Унищожаване на въшки.

ДДД услуги по Унищожаване на въшки. Пръскане.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Унищожаване на въшки.

Унищожаване на въшки »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на въшки.

Унищожаване на въшки. Дрешни въшки и телесни въшки.

Унищожаване на въшки, снимка.

   Унищожаване на въшки

Унищожаване на въшки се предлага и извършва от фирмата като услуга по дезинсекция. Въшките са паразити по хора, животни и птици. Те са упорити, неприятни насекоми и унищожаването им трябва се проведе с комплексни методи.

По хората основно паразитират главови, полови, дрешни и телесни въшки. Главовите въшки след забелязване лесно се унищожават с ред ефикасни аптечни средства. Аналогични са половите въшки, които се откриват, виждат и премахват бързо.

След зараза с въшки, основният проблем остава наличието на яйца, както оживелите главови, полови, но най-вече телесни и дрешни въшки. Телесните и дрешни въшки са по-трудно откриваеми. Те са скрити дълбоко и за тоталното им премахване трябва пълна дезинфекция на дома.

При слаба зараза, често е достатъчно да се проведе строга хигиенизация на цялото жилище, с пране, сушене на висока температура, гладене на кърпи, дрехи, измиване на мебели, гардероби и дрешници.

При силно опаразитяване, необходимо е да се вземат строги и стриктни мерки. Телесните и дрешни въшки се крият в дрехите, а после се прехвърлят по тялото на човека да се хранят. Вследствие ухапванията им се появяват обриви, сърбежи и типични ситни пъпчици, често раздраскани от чесане. След лекарски преглед причината е ясна и трябва да се действа.

Как протича услугата по унищожаване на въшки?

Още при първият разговор, наш специалист контактува с клиента и задава някои уточняващи въпроси за естеството на проблема. Добре е да се установи имало ли е заразен с някакъв друг вид въшки в семейството. Въшките са естествен паразит по хората и се пренасят лесно, така че не бива да се създава повод за притеснение или паника. Единственото важно е да се реагира бързо, за да не се разпространяват и да се ограничат вредните здравни последствия.

Най-чести оплаквания и повод за обработки са обичайно свързани с дрешните и телесни въшки, поради трудната им откриваемост и обширното им разпространение. При главови и полови въшки, хората се оправят лесно и сами. Телесните и дрешни въшки се простират из целия апартамент, поради това трябва да се обработят всички помещения и рискови зони.

Според ситуацията, условията на средата и предисторията на проблема, след оглед наш специалист избира препарат, с най-подходящ принцип на действие. Нерядко това е фумигант, препарат под форма на димка или разтвор, който действа на дихателната система на въшките. Той блокира способността на въшките за дишане и ги унищожава чрез изпаренията си.

За пълно унищожаване на въшките в терена се обработват всички стаи. Особено се набляга на стари мебели, гардероби, дрешници, складирани килими, губери и влакнести материи. На обработка подлежат всички дрехи, кърпи и тъкани, прибрани на съхранение.

По време на обработката в стаите не трябва да има открити, неопаковани храни. Хора, домашни любимци, птици и аквариуми с риби трябва да бъдат изнесени навън в рамките на до 24 часа. Помещението се запечатва, а след карантинния период на затваряне се проветрява поне два часа със силно течение, след което въздухът е безопасен за хора и животни.

Активният професионален пест препарат е изключително ефективен и има моментално убиващо действие. Той прониква в дълбочина по фуги и цепки. По време на изпаряването си е силно токсичен, поради което стриктно трябва да се спазват предписаните от дезинсектора правила. След изпаряването си той се деактивира и няма никакво остатъчно действие. Дрехите се изпират след обработката и са готови за употреба.

Необходимо е да се проумее, че всички ефикасни в случая препарати действат само на възрастните форми, но не унищожават сигурно яйцата и междинните форми на въшките. Поради това, за избягване на риск от повторна зараза е наложителна втора обработка, в рамките на две седмици, за унищожаване на новоизлюпените от останалите живи яйца въшки. При повторно третиране, след обработката се гарантира тотално премахване на въшките.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на въшки.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на въшки, техните междинни форми и яйцата им, се определят от типа обработка, вида на насекомите, големина и вид на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и специфични условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на въшки в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на въшки, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на въшки в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Унищожаване на въшки, ДДД, фирма, пръскане, борба, въшка, третиране, обработки,телесни въшки, дрешни въшки, фирми, unishtojavane na vushki, vy6ka, vasjki, ddd, firma, uslugi, firmi; фонетика: wkryfgdldke kd lctur

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор