Унищожаване на сляпо куче.

ДДД услуги по борба със сляпо куче.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Борба със сляпо куче.

Унищожаване на сляпо куче »  Борба с подземни вредители »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Борба със сляпо куче. Професионално унищожаване на сляпо куче и методи за отстраняването му.Унищожаване на сляпо куче и трудности в борба с него.

Унищожаване на сляпо куче, снимка.

   Борба със сляпо куче

Унищожаване на сляпо куче е труден процес, съчетаващ комбинирани методи за борба с подземния вредител. При нас основно ще видим Планинското сляпо куче. Макар наречено планинско, то обитава местности, по-близки до ливади, пасища и особено райони с насаждения и растителни култури.

Сляпото куче нанася огромни щети с набезите си. То се храни луковици на растителни култури. Потърпевш може да бъде стопанина на всеки двор, парник и зеленчукова градина. Сляпото куче унищожава картофите, морковите, корени и луковици на подправки, зеленчуци и дори грудки на цветя.

Пораженията, нанесени от сляпо куче се увеличават драстично в края на сезона, когато натрупва храна за зимата. В тези моменти кореноплодите са най-уязвими. Щетите се усещат особено в малки и средни градини, от които изчезват десетки килограми културни и зеленчукови насаждения.

Успешната борба със сляпо куче е нелека, поради естеството на вредителя. Днес сляпото куче е в близкия необработен двор, на следващия ден идва при нас, а утре може да посети съседа ни. Трудно се локализира обитанието му, защото е под земята. За ефикасното му отстраняване са необходими дълбоки познания върху биологията и предишен богат опит в борба с него.В какво се състои професионалната борба срещу сляпо куче?

Като първа стъпка за третиране на сляпо куче, в началния контакт, фирменият специалист задава въпроси, за да уточни размера на пораженията и вида на вредителя. Често набезите от сляпо куче се бъркат с атаки от къртица, защото подземния вредител рядко се вижда. На повърхността се наблюдават разкопани дупки, подобни на къртичините.

Понякога клиентът не е сигурен за типа на вредителя и само предполага вида му. За потвърждение е необходим оглед на място. Характерни за сляпото куче в насаждения са дупки под кореноплодите. Забележите ли домати, чушки, моркови или подправки да изглеждат като потънали в почвата, това е почти сигурен сигнал за набези от сляпо куче.

Друг характерен белез, различаващ сляпото куче от къртицата е размера му. Къртицата е дребна, сляпото куче е два до три пъти по едро от нея. Ако сте късметлии да го видите, това спомага диференциацията. Критерият не е единствен, малките са дребнички и могат да се объркат с къртица. Не рядко мястото се атакува едновременно и от двата вредителя.

На пазара се продават ред отрови, звукови средства и набор от механизми за унищожаване на сляпо куче. Често обаче резултатът от тях е временен или нулев. Звуковите механизми имат малотраен ефект, с който сляпото куче свиква. Капаните обичайно се заобикалят, а отровите няма как да подействат, ако в момента нашественика се разхожда в съседния двор.

Сляпото куче е от типа вредители, с който приоритет в борбата е предимно познание на биологията и навиците му. Препоръчително е при проблем с него да не се губи време, в което популацията да се увеличи драстично, а да се потърси навременно професионална помощ.

Разполагаме със професионалисти, специализирани ветеринари с дълъг опит, които ще направят точна диагностика на вредителя на място. След огледа, на клиента се помага да избере метода на отстраняване на сляпото куче. Разполагаме с богата гама от методи за третиране, включващи капани, механични средства, репеленти и препарати.Цени на ДДД услуги по унищожаване на сляпо куче.

Цените за обработки с пръскане и борба със сляпо куче, се определят от вида обработка, избрания от клиента метод, големина на популацията, третирания терен, мястото на обекта и условия на средата. Броят необходими третирания се преценява на място, като се наблюдава мястото и спада на пораженията след първата обработка.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на сляпо куче и борба с него, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Унищожаване на сляпо куче, борба, обработки, ДДД, фирма, пръскане, гаранция, фирми, отстраняване, третиране, убиване, unishtojavane na sliapo kuche, ddd, firma, uslugi, firmi, borba, slqpo ku4e; фонетика: wkryfgdldke kd i.smf uw'e r - може би търсите унищожаване на сляпо куче

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор