Унищожаване на стоножки.

ДДД услуги по унищожаване на стоножки.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Унищожаване на стоножки.

Унищожаване на стоножки »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на стоножки.

Унищожаване на стоножки с професионална дезинсекция.

Унищожаване на стоножки, снимка.

   Унищожаване на стоножки

Унищожаване на стоножки се предлага като част от професионалните ДДД услуги по дезинсекция от фирма Инсекта Миланови. Един от най-разпространените видове, с които се сблъскваме най-често и причиняват бели в помещенията на стопаните, е къщната стоножка.

Къщните стоножки са жълтеникаво кафяви насекоми, с много крачета, прилични на ресни. На практика тя не пренася опасни заболявания, поради което не се счита за директен вредител. Фактът, че се храни основно с насекоми дори я свежда към полезните насекоми, ползвани за биологичен контрол.

Стоножките са нощни насекоми, които са плашливи и се крият през деня във фуги, на тавани, в неработещи комини, мазета и трудни за достъп места. Ще ги видите основно вечер или нощем, преминаващи бързо по тавана и стените. Скоростта им на пълзене е много висока, което ги прави трудно уловими.

Макар безопасни, къщните стоножки хапят и могат да предизвикат голяма уплаха с вида си. Така стопаните правдиво искат бързо да се отърват от тях. Доста по-опасна е скопеландрата, която е с дебело тъмно тяло, плътни и по-къси крачета. Скопеландрата предизвиква алергични реакции при някои хора с ухапването си, а често е причинител и на инфекции.

Стоножките са упорити и нелесни за унищожаване, с трудно достъпните си места на укритие и бързината си. Понякога те предизвикват алергични реакции, минавайки незабелязано по чисти съдове, от които ще консумираме продукти без да подозираме нищо. Петна, пъпчици и сърбеж свидетелстват за случката, описвана успешно от бабите, с: "Нещо те е пролазило".

Какво представлява услугата по унищожаване на стоножки?

Първата стъпка в унищожаването на стоножките е диагностика на вида им. Още по телефона ще ви зададем въпроси къде сте я видели, какъв е броя на насекомите, един или няколко, по кое време сте я забелязали и други уточняващи въпроси. Къщните стоножки често се навъртат и около растенията, което ги отличава от повечето други видове.

След посещение на място и оглед, следва началото на обработката. За унищожаване на стоножките е необходимо да се третират всички помещения, както и част от външните фасади. Пръскат се външни маси, навеси, фасади и плочки. По преценка, могат да бъдат обработени и част от външните или вътрешни стени.

Вътрешните части и терени се обработват старателно, опръсквайки се с професионален препарат за унищожаване на стоножки. Обработва се под мивки, сифони, мръсни канали, топла, студена вода, зад хладилници, електрически уреди, первази и канали в банята.

Ако сградата има тераси, необходимо е да се обработят и те. В къщи се пръска пред и около вратите, бетонни площадки, част от пътеките и други структури. Понякога се налага и опръскване на цялата фасада на къщата или вилата, по преценка на специалиста от фирмата.

Средствата, които ползваме за унищожаване на стоножки са професионални, високо качествени специализирани препарати. С правилната обработка и преценка на точните места за пръскане, ние даваме сто процента гаранция за тоталното унищожаване на стоножките и трайното им премахване от терена.

В зависимост от големината на популацията стоножки, понякога може да се наложи и втора обработка за окончателното им унищожаване. Това се случва изключително рядко. В почти всички случай проблемът се решава с едно професионално третиране от нашата фирма.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на стоножки.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на стоножки, се определят от типа обработка, вида на насекомите, големина на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на стоножки в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на стоножки, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на стоножки в работно, извънработно време, работни и почивни дни.Етикети:

Унищожаване на стоножки, ДДД, фирма, пръскане, борба, стоножка, третиране, обработки, къщна стоножка, скопеландра, гаранция, фирми, unishtojavane na stonojki, ddd, firma, uslugi, firmi, stonojki, stonojka, skopeladndra; фонетика: wkryfgdldke kd ijfkfgur - сходство с унищожаване на стоножки

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор