Унищожаване на мравки.

Професионално унищожаване на мравки. Пръскане.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Унищожаване на мравки.

Унищожаване на мравки  »  Мравки

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на мравки. Пръскане против мравки. ДДД услуги по унищожаване на мравки и мравуняци.Унищожаване на мравки. Професионално пръскане против мравки.

Унищожаване на мравки се предлага като услуга по дезинсекция от фирмата и е свързано с обработка на нападнати от мравки домашни, външни терени, заведения, хранителни обекти, магазини, производствени предприятия и други обекти за унищожаване на мравуняци.Унищожаване на мравки. Снимка на мравуняк.

Унищожаване на мравки

Мравките са социални насекоми, които имат развити умения за общуване и живеят на колонии в мравуняци. Те са много упорити, последователни и унищожаването им често е нелека задача.

Мравките атакуват площи, къщи, дворове, вили и кооперации. Те се катерят нагоре и могат да си направят пътечка до десетия етаж на блока. Вредител у нас е главно Фараоновата мравка. Тя напада човешки храни и пренася стомашни заболявания.

Фараоновата мравка е дребно кафява. Тя е много трудна за борба. Тази мравка пътува навсякъде, минава по колоните и през фуги в стени. В жилището върви по шкафове, зад хладилници, под печки и в строителни цепки. Фараоновите мравки нападат редовно заведения, жилищни кухни и боксове. Те търсят упорито храна и веднъж намерили я, се разполагат навсякъде по терена.Как протичат обработките по унищожаване на мравки?

Фараоновите мравки са трудно достъпни за унищожаване. Те се крият и размножават по места, където няма директен достъп. Популацията мравки нараства особено в дъждовни години, с чести превалявания и много влага. Изключително упорит вредител, мравките се множат скоростно, затова бързите мерки за третирането им са от голямо значение за успеха.

Макар тези вредители да са трудни, ние се оправяме с тях много резултатно. Разполагаме с най-нов, изключително ефикасен професионален препарат за унищожаване на мравки. Той не е универсален, а тясно специализиран единствено в отстраняване на мравки. Съдържа богата на захари гранула, която привлича вредителя така че да не може да му устои.

Професионалният препарат за унищожаване на мравки се нанася комбинирано, с пръскане и поръсване. Поръсването като метод дава отлични резултати. Мравките прибират гранулите в гнездата си и хранят с тях както царицата, така и ларвите. Така цялата популация изчезва.

Освен поръсване, с препаратът против мравки се извършва и пръскане. Опръсква се около къщата или сградата. Обработките се извършват по пътя на мравките. Магистралите на мравките обичайно са защитени от дъжд. Третират се стряха, гараж, подозрителни фуги и цепки. Пръскането е при много голяма популация, за рязък удар и масивно поразяване.

Препаратът за унищожаване на мравки е без миризми и безопасен за всички останали живи създания, хора, домашни любимци и птици. С него се третират вътрешни части, местата зад хладилници, под печки и други, специфични за насекомите пътни магистрали.

Резултатът от обработката винаги е отличен, но от страна на клиента е необходимо известно търпение. Препаратът за унищожаване на мравки има отложено действие, а ефектът се вижда след десетина дни. Резултатът е в окончателно отстраняване на популацията от мравуняка. За разлика от други третирания, тук втора обработка за профилактика не е необходима.

В унищожаването на мравки няма нужда от сезонна превенция или профилактични обработки със зададен годишен режим на третиране. Действа се при инцидентно нападение, като препоръката е да се реагира бързо. С единично третиране наличната колония мравки заминава, повторение е нужно единствено ако теренът бъде нападнат от нов мравуняк.Цени на пръскане и ДДД услуги по унищожаване на мравки.

Цените за обработки по унищожаване на мравки с пръскане и премахване на мравуняци са по договаряне, според условията, големината на популацията мравки, тежестта на заразата, вида на помещенията, подходящия метод за третиране и рисковия фактор в средата.

Цените за унищожаване на мравки в обекти, промишлени, производствени и хранителни заведения, се определят спрямо вида на площта, интензивността на вредителите, типа договор, местоположението на обекта и спецификата на средата. Цените за унищожаване на мравки за големи терени, площи, ползване на няколко услуги или при абонамент са с много големи отстъпки към клиента.

При проблем с мравки, ние записваме максимално близък час и ден за услуги по пръскане и унищожаване, в удобно за вас и съобразено с графика време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на мравки в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Унищожаване на мравки, пръскане, премахване, мравуняци, убиване, мравка, дезинсекция, отстраняване, препарати, ДДД, фирма, третиране, обработка, отрови, мравуняк, договор, абонамент, unishtojavane na mravki, pruskane, ddd, firma, mravka, uni6tojavane, ubivane, mravunqk ; фонетика: wkryfgdldke kd ;,dlur - сходство с унищожаване на мравки

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | HTML 5 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор