Борба с пор, белка, златка и невестулка. Прогонване на порове, белки, златки и невестулки, ДДД фирма за борба с вредители Инсекта Миланови, телефон 0885 873400

Борба срещу хищници, порове, невестулки, белки и златки.

Пръскане за вредители, телефон 0885 873400    Унищожаване на вредители, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Борба против пор, белка и златка »  Унищожаване на гризачи »  Вредители

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Борба с порове, белки, златки и невестулки.

Особености на борба с пор, белка, златка и невестулка.

Унищожаване на пор, белка, златка и невестулка, снимка.
Борба с черен пор.

Борба с пор, белка, златка и невестулка се предлага като услуга по отстраняване на хищници, включваща комплексни професионални методи и средства за тяхното отстраняване.

Черен пор, белка, златка и невестулка са дребни пъргави хищници от семейство порови. На външен вид те доста си приличат, като най-голяма е белката, после златката, пора, а невестулката е най-дребна, лека и грациозна.

Всички тези дребни хищници са застрашен вид и не са директни вредители. Влезли на тавана, те могат да тропат много нощем, но шума от присъствието им в дома не може да се сравни с данданията, предизвикана от палавите съсели.

Невестулка в къщи, снимка.
Невестулката е дребничка като къртица (сем.Порови).

Имате ли пилета, кокошки, пуйки или птици, съседството на хищник от семейство порови далеч не е безобидно. В курника, те ще уморят пилетата и ще изядат всички яйца. Набезите им ще приключат едва с края на последното здраво яйце или жива птица в кокошарника, след което ще избягат.

Порове, белки, златки и невестулки нанасят директни щети върху селскостопанските животни. Тези хищници са със сходен нрав са и не се ли вземат мерки, нападанията няма да спрат.

Отличаване на семейство порови и професионална борба.

Първоначалните признаци за наличие в къщата на белка, златка, пор или невестулка е трополенето по тавана и керемидите. Шумът се чува по цели нощи, особено през размножителния им период. Най-отличителния признак обаче се появява при наличие на домашни птици. Те могат да изядат пилетата и яйцата в кокошарниците дори за една нощ.

Евразийска златка на дърво в двора, снимка.
Евразийска златка, семейство Порови.

Нападнати от порови хищници най-често са къщи, вили и сгради, граничещи с гора и планина. Нерядко се появяват и в равнинни райони, разположени в полята. Нанесе ли се такъв хищник в дома, важно е да се отстрани навреме, без изчакване, защото после става много по-трудно.

Първата крачка в борбата с белки, златки, порове и невестулки е точна идентификация на хищника. Клиентът често вижда животното и може да го опише. Невестулката, например е дребна като къртица, порът е черен. Още по телефона ще ви зададем въпроси, с които да се ориентираме, след което ще направим оглед на място за окончателна идентификация.

Белка (кокарджа) в градината, снимка.
Белка (кокарджа, самсар), семейство Порови.

След идентификация на животното, се пристъпва към неговото отстраняване. Методите на отстраняване зависят от предпочитанията на клиента, преценката на специалиста, големината на популацията и условията в средата. Тук много важно е да се подберат точните средства. Обичайните сигурни методи са с ползване на капани с примамки.

Борбата с белки, златки, порове и невестулки е нелека, защото тези хищници са умни, пъргави и съобразителни. Трудно се уцелва подходящия вид примамка, още повече те усещат човешката миризма и я избягват. Макар нравите да са сходни, между тези хищници има разлика и е необходимо дълбоко познание върху биологията и навиците им за резултат.

Цени на ДДД услуги по отстраняване на порови хищници.

Изгонване на порове, белки, златки и невестулки, фирма Инсекта Миланови, снимка.
Прогонване на порове, белки, невестулки и златки.

Цените за прогонване, третиране и борба със порове, белки, златки и невестулки, се определят от вида обработка, избрания от клиента метод, големина на популацията, обработвания терен, мястото на обекта и условия на средата. Броят необходими третирания се преценява на място, след първата обработка.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по отстраняване на порови хищници, изгонване и борба се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови. DMCA.com Protection Status