Унищожаване на хлебарки.

Професионално унищожаване на хлебарки.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Унищожаване на хлебарки.

Унищожаване на хлебарки  »  Хлебарки

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на хлебарки. Професионални ДДД услуги за унищожаване на хлебарки от фирмата и пръскане.

Унищожаване на хлебарки. Професионално пръскане за хлебарки.

Унищожаване на хлебарки се предлага като услуга по дезинсекция от фирмата и касае третиране на домашни помещения, заведения, хранителни и производствени обекти за унищожение на наличната в терена популация хлебарки.

Къща, нападната от хлебарки и професионалното им унищожаване от ДДД фирма, снимка.

Унищожаване на хлебарки

Хлебарките са жилищни вредители. Те са много упорити и адаптивни, а с годините си създадоха устойчивост към голяма гама отрови. За успешно унищожаване на хлебарки са необходими професионални мерки, с преценка на средата.

Хлебарките нападат както места с недостатъчна хигиена, лоша канализация и сифони, така и чисти помещения. Те вървят навсякъде, в блокове, кооперации, халета и ресторанти.

Унищожаването на хлебарки е труден процес както заради биологичната им устойчивост, така и поради предприети предишни мерки за отстраняването им. Честата практика на предишна, осъществявана с ред препарати домашна борба повишава устойчивостта и прави унищожаването им по-трудно. Затова се препоръчва при проблем с хлебарки да се реагира своевременно, с търсене на професионален дезинсектор.

Какви са началните стъпки в професионалното унищожаване на хлебарки?

Началните стъпки в професионалното унищожаване на хлебарки са свързани с диагностика на проблема. Уточнява се размера на популацията и предистория със взети предишни мерки. Ако терена е пръскан от друга фирма, трябва да се пазят протоколите за да се установи вида ползван в предишна обработка препарат, с цел преодоляване резистентността на вредителя.

Основен проблем за унищожаване на хлебарки е резистентността. Тя често е резултат от ползвани от търговската мрежа популярни спрейове, таблети и отрови. След подобни коктейли хлебарките често се терминират. Така от особено значение е да се преценят и подбират правилните препарати за третиране, съобразени с предишна работа или ползвани продукти.

След установяване популацията и оглед на документи, се пристъпва към истинската работа. Професионалните препарати за унищожаване на хлебарки са богата гама, най-ново поколение, съобразени с нарастващата резистентност. Те се преценяват според условията и мога да бъдат водоразтворими емулсии, прахове, фумиганти, димки или гелове.

Обичайно първоначалната обработка е с опръскване, с преценен от специалиста препарат. Повечето препарати са без мирис и не оставят петна. В помещенията не трябва да има открити храни, а по време на обработката хора и домашни любимци трябва да излязат от помещенията.

Как протичат обработките по унищожаване на хлебарки?

Освен че пренасят зарази, хлебарките често са причинители на повреди в електроуреди и техника. Те лазят в контакти, печки, компютри, таймери, микровълнови печки и хладилници, предизвикват късо съединение и уреда изгаря. При третиране на техника, контакти, компютри и ел съоръжения, за унищожение на хлебарки се ползва професионален точкуващ пест гел.

В жилищни помещения пръскането против хлебарки стартира от кухните. Обработват се сифони, мръсен канал, складове и мазета. С препарати за убиване на хлебарки се третират перални, места около електроуреди, ниши, мазета, мокри помещения и други рискови зони.

При обработки на входове и кооперации, пръскането за унищожаване на хлебарки започва от блоковите пространства. Обработват се мазета, общи части, ВиК, асансьорни шахти, тавани, стълби, абонатни станции и парни помещения, след което се тръгва нагоре към апартаментите.

След първата обработка, която унищожава напълно всички възрастни форми на хлебарките, е необходимо второ третиране, след 20-24 дни. Втората обработка се прави с цел унищожаване на излюпените преди време от възрастните хлебарки яйца, които са полепнали навсякъде.

