Прогонване на птици.

ДДД услуги по борба с птици.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Отпъждане на птици.

Борба с птици »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Борба с птици. ДДД услуги по прогонване на птици в пест контрола.

Чести проблеми с птици, налагащи прогонването им.

Борба с птици, снимка.

Макар и не вредители, птиците понякога причиняват сериозни проблеми в сгради и помещения, налагащи прогонването им. Борбата с птици се предлага като ДДД услуга от фирмата ни и включва няколко основни метода за тяхното отпъждане.

Най-често срещани проблеми с птици, са свързани с тяхното гнездене под стрехите в хотели, кооперации и тераси на жилища. При наличие на много птици, гълъби и лястовици, стените, балконите и площадките често са заляти от петна.

Освен че причиняват бъркотия и замърсяват терена, птиците и торта им са причинители на заразни болести, като салмонелоза, хистоплазмоза, аспергилоза и токсоплазмоза. Преносители са и на паразити, като дървеници и кокошинки, който могат да проникнат в помещенията през таван, тераси или пукнатини.

При подобни проблеми, професионалния пест контрол предлага редица ефикасни хуманни начини и средства за борба с птици. Използват се ефективни репелентни препарати и методи, пропъждащи трайно птиците, гълъби, лястовици, гларуси, чайки и др. от терена. Услугата се извършва от специалистите ни професионално, с гаранция че няма да има птици в сезона.


Какви методи предлагаме от фирмата ни за борба с птици?

Независимо от вида на птиците, фирмата разполага с високо качествени, съвременни репеленти, които постигат чудесен резултат в прогонването на птиците. Репелентите се нанасят върху засегнатите зони с комбинирани методи, чрез опръскване или намазване.

Нанасянето на професионален пест репелент с намазване постига отличен ефект. При нанасяне, той оставя млечнобял филм, който изчезва след изсъхване. Пест препаратът с репелентно действие предотвратява гнезденето на птиците по сградата и ги изгонва тотално.

Основното при борба с птици е предотвратяване на гнезденето, в периода май-юли. Тогава е най-подходящо време да се започнат обработки по прогонване. Препаратът ги отблъсква и те търсят друго място за гнездене, което гарантира прогонването от терена за целия сезон.

Обработките се извършват по специфичните за гнездене места, под стряхи, навеси, места около прозорци, тераси, характерни предишни зони за гнездене и други рискови зони. Често се обработват барбекюта, гаражи, тавани и пожелани от клиента места. Зоните за гнездене на птици са винаги предпазени от валежи, което запазва дълготрайността на ефекта.

Съществуват допълнителни методи за спиране на гнезденето, с механични средства. В рисковите зони, както по покрив, стрехи и огради могат да бъдат поставени шипове за птици. Шиповете за птици са подобни на вертикални решетки, които се залепват на стената. Те създават неудобни условия и предотвратяват дълготрайно гнезденето на рискови места.

Обработката отнема обичайно от един час или повече, в зависимост от големината на обекта. При големи хотели, с много тераси, стрехи и пространства за защита, една масивна обработка за отпъждане на птици може да отнеме до половин ден. При желание за замрежване на таванни прозорци, за предотвратяване навлизане на птиците в подпокривното пространство, фирмата предлага услугата, като се прави предварително уточняване за това.

На пазара се предлагат редица други апарати, основно със звуков характер, за отпъждане и прогонване на птици. Те могат да подействат временно, но не са се доказали в практиката като ефективни, защото птиците свикват със звуците. Най сигурните методи за борба, с изпитан резултат, остават химичните репеленти и механичните шипове.


Цени на ДДД услуги по борба с птици.

Цените за обработки с репеленти и механични средства за борба срещу птици, гълъби, лястовици, врабчета, гларуси, чайки и др., се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта, количество необходим разходен препарат и брой механични средства, необходими за покриване на рисковите места.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по превантивна борба и прогонване на птици, се прави предварително уточнениение за място, време и желани методи за прогонване. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с птици и прогонване в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Борба с птици, гълъби, косове, лястовички, прогонване, отпъждане, гларуси, чайки, врабчета, пропъждане, ДДД, фирма, обработки, гаранция, фирми, borba s ptici, progonvane, ddd, firma, uslugi, firmi; фонетика: /f,/d i mjr[r - вероятно търсите борба с птици

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор