщата, отвън ще заложим отрова със стръв за гризачи. За препоръчване е тя да се постави в дератизационни кутии за предпазване от атмосферни условия, достъп на деца и домашни любимци до препарата, със стикери и надпис за отровна точка.

След външното пръскане срещу мишки третирането продължава у дома. Залагат се стръв за мишки, отрови и капани. Обхващат се рискови и атакувани помещения, нападани от мишки и плъхове - мазе, гараж, таван, дограма, бани, тоалетни, гардероби, складове и всички магистрали, по които скитат гризачи.

При налични селскостопански помещения трябва да се предпазят животните. Отровите за гризачи са изработени да унищожават единствено мишки и плъхове. Те отблъскват домашни животни и диви птици, но трябва да се внимава. Препаратите се залагат в дератизационни кутии и се залага отровна точка, далеч от добитъка.

Няма ли да има миризма от мишка, когато умре?

Отровите, които залагаме против мишки са професионални пест препарати. Те нарушават кръвообръщението. До седмица, мишките започват да изпитват недостиг на въздух и вода и те излизат навън за да се спасят. Затова мишките рядко ще умрат вътре.

Ако все пак мишката остане на тавана, в гипсокартона, в мазето или в стена, трупът й няма да се вмирише. Професионалният препарат мумифицира тялото на гризача и не позволява разлагане на трупа. Мишката изсъхват като чироз. Това предотвратява миризма от труп на мишки или плъхове в помещенията.

Кога ще дойдете да уморите мишките?

Унищожаване на мишки и професионално пръскане против мишки и плъхове.
Унищожаване на мишки от фирма Инсекта Миланови.

Консултантите от фирмата ни приемат обаждане 24/7. За проблем с гризачи ние записваме час в близки дни за дератизация в удобно за вас време.

Специализирани сме и в реакции по спешност. Ако имате проблем с мишки и нужда от бърза помощ, ние правим всичко възможно да тръгнем към вас веднага.

В обичайни ситуации след записване дератизаторите идват за обработка по унищожаване на мишки и плъхове в уговорени при първия разговор работни или неработни дни и часове.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status