Добре е да се разбере дълбоко необходимостта от втора обработка за унищожаване на хлебарките. Препаратите са професионални, но трудно могат да засегнат яйцата, защото те са изключително устойчиви на въздействие. Излюпят ли се, заразата плъзва наново, в още по-голям размер. За да се свърши реално работа, втората обработка е наложителна. След нея помещенията ще са защитени от хлебарки 7-8 месеца, а понякога резултатът държи и години.

Какви са препаратите за унищожаване на хлебарки?

Препарати за унищожаване на хлебарки съществуват много. Някои от тях са с отложено месец действие, зараза в популацията, нарушаване хитиновата обвивка и тн. Засега този тип продукти не установихме за особено резултатни, а и клиента резонно търси бърз ефект. Затова ползваме моментално убиващи средства, като втората обработка ги изличава тотално.

Препаратите се избират като вид по преценка на специалиста, съобразено с риска на средата, предистория и индивидуалните условия. Те изискват различен карантинен период на запечатване, от 2 до 48 часа. В складови помещения и халета например, ползваме препарат с дълга карантина, последвана от проветряване и почистване на вредителя.

За унищожаване на хлебарки в складови промишлени помещения, камиони, тирове и складови контейнери могат да бъдат използвани димки и други фумиганти. Тези препарати действат чрез изпарения, поразявайки дихателната система на вредителите. Активното вещество прониква в дълбочина по фуги, цепнатини и дрехи и е с моментално убиващо действие.

За обработка на техника, където пръскане е неподходящо, кухни, места с постоянно работно време и други, се ползва специален професионален гел за точкуване. Гелът е субстанция, полагаща предпазна нокдаун бариера под формата на точки, с отличен ефект.

Различни препарати се ползват в домашни помещения. Ние определяме препарата според случая, без да си правим експерименти с обитателите. Ако в помещенията живеят деца или бременни жени, макар всички препарати да са безопасни, без алергични реактиви, избираме такива с минимална карантина и липса на мирис, за избягване и на минимален риск.

Подборът на препарат за унищожаване на хлебарки зависи също от заселеността, предпочитанието на клиента и ценовия диапазон. Вземането на решение от специалиста винаги се обсъжда със стопаните. Добре е, че клиентите напълно разбират нещата и съдействат пълноценно, когато вариантите се обяснят откровено и без подвеждане.

Цени на пръскане и ДДД услуги по унищожаване на хлебарки.

Цените за пръскане срещу хлебарки в стаи, апартаменти и жилищни помещения са 30 лв. за стая, 35 лв. за гарсониера, 40 лв. за двустаен апартамент и 45 лв. за тристаен. По-големи апартаменти се обработват с цена по договаряне, според условията, големината на популацията хлебарки, тежестта на заразата, вида на помещенията и средата.

Цените за унищожаване на хлебарки в обекти, заведения, магазини и хотели се определят спрямо вида на терена, интензивността на вредителите, типа договор, местоположението на обекта и средата. Цените за унищожаване на хлебарки за големи терени, площи, ползване на няколко услуги или при абонамент са с много големи отстъпки към клиента.

При наличие на абонаментен договор за поддръжка, цените за обработки по пръскане и унищожаване на хлебарки са фиксирани в договора. В тези случаи обектите подлежат на регулярна обработка за профилактика, с подходяща заложена честота на третиране. След всяка обработка се издава документ, изисквания протокол за ХЕИ/РИОКОЗ и фактура.

При проблем с хлебарки, ние записваме максимално близък час и ден за услуги по пръскане и унищожаване, в удобно за вас и съобразено с графика време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на хлебарки в работно, неработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

унищожаване на хлебарки, пръскане, убиване на хлебарки, дезинсекция, унищожение на хлебарки, отрови, третиране, срещу, отстраняване, препарати, обработка, отрови, хлебарка, ДДД, фирма, унищожава, договор, абонамент, unishtojavane na hlebarki, hlebarka, uni6tojavane, ubivane, ddd, firma; фонетика: wkryfgdldke kd n.e/d,ur - сходство с унищожаване на хлебарки

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор