Борба с влечуги.

ДДД услуги по отпъждане на влечуги, змии и гущери.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Пропъждане на влечуги.

Борба с влечуги »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Борба с влечуги. ДДД услуги по прогонване на змии и гущери. Препарати и методи за отпъждане.

Борба с влечуги, змии, гущери и често създавани проблеми.

Борба с влечуги, снимка.

Борба с влечуги, змии и гущери се прилага често в зелени площи и извънградски терени, къщи и вили. Влечугите са част от природата и всяка сграда, разположена сред нея е естествена екосреда за наличието им.

Влечугите винаги са нежелани гости в населено място. Те могат да причинят уплаха и бели. ДДД услугите по отпъждане на влечуги са бърз начин за обезопасяване на терени и предотвратяване на проблеми, свързани с тяхното наличие.

Особено застрашени места са райони с наличие на треви и вода. Лятото влечугите се привличат от водоизточници и басейни. Преминаващи змии, гущери и други влечуги предизвикват безпокойство в собствениците и са причина за бъркотия по външни заведения, открити градини на хотели, търговски, обществени и домашни обекти.

Професионалните пест контрол методи за борба против влечуги ползват ефикасни естествени екопрепарати за прогонване на змии и гущери. Създава се предпазна бариера, която защищава желаните места и отблъсква създанията от терена. Продуктите са качествени и решават проблема с опасността от преминаващи влечуги за топлия сезон.


Какви средства предлага професионалната борба с влечуги?

Преди няколко години нямаше ефикасни средства за отпъждане на влечуги. В момента съществуват професионални, качествени и ефикасни пест репеленти. Те са биологични, безвредни и с естествени съставки. Препаратът не изисква карантина след третирането. Той е най-ефективното измислено досега средство срещу змии и гущери, с реален резултат.

Влечугите създават проблеми основно през пролетно-есенния сезон, в топлото време. Най-застрашени от присъствие на влечуги природни терени са сгради и постройки извън града. Особено опасни и предпочитани от гущери и змии са места, покрити или граничещи с трънаци, къпинаци, необработени площи, близост на гори, поля, ливади и водоеми.

Обработките срещу влечуги най-често третират целите линейни метри на оградите. По тях се полага ивица с препарат. Бариера се прави и около цялата сграда отвън, както и местата до поле и необработена площ. Предварителна подготовка или окосяване на високи треви не са необходими, защото змиите вървят предимно по земята.

За безопасност на терена, с професионалния препарат срещу влечуги се създава предпазна бариера срещу проникване на змии и гущери. С репелента се пръскат всички рискови за влизане в площта места. При желание, за повишена ефективност, с препарата може да се посее цялата квадратура на терена.

За обработките срещу влечуги се търси спокойно време и подходящи атмосферни условия. Най-важно за третирането е да се избере точния сезон и природата да е добронамерена. За ефективност е необходимо да липсват валежи в рамките на десетина-петнадесет дни, тъй като от дъждовете активното вещество на репелента намалява своето отпъждащо действие.

Третирането срещу влечуги е добре да се подновява на 14-20 дни, особено около детски площадки и силно рискови райони. С редовна профилактика, предпазната бариера срещу змии и гущери може да защити терените ефикасно през целия летен сезон.


Цени на ДДД услуги по борба с влечуги.

Цените за обработки с репеленти за борба срещу влечуги, змии и гущери, се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и количество разходен препарат, необходим за покриване на рисковите места.

Цените за ДДД услуги с обработки за прогонване на влечуги в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по превантивна борба и прогонване на влечуги, се прави предварително уточнениение за място, време и желани методи за прогонване. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с влечуги и прогонване в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Борба с влечуги, змии, гущери, прогонване, отпъждане, пропъждане, ДДД, фирма, обработки, гаранция, фирми, borba s vlechugi, zmii, gushteri, vle4ugi, progonvane, ddd, firma, uslugi, firmi; фонетика: /f,/d i l.e'whr - вероятно търсите борба с влечуги

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор