Унищожаване на мухи.

Професионално унищожаване на мухи. Пръскане.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Унищожаване на мухи.

Унищожаване на мухи  »  Мухи

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на мухи. Пръскане против мухи. Професионални ДДД услуги по унищожаване на мухи.Унищожаване на мухи. Пръскане.

Унищожаване на мухи. Снимка.

Унищожаване на мухи

Унищожаване на мухи е една от услугите по дезинсекция, предлагани от фирмата. Мухите са сезонни вредители през пролетно-есенния период и когато популацията им е голяма, за унищожаването им са необходими системни обработки.

Най-засегнати обичайно от мухи през лятото са заведения, кухни, стопанства, транжорни, мандри и хранителни производства. Огромни популации мухи се събират в конеферми, животновъдски ферми и близки до тях обекти.

Вътрешните помещения рядко се засягат силно от мухи, защото хората предпазват помещенията с мухарници. По-драстичен е проблемът навън, където извират на талази от околната среда.

При наличие на силно опаразитяване, унищожаването на мухи се провежда от фирмата с професионални препарати и техника за масово поразяване на вредителя. Целите е инсектите да бъдат ударени рязко, свеждайки популацията до безопасния минимум. Последващите профилактични обработки държат вредителя далеч от площта.Как протичат обработките по унищожаване на мухи?

При първи контакт ще ви зададем въпроси за диагностика на проблема. От важно значение е мястото, където живеете. При налични в близост рискови обекти, като ферми, конеферми или отпадъчни депа проблемът е сериозен и за предпазване е необходима редовна профилактика.

Чести проблеми с нападения от мухи имат заведения с открити кухни и места за приготвяне на храна навън. Мухите нападат също градини в открити заведения, цехове за обработка на храни, стопанства, както заводи за млечни продукти, месокомбинати и транжорни.

Фактът, че мухите пренасят зарази е широко известен, но рядко се осъзнава в дълбочина. Мухите снасят яйцата си в сметища, отпадъчни продукти, бунища, торища, животниски отпадъци,кофи за боклук и др. Излитайки от бунищата, те се прехвърлят върху откритите храни. Така стават един от основните фактори за разпространение на заразни болести.

Обработките срещу мухи се правят с препарат с моментално убиващо живите форми и едномесечно остатъчно действие. За да се свърши работа, обработките трябва да се извършват профилактично, на всеки месец. Така с няколко обработки през годината, третираните обекти и терени са защитени изцяло от атаките на мухи за целия летен сезон.

Профилактиката по унищожаване на мухи започва обичайно май и свършва през октомври. Необходимо е да се следи годината, в дъждовни години мухите са по-малко, в сухи и горещи години популациите бележат пик. Стартът на превенцията се съобразява с тези условия. Тук не се гони унищожаване на яйцата, защото мухите прелитат километри. Целта е ежемесечна превенция за предпазване на терена от локални атаки.

Обработките по унищожаване на мухи са препоръчителни и се налагат често в заведения, кухни, офиси, апартаменти и помещения близо до рискови места, кравеферми, свинеферми, овцеферми, конеферми, млекосъбирателни пунктове, хранителни обекти, клиники за животни, конюшни, приюти за кучета, болници, заводи за храни, цехове за обработка на храна, пакетиране, както и помещения с повишени изисквания за безопасна стерилна среда.Цени на пръскане и ДДД услуги по унищожаване на мухи.

Цените за обработки по унищожаване на мухи с пръскане и премахване на популацията са по договаряне, според условията, мухи, тежестта на заразата, вида на помещенията и близост до рискова среда, ферма за животни или депа за преработка на отпадъчни продукти.

Цените за унищожаване на мухи в обекти и хотели се определят спрямо вида на терена, интензивността на вредителите, типа договор, местоположението на обекта и спецификата на средата. В заведения и обекти, подлежащи на ежемесечни обработки, цените са уточнени с договор, със съответния заложен режим на профилактика.

Цените за унищожаване на мухи в големи терени, площи, ползване на комплексни услуги или при абонаментен договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

При проблем с мухи, ние записваме максимално близък час и ден за услуги по пръскане и унищожаване, в удобно за вас и съобразено с графика време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на мухи в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Унищожаване на мухи, пръскане, премахване, убиване, муха, дезинсекция, отстраняване, препарати, ДДД, фирма, третиране, обработка, отрови, договор, абонамент, unishtojavane na muhi, pruskane, ddd, firma, muha, uni6tojavane, ubivane; фонетика: wkryfgdldke kd ;wnr - сходство с унищожаване на мухи

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор