Промоции и намаления. Унищожаване на вредители, промоции  телефон 0885 873400

Сезонна промоция, пръскане на входове с намаление, цени.

Пръскане за вредители, телефон 0885 873400    Унищожаване на вредители, цени Цени   Борба с вредители, промоции Промоции

Пръскане и обработки с намаление.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

Пръскане на входове, блокове и апартаменти - сезонна промоция.

Пакетни цени за ДДД услуги в кооперации, намаления и цени.

Промоция за обработка на входове, блокове и апартаменти.

Промоция пръскане срещу хлебарки.
Пръскане срещу хлебарки, мишки 10-25 лв. на жилище.

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага на своите клиенти сезонна промоция за обработки и пръскане с намаление на входове, кооперации, блокове, общи части и апартаменти.

Продължителността на промоционалния период за извършвани с намаление услуги се задава всяка година в страницата. Промоцията обхваща ДДД услуги по пръскане на апартаменти, общи части от блокове, мазета, тавани, шахти, комунални части, подпокривно пространство и други общи площи.

ДДД фирмата извършва услуги с най-нови качествени и безопасни препарати за пест-констрол, с трайно действие и доказан резултат.

Фирмата разполага със сертифицирани специалисти с дълъг опит в унищожаване на вредители, ветеринарната медицина и паразитните болести. След пръскане срещу вредители издаваме протокол за извършена обработка с договор, гаранция и фактура.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма с разрешение от РЗИ/ХЕИ да извършва ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, насекоми и обработки против гризачи в обществени, домашни обекти, блокове, кооперации, входове, прилежащи помещения, паркове, общински сгради и др. Радваме се на спечелено с годините доверие на клиентите и трайни отношения.

Видове промоции за пръскане, пакетни цени и намаления.

Промоционалните ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, мишки и плъхове, в блокове, входове, кооперации и апартаменти се предлагат в следните пакети:

  • Дезинсекция срещу хлебарки на до 5 апартамента в един вход - цена: 25 лв. на апартамент (независимо от големината).
  • Пръскане срещу хлебарки в над 5 апартамента в един вход - цена: 20 лв. на апартамент (независимо от големината).
  • Обработка за хлебарки и насекоми на общи части (мазета, абонатна станция, стълбищни части, асансьорни шахти, подпокривно пространство) - цена: 60 лв. + 10 лв. залагане на примамки за гризачи.
  • При обработка срещу хлебарки на цял вход - цена: 60лв. за дезинсекция на общи части, крайна цена за обработка на апартамент - 10 лв. (независимо от големината).
  • Офертата важи за стандартни блокове до 8 етажа.
  • Гаранция при пръскане на хлебарки - 12 месеца. При наличие на много висока популация от хлебарки, за гарантиране на услугата се налага повторно пръскане до 28 дни, прекъсващо цикъла на размножаване!

При повече от един вход или етажна собственост над 12 етажа, се предлагат по- големи отстъпки в цената.

Какви са препаратите и кога можете да опръскате?

Професионалните отрови за пръскане против вредители, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие върху хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Пест препаратите са одобрени от МЗ като безвредни за животни и хора.

Някои от препаратите изискват конкретни мерки за затваряне на помещение, предварителна обработка, проветряване или спазване на мерки за безопасност. Това ще бъде коментирано с вас в предварителен разговор и допълнително на място.

След обаждане за услуга по пръскане на блокове, входове, кооперации и апартаменти се записва близък ден за пръскане в удобно за вас време. Специалистите ни извършват обработки по пръскане срещу хлебарки, насекоми, гризачи, мишки и плъхове в работно, неработно време, почивни часове и дни.

Пръкане против хлебарки, дървеници, мишки и плъхове - намаление 30% цяла седмица!

Черен петък пръскане срещу хлебарки.
Пръскане срещу хлебарки, дървеници, мишки и плъхове - промоция.

Черен петък + една седмица! (изтекла промоция)

За първи път в услугите: само за черен петък: цени с намаление - 30% от стойността на услугата : организирайте превенция и почистване от вредители!!!

Пръскане против хлебарки на входове, апартаменти, мазета, обработка срещу вредители - индивидуални и колективни поръчки. Изключително изгодно!

Възползвайте се и се запишете сега! 0885 873 400, 0888 537 017

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

Текстовете в този сайт са обект на авторското право по смисъла на закона и копирането им е абсолютно забранено!

W3C | HTML5 v   Copyright: Инсекта Миланови© 2012-2020 г. Всички права запазени! :: Условия ::  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта на Инсекта Миланови.