Промоция - пръскане на входове и апартаменти.

Зимна промоция, пръскане на входове с намаление, цени.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Пръскане на блокове, входове, промоция.

Промоция за блокове, входове и апартаменти. Пръскане и обработки с намаление.

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Пръскане на входове, блокове и апартаменти - сезонна промоция. Пакетни цени за ДДД услуги в кооперации, намаления и цени.Черен петък 2018 година - намаление 30% цяла седмица!

Черен петък пръскане срещу хлебарки.

Черен петък + една седмица!

За първи път в услугите: само за черен петък: цени с намаление - 30% от стойността на услугата : организирайте превенция и почистване от вредители!!!

Третиране против хлебарки на входове, апартаменти, обработка срещу вредители - индивидуални и колективни поръчки. Изключително изгодно!

Възползвайте се и звъннете за записване веднага! 0885 873 400, 0888 537 017Сезонна промоция за обработка на входове, блокове и апартаменти.

Промоция пръскане срещу хлебарки.

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага на своите клиенти сезонна промоция за обработки и пръскане с намаление на входове, кооперации, блокове, общи части и апартаменти.

Продължителността на промоционалния период за извършвани с намаление услуги се задава всяка година в страницата. Промоцията обхваща ДДД услуги по пръскане на апартаменти, общи части от блокове, мазета, тавани, шахти, комунални части, подпокривно пространство и други общи площи.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, изчистени и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

Фирмата разполага със сертифицирани специалисти, с дълъг опит в областта унищожаване на вредители, ветеринарната медицина и паразитните болести. След пръскане срещу вредители, издаваме протокол за извършена обработка, с договор, гаранция и фактура.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с разрешение от ХЕИ/РИОКОЗ да извършва ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, насекоми и обработки против гризачи в обществени, домашни обекти, блокове, кооперации, входове, прилежащи помещения, паркове, общински сгради и др. Радваме се на спечеленото с годините доверие на клиентите в качеството на услугите и дългосрочните ни работни отношения.
Видове промоции за пръскане, пакетни цени и намаления.

Промоционалните ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, мишки и плъхове, в блокове, входове, кооперации и апартаменти се предлагат в следните пакети:


  • Дезинсекция срещу хлебарки на до 5 апартамента в един вход - цена: 25 лв. на апартамент (независимо от големината).
  • Пръскане срещу хлебарки в над 5 апартамента в един вход - цена: 20 лв. на апартамент (независимо от големината).
  • Обработка за хлебарки и насекоми на общи части (мазета, абонатна станция, стълбищни части, асансьорни шахти, подпокривно пространство) - цена: 60 лв. + 10 лв. залагане на примамки за гризачи.
  • При обработка срещу хлебарки на цял вход - цена: 60лв. за дезинсекция на общи части, крайна цена за обработка на апартамент - 10 лв. (независимо от големината).
  • Офертата важи за стандартни блокове до 8 етажа.
  • Гаранция при пръскане на хлебарки - 12 месеца. При наличие на много висока популация от хлебарки, за гарантиране на услугата се налага повторно пръскане до 28 дни, прекъсващо цикъла на размножаване!

При повече от един вход или етажна собственост над 12 етажа, се предлагат по- големи отстъпки в цената.
Какви са препаратите и кога можете да опръскате?

Професионалните отрови за пръскане против вредители, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие върху хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Това е и причината, пест препаратите да са одобрени от МЗ, като безвредни за животни и хора.

Някои от препаратите изискват конкретни мерки за затваряне на помещение, предварителна обработка, проветряване или спазване на мерки за безопасност. Това ще бъде коментирано с вас в предварителен разговор и допълнително на място.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по пръскане на блокове, входове, кооперации и апартаменти, се прави предварително уточнение за място и време на обработката. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват обработки по пръскане срещу хлебарки, насекоми, гризачи, мишки и плъхове в работно, неработно време, работни и почивни дни.Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор