Прогонване на кучета.

ДДД услуги по отпъждане на кучета и котки.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Прогонване на кучета.

Пропъждане на кучета »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Борба с кучета. Прогонване на скитащи кучета, котки, бездомни и безстопанствени животни.


Проблеми с кучета, налагащи прогонване.

Прогонване на кучета, снимка.

Струпването на хора в градовете често предизвиква формиране на големи популации кучета около жилищните райони. Скитащите бездомни кучета и котки са тема на друг социален проблем, но нерядко причиняват бели на живущите.

Най-чести потърпевши от бездомни животни, кучета и котки са притежатели на сгради, заведения, жилища и хора от града. Животните уринират по стени, саксии, унищожават градини, декоративни растения, плашат децата и причиняват безпокойство и шум с денонощния си лай и вой.

Освен преносители на заболявания, като бяс, скитащите животни често са нападнати и разнасят вредители, като бълхи, кърлежи и други паразити, пренасящи се по терена и създаващи заплаха за зарази на сгради, постройки и жилищни райони.

Професионалният пест контрол предлага за решаване на този проблем екологични, хуманни методи и средства, на база репеленти, с цел отблъскване на тези животни от конкретни места. Всички предлагани репеленти са екопрерапати. Те не са базирани на химия, а са с естествени, биологични съставки, отблъскващи животните и предизвикващи тяхното прогонване.Какво представляват репелентите за прогонване на кучета и котки?

Репелентите за отпъждане на кучета и котки са под форма на водоразтворима субстанция за пръскане и гел за намазване. Препаратите се нанасят по външните части, през определено разстояние, покривайки желаните от клиента линейни метри и държат животните, били те кучета или котки, на разстояние от защитената територия.

Препаратите са екологични и не причиняват вреда на животните, които отблъскват. Те се полагат по стени, външни части на сгради, заведения, фасади, градини и др. Често приложение е нанасянето им в заведения по саксии с декоративни растения, ставащи жертва на животински набези.

С репеленти се обработват нерядко стени на входове и отвори за мазета, което предотвратява влизането на животните в сградите и разнасянето на вредители. Третират се също бордюри на градини и други рискови места, нападани обичайно от бездомните животни.

Честотата на обработка за прогонване на скитащи животни е различна, в зависимост от вида на препарата и атмосферните условия. Геловете имат по-дълъг във времето прогонващ ефект, който продължава около месец. При наличие на дъждове, за ефикасност, обработката трябва да се повтори, ако препаратите са полагани на открити места и по градински терени.Цени на ДДД услуги по пропъждане на кучета и котки.

Цените за обработки с репеленти за прогонване на кучета, котки и безстопанствени животни се определят от вида обработка, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта, вид и количество необходим разходен препарат. Практиката показва, че минимална цена на една обработка с репелент за отпъждане на кучета е в рамките на 50-60 лв.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по превантивна борба и прогонване на кучета, се прави предварително уточнениение за място, време и желани методи за прогонване. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика време. Специалистите ни извършват услуги по прогонване на кучета и котки в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Борба с кучета, пропъждане, прогонване, ДДД, фирма, обработки, гаранция, фирми, отпъждане, котки, скитащи, бездомни, животни, borba s kucheta, kotki, progonvane, ddd, firma, uslugi, firmi; фонетика: m,fhfkldke kd uw'ejd - вероятно търсите прогонване на кучета

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор