Борба със пор, белка, златка и невестулка.

Борба срещу хищници, порове, невестулки, белки и златки.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Борба срещу порове, белки, златки.

Борба против пор, белка и златка »  Унищожаване на гризачи »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Борба с порове, белки, златки и невестулки. Професионално отстраняване и методи за третиране на хищници.Особености на борба с пор, белка, златка и невестулка.

Унищожаване на пор, белка, златка и невестулка, снимка.

   Борба със черен пор

Борба с пор, белка, златка и невестулка се предлага като услуга по отстраняване на хищници, включваща комплексни професионални методи и средства за тяхното отстраняване.

Черен пор, белка, златка и невестулка са дребни пъргави хищници от семейство порови. На външен вид те доста си приличат, като най-голяма е белката, после златката, пора, а невестулката е най-дребна, лека и грациозна.

Всички тези дребни хищници са застрашен вид и не са директни вредители. Влезли на тавана, те могат да тропат много нощем, но шума от присъствието им в дома не може да се сравни с данданията, предизвикана от палавите съсели.

Имате ли пилета, кокошки, пуйки или птици, съседството на хищник от семейство порови далеч не е безобидно. В курника, те ще уморят пилетата и ще изядат всички яйца. Набезите им ще приключат едва с края на последното здраво яйце или жива птица в кокошарника, след което ще избягат.

Порове, белки, златки и невестулки нанасят директни щети върху селскостопанските животни. Тези хищници са със сходен нрав са и не се ли вземат мерки, нападанията няма да спрат.Отличителни черти на семейство порови и професионална борба.

Първоначалните признаци за наличие в къщата на белка, златка, пор или невестулка е трополенето по тавана и керемидите. Шумът се чува по цели нощи, особено през размножителния им период. Най-отличителния признак обаче се появява при наличие на домашни птици. Те могат да изядат пилетата и яйцата в кокошарниците дори за една нощ.

Нападнати от порови хищници най-често са къщи, вили и сгради, граничещи с гора и планина. Нерядко се появяват и в равнинни райони, разположени в полята. Нанесе ли се такъв хищник в дома, важно е да се отстрани навреме, без изчакване, защото после става много по-трудно.

Първата крачка в борбата с белки, златки, порове и невестулки е точна идентификация на хищника. Клиентът често вижда животното и може да го опише. Невестулката, например е дребна като къртица, порът е черен. Още по телефона ще ви зададем въпроси, с които да се ориентираме, след което ще направим оглед на място за окончателна идентификация.

След идентификация на животното, се пристъпва към неговото отстраняване. Методите на отстраняване зависят от предпочитанията на клиента, преценката на специалиста, големината на популацията и условията в средата. Тук много важно е да се подберат точните средства. Обичайните сигурни методи са с ползване на капани с примамки.

Борбата с белки, златки, порове и невестулки е нелека, защото тези хищници са умни, пъргави и съобразителни. Трудно се уцелва подходящия вид примамка, още повече те усещат човешката миризма и я избягват. Макар нравите да са сходни, между тези хищници има разлика и е необходимо дълбоко познание върху биологията и навиците им за резултат.Цени на ДДД услуги по отстраняване на порови хищници.

Цените за обработки, третиране и борба със порове, белки, златки и невестулки, се определят от вида обработка, избрания от клиента метод, големина на популацията, третирания терен, мястото на обекта и условия на средата. Броят необходими третирания се преценява на място, след първата обработка.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по отстраняване на порови хищници и борба с тях, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги в работно, извънработно време, работни и почивни дни.Етикети:

Унищожаване на пор, черен пор, белка, златка, невестулка, бялка, борба, ДДД, фирма, пръскане, обработки, гаранция,порове, хищници, отстраняване, съсел, третиране, убиване, фирми, unishtojavane na porove, belka, zlatka, nevestulka, ddd, firma, uslugi, firmi, borba; фонетика: wkryfgdldke kd mf,fle - сходство с унищожаване на порове

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор