Унищожаване на плъхове.

Унищожаване на плъхове.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Унищожаване на плъхове.

Унищожаване на плъхове  »  Плъхове

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на плъхове. Професионалната дератизация, като метод за унищожаване на плъхове.

Унищожаване на плъхове. Дератизация и професионална дератизация.

Унищожаване на плъхове може да се води с различни методи и средства, като процес. Всеки може да практикува дератизация (унищожаване на плъхове и вредни гризачи) и го прави, когато е нападнат от плъхове в дома, склада или магазина.

Унищожаване на плъхове. Снимка.

Унищожаване на плъхове

Има много средства за борба с плъхове, като унищожаването е само един от тях. Тези средства изискват системни усилия за успешен резултат. Често се случва обаче да стигнем до задънена улица. Плъховете се завръщат в терена. Защо става така?

Причината е, че само със средства за унищожаване на плъхове, рядко ще отстраним проблема до корен. Ако борбата не e стартирала преди поява на плъхове или поне в началото, трудно ще унищожим многочислена, окопана в площта популация.

Тук идва на помощ професионалната дератизация. Професионалната дератизация, със силата на дългия си опит и детайлни познания върху вредителя, е създала и създава нови специализирани целеви апаратури, препарати и методи за унищожаване на плъхове. Отровите, ползвани от сертифициран дератизатор, са различен клас и са позволени за употреба само на обучени лица. Препаратите се променят всяка година, съвместно с промените в плъха, резистентността и адаптацията му в средата.

Специфика на обработките по унищожаване на плъхове?

Плъховете се разполагат от мазе до таван, нападайки гаражи, местата между гипсокартона, окачени тавани, абсорбатори и др. Засягат хранителна и нехранителна дейност, автокъщи, паркинги, сервизи и жилищни помещения. Трудно се откриват помещения, постройки, складове в промишлени дони извън града и в полето, където да няма плъхове и мишки.

Унищожаването на плъхове се извършва със залагане на професионални капани и отрови за дератизация. В хранителни складови помещения отровата се слага навън, в специални кутии, със стикер и предупредителни надписи, образувайки дератизационна бариера. За местата с положени препарати се прави схема, в която са отбелязани отровните точки.

В кооперации и блокове, дератизацията за плъхове започва от мазето. Третират се общи, частни мазета, места до тръби за парно, топла, студена вода, рискови пътища и зони, по които преминават гризачите. В домове и жилищни помещения се залагат примамки, отрови и капани, според средата. Обхващат се рискови и атакувани помещения, мазе, гараж, тавани, бани, тоалетни, гардероби, складове и всички магистрали, по които скитат плъховете.

В кухни се залагат точки, примамки и капани на скрити места. Обработва се под електроуреди, щрангове, далеч от достъп на хора и животни. В кухни и трапезарии е рисково да се слагат отрови. Там се действа с три вида капани, с примамки в тях. Кухните в заведения и хотели са обекти със специфични изисквания, подлежащи на профилактична ежемесечна обработка.

Обработваме помещенията и терените отвън навътре. Външните отрови се поставят в кутии, с предупредителни надписи и стикер за отровна точка. Кутиите предпазват препарата и са за предотвратяване достъп на хора, деца и домашни любимци до отровата, по изискванията от ЕС. В цехове и работилници, по пътя на гризача се залагат примамки, капани и отрови.

След първото третиране се прави второ посещение, за проверка на ефекта. Предлагаме и почистване от унищожените гризачи. Преценява се популацията, спрямо остатъка в капаните и се залагат нови отрови. Обичайно с плъхове и мишки, проблемът се решават с една, максимум две обработки. Профилактика се прави пролет и есен, два пъти годишно или по преценка.

Какви документи ще получа от вас, след унищожаването на плъхове?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Дератизацията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга по дератизация или за абонаментни обработки, вкл. задължителни месечни обработки.

След извършена услуга по унищожаване на плъхове, се издава протокол за извършена обработка по дератизация за ХЕИ/РИОДОЗ и фактура за услугата. В протокола за обработка по дератизация, се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати.

Какви са отровите и няма ли да има миризма от плъхове като умрат?

Отровите, които залагаме против плъхове са професионални пест препарати. Те нарушават кръвообръщението. До седмица, плъховете започват да изпитват недостиг на въздух и вода. Инстинктът им се задейства и те излизат на чист въздух навън, в стремежа да компенсират недостига. По тази причина, плъховете рядко ще умрат вътре във вашите помещения.

Ако все пак плъхът остане в сграда, на таван или в стена, той отново няма да се размирише. Професионалния препарат мумифицира тялото на животното и не позволява разлагането му. Плъхът изсъхва, подобно на чироз. Това предотвратява миризма от трупа на гризача.

Етикети:

УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЛЪХОВЕ, плъх, убиване, плъхове, дератизация, ДДД, фирма, препарати, третиране, отрови, обработка, договор, абонамент, plyh, unishtojavane na pluhove, plahove, ubivane, ddd, firma, dogovor; фонетика: wkryfgdldke kd m.cnfle - дали не търсите плъхове, унищожаване на плъхове или плъх

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор