Унищожаване на молци..

ДДД услуги по унищожаване на молци. Пръскане.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Унищожаване на молци.

Унищожаване на молци »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на молци. Дрешни молци и хранителни молци. Пръскане и професионална борба със молците.

Унищожаване на молци. Видове молци.

Унищожаване на молци, снимка.

   Унищожаване на молци

Унищожаване на молци се предлага от фирмата, като част от услугите по дезинсекция. Професионалното унищожаване на молци обхваща предимно третиране на хранителни молци и дрешни молци, които са основните вредители у нас.

Молците са биологичен вид, преплетен с пеперудите и подобно на тях минават през ларви, гъсеници, пашкули и оформени възрастни. Те са с голямо видово разнообразие и паразитират по много културни насаждения и растения.

Обичайната форма на вредител през живота на молците са главно техните ларви и гъсеници. Възрастните форми са безобидни, но полагат и отглеждат яйца, увеличавайки вредната популация в нападнатия терен.

Молците са голяма напаст както в домашни условия, поразявайки храни и дрехи, така в магазини за тъкани, билкови аптеки, хранителни складове и други обекти.

Професионалното унищожаване на молци и техните ларви се извършва от фирмата чрез масивни обработки за поразяване на живите форми. В рискови обекти обработките се извършват със заложена сезонна честота на третиране. Еднократните услуги по унищожаване на молци при инцидентни атаки в домашни помещения, апартаменти или обекти, са свързани с отстраняване на гнездата им, съпроводено от убиване на всички живи форми на вредителя.

Как протича услугата по унищожаване на молци?

Още при първия контакт ние ще ви зададем въпроси за да диагностицираме вида и обема на проблема. Обработките могат да касаят унищожаване на хранителни молци, дрешни молци или да съчетават комплексно отстраняване на двата вида вредители.

При наличие на хранителни молци в домашни условия, клиентът ще трябва да осигури предварителен достъп до всички места в кухнята, както помещения за складирани храни, шкафове, килери и др. При хранителните молци най-важно е отстраняване на първоизточника. Навън трябва да бъдат изнесени всички хранителни продукти за преглед и третиране.

Хранителните молци се откриват обичайно в забравени зърнени храни, съхранени продукти като чай, кафе, ориз, брашно, билки и други. Особено често храните се атакуват от зърнени молци, чиито ларви безвъзвратно увреждат и заразяват пакетирана или разпечатана храна.

Чести жертви на хранителни молци стават билковите аптеки и складове. Там обичайно се прави ежемесечна обработка. Помещенията се освобождават, наличните гнезда се унищожават физически, а терена се третира с препарати за унищожаване на молци. След обработка и запечатване следва проветряване и повторно зареждане на обекта.

При наличие на дрешни молци в дома, складове или магазини за дрехи, на специалистите се осигурява достъп до всички гардероби, дрешници и места за съхранение на тъкани. Обработките се извършват с фумиганти, които унищожават молците чрез изпаренията си, поразявайки дихателната им система. Препаратите изискват период на запечатване 12-24 часа, следван от двучасово проветряване с течение. След обработка тъканите се изпират.

По време на третиране, в помещенията не трябва да има открити храни. Хора, домашни любимци, птици и аквариуми се изнасят навън, докато свърши карантината. Препаратите са силно токсични по време на пръскането или действието на димката, затова се следват стриктно инструкциите на специалиста. След изтичане активното действие, препаратите вече са безопасни за хора и животни, без остатъчен поразяващ или алергенен ефект.

Всички препарати, независимо от силата си не унищожават ефективно яйцата и ларвите на молците, които са изключително устойчиви на химични атаки. Ларвата на молеца е едно към едно с бял червей. За да се свърши работа пълноценно, без пламване на повторна зараза, от изключителна важност за ефекта тук е наличие на втора обработка по унищожаване на молци, след десет дни. След нея, вредителят вече ще бъде гарантирано изличен от терена.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на молци.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на молци, техните колонии, ларви и яйца, се определят от типа обработка, големина и вид на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и специфични условия на средата. Минималната цена на обработка по унищожаване на молци е 60-70 лв.

Цените за ДДД услуги, пръскане и обработки за унищожаване на молци в големи терени и площи, с ползване на няколко вида услуги, профилактика, превенция, комплексни ДДД услуги или при абонаментни услуги с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента. При силно рискови места е важно да се избегне наличие на зараза със заложена профилактика.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на молци, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват ДДД услуги по в работно, извънработно време, работни и почивни дни.


Информация за ДДД фирма Инсекта Миланови, която може да Ви интересува:


Етикети:

молци, третиране, унищожаване на молци, пръскане, молец, хранителни молци, дрешни молци, ДДД, фирма, пръскане, борба, обработки, фирми, unishtojavane na molci, molec, ddd, firma, uslugi, firmi; фонетика: wkryfgdldke kd ;f.[r - сходство с унищожаване на молци

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор