ДДД. ДДД фирма, телефон 0885 873400  Миланови

ДДД. Дезинфекция, дезинсекция, дератизация.

ИНСЕКТА МИЛАНОВИ

ДДД. УСЛУГИ.

ДДД. Дезинфекция, дезинсекция, дератизация. ДДД услуги.

ДДД. Какво е ДДД?


Дезинфекция, дезинсекция и дератизация, снимка.

   ДДД услуги

ДДД означава услуги по отстраняване на вредители, извършвани от упълномощени сертифицирани фирми за обработки. Терминът ДДД е съставено съкращение от първите букви на услугите по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, предлагани от оторизираните ДДД фирми.

Професионалното унищожаване на вредители се осъществявя чрез дезинсекция (унищожаване на вредни насекоми или инсекти), дератизация (унищожаване на вредни гризачи) и дезакаризация (унищожаване на вредни кърлежи и акари).

Унищожаване на вредители е процес, които се извършва с различни средства, химични препарати и капани. Вредителите са насекоми и гризачи, нанасящи поражения върху човешката храна, вещи, жилища или са директни причинители на зарази, опасни заболявания и епидемии сред хора и полезни животни.

След извършване на ДДД обработки от фирмата се издава съответен протокол и фактура. Протоколът за извършена ДДД обработка е по изискванията на Наредба №1 от 5.01.2018г. на МЗ, МЗХГ, БАБХ и РЗИ (ХЕи) за всички обекти и заведения, подлежащи на задължителни месечни обработки.

ДДД услугите по професионалното унищожаване на вредители се извършва от специално обучени дезинфектори. Процесът включва програма за организирана борба с вредители, с ползване на комплексни химични, биологични и механични мерки за пълноценен резултат.

ДДД или професионалните пест контрол методи за унищожаване на вредители стъпват върху десетилетия професионален опит, обучения, изследвания, създаване на съвременни препарати, съобразени с резистентността, техники и комплексни мерки, спрямо биологията им.

ДДД и услуги по унищожаване на вредни насекоми и гризачи.

ДДД фирма Инсекта Миланови е специализирана от години в ефикасно унищожаване на вредители. Разполагаме винаги с най-съвременните, резултатни препарати за унищожаване на вредни насекоми, акари и гризачи. Ние имаме дълъг практически опит, тестваме всеки метод за резултат и предлагаме само ефикасни средства за реално отстраняване на вредителите.

Като професионалисти, ние унищожаваме всякакви видове вредни инсекти: жилищни, летящи, пълзящи насекоми, паразити, жилищни инсекти, вредни гризачи и подземни вредители. Извършваме услуги по борба с хищници, отпъждане на животни, птици, обезпаразитяване на животни, обработки по дезинсекция и ДДД обработки срещу плевели.

Какъв лиценз има ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е с лиценз да предлага и извършва ДДД услуги с обработки по дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация и борба с вредители, насекоми (инсекти) и гризачи за всички обекти със задължителни договори за месечни обработки към към РЗИ/БАБХ.

Нашата ДДД Фирма, е регистрирана под №60-00-23 в МЗ, с право да извършва услуги и дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация, съобразно изискванията на Mиниcтepcтвo нa здpaвeoпaзвaнeтo (MЗ), МЗХГ, РЗИ и Бългapcĸa aгeнция пo бeзoпacнocт нa xpaнитe (БAБX).

Фирма Инсекта Миланови Контрол е оторизирана да извършва обработки и пръскане срещу вредни насекоми и гризачи в дома, офиса, в частни, фирмени, търговски обекти, заведения, обществени места, зелени терени, паркове за отдих, поликлиники, лекарски кабинети, учебни, детски помещения, сгради и помещения с обществено предназначение и домове. След третиране се издава протокол за обработка за РЗИ (ХЕИ), БАБХ и фактура.

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. Договорът за ДДД услуги е с безплатен мониторинг и оглед на място, за оценка на средата и заселеността с вредители и се предлага индивидуална програма за ДДД услуги, с годишен профилактичен режим. Обработките са с подходяща за клиента и условия в средата честота на третиране.


Цени на ДДД услуги по унищожаване на вредители.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на вредни насекоми и гризачи, се определят от вида обработка, типа на насекомите, големина на популацията, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на вредители в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на вредители, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Информация за ДДД фирма Инсекта Миланови, която може да Ви интересува:

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | HTML5 v ::  Copyright: Инсекта Миланови©  2012-2020 г. Всички права запазени!  ::  Условия за ползване  Криейтив Комънс договор - лиценз и условия за ползване на сайта за унищожаване на хлебарки.