Косене и кастрене. Инсекта Миланови, ДДД фирма за борба с вредители, телефон0885 873400 Инсекта Миланови

Косене на треви и кастрене на дървета.

Пръскане за вредители, телефон 0885 873400    Унищожаване на вредители, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Косене на треви, рязане на дървета, храсти и клони

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Кастрене на клони. Косене на треви.

Почистване на тревни площи. Рязане на храсти, опасни дървета, подрязване на клони и цепене на дърва за огрев.

Косене на треви, кастрене на клони и рязане на дървета.

Фирмата разполага с качествена техника за косене и рязане.
Косене на треви, ливади и зелени площи.

ДДД фирма Инсекта Миланови разполага с качествена професионална техника за рязане на клони, дървета, косене на треви, почистване и косене на ливади и зелени площи. Услугата се предлага като самостоятелна, за почистване на терени или комплексна, с последващо ДДД третиране.

Често при обработка срещу кърлежи и комари се налага преди пръскане зеленината да се почисти. Необходимо е да се окосят тревите, да се подкастрят високите храсти и клони на дървета. Фирмата разполага с възможност да подсигури услуга по почистване на терен, при желание от страна на клиента.

Предлагат се разнообразни услуги по почистване на терени, изрязване на саморасли (издънкови дървета), подкастряне на клони, рязане на ненужни или опасни дървета, подрязване и оформяне на храсти, почистване на стари неподдържани дворове от плевели с хербициди, цепене на дърва за огрев, окосяване на зелени площи, ливади, терени и др.

Услугите се извършват от професионални специалисти. Терените се обработват с машини за косене на трева, хресторези и друга специализирана техника за третиране на площи. Услугите по кастрене на дървета, косене на ливади, рязане на клони, храсти и др. се предлагат като самостоятелни услуги по обработки на терени, както и като комплексни услуги, с дезинсекция.

Видове услуги по кастрене, рязане и косене.

Услугите, извършвани в терени, дворове, градини, паркове и зелени площи са:

  • Рязане на ненужни клони на дървета.
  • Рязане на опасни или ненужни дървета.
  • Рязане и цепене на дърва за огрев.
  • Обработки срещу плевели преди разкопаване.
  • Косене на треви, ливади, поляни и зелени площи в декоративни, стари дворове и др.
  • Подрязване и оформяне на храсти, декоративни храсти и плетове с хресторез.

Всяка от услугите по обработка на терени и площи се предлага както за еднократно третиране, така и като услуга по абонаментна поддръжка, според потребността на клиента.

Услуги по почистване на терени преди продажба на имот, къщи, вили и дворове.

При саниране на сгради с двор, почистването на зеления терен променя вида на имота.
Саниране на дворове и зелени терени преди продажба.

Напоследък се засилва интересът на клиенти към услуги, свързани с почистване на зелени терени, дворове, градини в имоти, преди обявяването им за продажба.

Интересът e свързан с преценката на клиенти за покачване цената на имотите след саниране. Действително, след обработка на зелени площи с подкастряне на клони, дървета и храсти или третиране на терена с хербициди, запустелият вид на имота изчезва и мястото придобива приветливия общ изглед на поддържан терен, с живущи в него хора.

Услугата по саниране и почистване на терен за повишаване стойността на имота може да бъде ползвана за малки площи, дворове, градини, както и за обемни паркове, прилежащи към сгради ливади, запуснати или необработвани самостоятелни зелени терени. Освен саниране, при желание може да се опръска за външни вредители: кърлежи, бълхи и др.

Услугата по саниране на външни терени преди продажби е общо почистване на терен (комплексна услуга) или самостоятелни услуги по рязане, косене на треви, почистване, подрязване на храсти, дървета, третиране против плевели, нежелана растителност и др.

Цени на ДДД услуги по косене, кастрене и саниране (почистване).

Цените за рязане на клони, цепене на дърва, косене на ливади, треви и зелени площи, саниране и почистване на терени, се определят от вида обработка, третирана квадратура, кубатура, линейни метри, географско място на обекта и типа предпочитани услуги.

Цените за косене, кастрене и обработка на зелени терени се предлагат на изгодни цени като еднократна или профилактична услуга. При ползване на няколко вида обработки или комплексни услуги, цените се формират с много добри отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по косене, рязане и почистване, се прави предварително уточнение за място и време на обработката. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват обработки по рязане и косене в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Публикувано: :

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.